Opinie o ZESTAW - Kawa Lavazza Crema e Aroma 6x1kg

  • Kawa ziarnista Lavazza Crema e Aroma to smak i jakość, którą doceniają smakosze z całego świata. Kawa ma głęboki i intensywny smak. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta. Cena dotyczy zestawu 6 kaw ziarnistych.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2020-10-01
Bardzo dobry, kupuję od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Środa Wielkopolska
2019-12-23
Kawa delikatna i aromatyczna. Świetnie się sprawdza w naszej firmie. Zakup w zestawie zdecydowanie się opłaca. A obsługa niezmiennie od lat na medal!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2016-04-19
Szybka i profesjonalna obsługa. Kawa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-05-08
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Będziemyśl
2014-03-17
Idealna kawa, pełny aromat, wyśmienity smak i gęsta pianka. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2014-02-04
Z kilku testowanych smaków ta odpowiada nam najbardziej, rozsądna cena i delikatny smak. Bardzo dobrze sprawdza sie w ekspresie automatycznym. Wysyłka jak zawsze ekspresowa, oczekiwanie na paczkę nigdy nie dłużej niż 24 godziny. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-09-30
bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-07-10
Bardzo dobra aromatyczna kawa z dużą zawartością kofeiny.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klara, Wrocław
2013-06-25
Jesteśmy bardzo wybredni, jeśli chodzi o kawę. Długo testowaliśmy różne kawy, szukając takiej o intensywnym smaku, ale bez goryczki czy kwasku. Ta jest idealna, aromatyczna, kremowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-30
Bardzo dobra kawa delikatny smak i przepiękny zapach czegóż chcieć więcej o poranku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2013-03-07
Świetna kawa do biura- idealny smak, gęsta pianka, rewelacyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2013-02-20
Szczerze polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-02-14
ideolo, bez goryczki i kwasku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowe Chechło
2012-12-29
idealna kawa, gęsta pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BYTOM
2012-12-14
Bardzo dobra kawa, serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Olecko
2012-09-03
Kawa jest rewelacyjna, bogaty aromat, mocn ,ale nie gorzka ani kwaśna, do teg ta cudowna pianka!!! Zaspokoi nawet najbardziej wymagających kawoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, SIEDLCE
2012-06-30
bardzo ją lubię bo ma delikatny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ula, Bogoria
2012-05-17
moja ulubiona kawa, idealna gęsta pianka
Opinia naszego klienta w
    pixel