Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Top Flavour 1kg

  • Kimbo Top Flavour to kawa ziarnista dość mocno palona według starej neapolitańskiej tradycji, posiada bogaty bukiet smakowy i jest lekko słodkawa. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8002200140069
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2022-06-25
Kawę Kimbo piję od wielu miesięcy. Jest nie kwaśna , średnio mocna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-05-19
Najbardziej aromatyczna z kaw lavazza pełen bukiet zapachu i smaku który rozkoszuje nasze podniebienia. Przepyszna kawa polecam każdemu, grzechu warta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Milanówek
2022-03-18
Bardzo dobra zrównoważona kawa. Dla mnie za dużo marcepanowej nuty, ale imnym moze podpasowac :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rybnik
2022-01-03
Wspaniała obsługa, świetny towar - brawo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2021-12-12
Polecam, gdyż jestem smakoszem kawy Kimbo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-11-21
Bardzo dobra kawa w smaku wyborna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-Biała
2021-09-09
Jest to moja ukochana kawa. Cenię ją za fantastyczny, delikatny smak i bogaty aromat. Polecam każdemu smakoszowi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Konstancin-jeziorna
2021-07-05
kimbo jak zawsze trzyma klasę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bielsko-Biała
2021-05-20
Moja ukochana kawa. Piękny zapach i wspaniały smak, delikatny. Brak goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rybnik
2021-04-10
Bardzo dobry smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wadowice
2021-03-20
Jak zawsze najlepsza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rybnik
2021-03-11
Dostawa i towar na najwyższym poziomie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIESŁAW, Cieszków
2021-01-16
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rybnik
2021-01-02
Wspaniały smak kawy oraz szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Dobra kawa, kupiona dla miłej odmiany i spróbowania czegoś innego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Adam, Borówiec
2020-05-30
Niestety to druga z kaw KIMBO, jakie zamówiłem podczas promocji tej marki na Konesso i tylko trochę lepsza od Aroma GOLD. Pozostawia bardzo intensywny posmak po wypiciu, wyczuwalna taka jakby nieświeżość w ustach... Być może znajdzie swoich amatorów, ale nam nie przypadła do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Skarżysko-Kamienna
2020-05-26
Dosyć delikatna o przyjemnym aromacie. Bardzo dobra do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Świetny smak espesso, mocno palona i intensywna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczytniki
2019-11-24
Dobra mocna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Giżycko
2019-09-07
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-06-26
Intensywna w smaku, mocno palona, więc można by rzec: mocna! I tak faktycznie jest, ale wyłącznie w smaku, bo kofeiny za wiele tam nie ma. Ta moc sprawia jednak, że jest idealna pod cappuccino itp, bo spieniona, słodkawa pianka mleczna nie jest wówczas dominującym smakiem całego napoju, tylko idealnie się miksuje z wyraźną kawą, co razem daje efekt perfekcyjnego cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2018-05-15
Świetna, klasyczna kawa. Można pić codziennie bez obaw, że się znudzi. Dość mocno palona, niezbyt kwaśna. Świetna z ekspresu kolbowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2017-01-22
Wykwintna kawa - obecnie moja codzienna kawa i raczej długo mi się nie znudzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-01-14
Jedna z lepszych kaw jakie piłem, bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Kawa o dosyć intensywnym smaku ale nie tak mocnym jak Espresso Bar, natomiast bardziej intensywna niż Bazzarry, nie jest kwaśna (nie mylić z kwasowością). Obecnie moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Tarnów
2016-11-13
Kawa o wspaniałym smaku . Obsługa błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Dla mnie zbyt mocny smak, nuta słodyczy niewyczuwalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-06-06
smak oceniam na celujący :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2015-12-31
Jedna z moich ulubionych kaw, obok KIMBO Espresso Bar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-11-09
Kawa super.Innej już nie piję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-05
Kawa bardzo dobra. Z posmakiem którego nie umiem opisać, przyjemnym, choć nie do końca w moim guście, ale lubię ją pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Rzeszów
2015-06-09
Kawa bardzo dobra , mocno palona. Świetna także do picia z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2014-09-25
Kawa dobra, ale bez rewelacji, przynajmniej w mojej opinii :) Polecam sklep, bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-08-09
Dobra chociaż kawy z jamaica blue bardziej mi odpowiadają. No ale rzecz gustu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2014-05-15
Kawa mocna i bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-01-21
Kawa super , porównywalna z ILLY , sklep super !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-12-17
Doskonała kawa, współpraca ze sklepem - perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-12-16
Bdb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-10-12
jak zawsze szybka dostawa, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Lubartów
2013-10-11
B.dobra kawa, szybka dostawa, bezproblemowa obsługa zamowienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-07
Wyśmienita kawa, dobra cena . obsługa sklepu 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-03-18
Mi smakuje:) Oceniam na 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Chełmińska
2013-02-18
Kawa wyśmienita,sklep wzorowy,szybka obsługa.Polecam Państwu
Opinia naszego klienta w
    pixel