Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Top Flavour 1kg

Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Top Flavour 1kg - opinie w konesso.pl
  • Kimbo Top Flavour to kawa ziarnista dość mocno palona według starej neapolitańskiej tradycji, posiada bogaty bukiet smakowy i jest lekko słodkawa. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8002200140069
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2018-05-15
Świetna, klasyczna kawa. Można pić codziennie bez obaw, że się znudzi. Dość mocno palona, niezbyt kwaśna. Świetna z ekspresu kolbowego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2017-01-22
Wykwintna kawa - obecnie moja codzienna kawa i raczej długo mi się nie znudzi.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-01-14
Jedna z lepszych kaw jakie piłem, bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Kawa o dosyć intensywnym smaku ale nie tak mocnym jak Espresso Bar, natomiast bardziej intensywna niż Bazzarry, nie jest kwaśna (nie mylić z kwasowością). Obecnie moja ulubiona.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Tarnów
2016-11-13
Kawa o wspaniałym smaku . Obsługa błyskawiczna. Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Dla mnie zbyt mocny smak, nuta słodyczy niewyczuwalna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-06-06
smak oceniam na celujący :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2015-12-31
Jedna z moich ulubionych kaw, obok KIMBO Espresso Bar.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-11-09
Kawa super.Innej już nie piję
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-05
Kawa bardzo dobra. Z posmakiem którego nie umiem opisać, przyjemnym, choć nie do końca w moim guście, ale lubię ją pić.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Rzeszów
2015-06-09
Kawa bardzo dobra , mocno palona. Świetna także do picia z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2014-09-25
Kawa dobra, ale bez rewelacji, przynajmniej w mojej opinii :) Polecam sklep, bardzo szybka dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-08-09
Dobra chociaż kawy z jamaica blue bardziej mi odpowiadają. No ale rzecz gustu :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2014-05-15
Kawa mocna i bardzo dobra. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-01-21
Kawa super , porównywalna z ILLY , sklep super !!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-12-17
Doskonała kawa, współpraca ze sklepem - perfekcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-12-16
Bdb
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-10-12
jak zawsze szybka dostawa, kawa wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Lubartów
2013-10-11
B.dobra kawa, szybka dostawa, bezproblemowa obsługa zamowienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-07
Wyśmienita kawa, dobra cena . obsługa sklepu 5+
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-03-18
Mi smakuje:) Oceniam na 5/5
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Chełmińska
2013-02-18
Kawa wyśmienita,sklep wzorowy,szybka obsługa.Polecam Państwu
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel