Opinie o Kapsułki do Nespresso Kimbo 10 Espresso Napoli - 10 sztuk

  • Kapsułki zamienniki Nespresso Kimbo 10 Napoli to najwyższej jakości mieszanka arabiki i robusty. Posiada intensywny smak i aromat z nutami kwiatów i pieczonych biszkoptów. Opakowanie zawiera 10 kapsułek kompatybilnych z systemem Nespresso.
Kod produktu: 8002200145668
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2022-08-21
super, jestem zadowolona, jest mocna, a smak oceniam dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-05-30
SUPER! REWELACJA KAWA COFFE ! POLECAMY KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Otrębusy
2022-04-20
Swietna kawa w kapsułkach, pasuje do nespresso, doskonała jakość kawy w pracy :) Towar dostarczony błyskawicznie, dokładna informacja na temat zamówienia na każdym etapie realizacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2022-03-25
Moja ulubiona kawa kimbo. Szybkość wysyłki i dostarczenia, błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, WĘGRÓW
2022-03-06
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-02-25
Bardzo dobra kawa w dobrej ceenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2022-02-12
Bardzo dobra kawa, jakość w stosunku do ceny. Polecam sklep, towar dostarczany w bardzo szybkim czasie od zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gdansk
2022-01-27
Jeszcze nie przetestowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2021-12-07
Bardzo dobra i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-11-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2021-05-17
Bardzo lubię mocne o zdecydowanym smaku kawy, wybieram te z Robustą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-05-06
Kawa najlepszej jakości w bardzo dobrej cenie. Idealny zamiennik kapsułek nespresso. Realizacja zamówienia w ciągu 2 dni. Polecam. Bardzo eleganckie opakowanie w którym konesso wysyła kupowany towar, za to również dodatkowy plus. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-04-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-04-10
Bardzo wyrazisty smak kawy w bardzo dobrej cenie w stosunku do jakości produktu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Skarżysko-Kamienna
2021-04-02
Fantastyczna obsługa. To moje kolejne zamówienie. Zostaję z Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-09-21
Dla mnie nr 1. Delikatna a zarazem orzeżwiajaca bez goryczy .Ale jak to z kawami bywa ktos moze jokreślić jej smak zupełnie inaczej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Pabianice
2018-10-21
(Nie)kończący się test zamienników nespresso. Bardzo miłe zaskoczenie, pełny smak, nie za słodkie nie za gorzkie z efektowną cremą. Tak w wersji espresso jak i lungo. Z pewnością wrócę do tej kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel