Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extreme 1kg

  • Kimbo Extreme to kawa ziarnista mocno palona według starej neapolitańskiej tradycji. Polecana glównie miłośnikom espresso o mocnym i wyrazistym smaku i aromacie. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Kod produktu: 8002200140052
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2020-11-23
Kawa dla osób, które oczekują konkretnej i wyrazistej kawy. Ilość kofeiny wystarczająca, natomiast w smaku czuć gorycz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, WĘGRÓW
2020-10-31
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-09-24
Bardzo dobra kawa. Cena nie jest dokonać konkurencyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Skarżysko-Kamienna
2020-05-26
Bardzo mocna kawa. Jeżeli ktoś lubi mocne espresso to gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Ząbki
2020-05-07
Bardzo mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Turek
2019-09-20
Od dawna piję kawę Kimbo. Ostatnio zakupiłem Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extreme i tym razem się nie zawiodłem, bardzo dobra sama jak i z dodatkiem mleka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2019-09-16
Aromatyczna, mocna kawa z piękną pianką.Doskonała o zdecydowanym smaku na miłe poranki w dobrym towarzystwie. Moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Piła
2019-09-08
Polecam!!! Inne kawy testowałam i zawsze wracam do KIMBO najlepsza;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2019-07-24
Pyszny smak, mocny aromat, piękna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-02-05
Pierwsza paczka kimbo, która mi nie odpowiada. Ma mocny, wyraźny smak, ale wpasowuje sie w mój gust. Crema trwała, ale nie dość gruba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nadzieja, Gliwice
2018-06-21
Lubię dobrą i mocną kawę. I ta właśnie taka jest. Aromatyczna, mocna i nie kwaśna. No i tworzy piękną pianke. Dlatego daje jej 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2018-02-23
Kawa bardzo dobra z mocnym aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2018-01-29
Kupuję sporo kawy. Także kawy Kimbo. Ostatnio kupiłem nawet dokładnie takie w jednym z marketów hurtowni. Był dobry, ale to u Państwa w sklepie znalazłem kawę taką jaka powinna być. Super świeża! Gratuluję i chętnie wrócę do sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-07-13
Po prostu lubię kawy Kimbo...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Sopot
2017-02-12
Dobra kawa na zaspane poranki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2017-01-03
Bardzo dobra kawa, sklep pełna profesja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-12-10
Miałem już wcześniej kawę tej marki i nie wywarła ona na mnie dobrego wrażenia, jednak ta kawa sprawiła mi dużą smakową niespodziankę. Bardzo dobrze zbalansowany smak, bez kwasu, z przyjemną goryczką i delikatnie tytoniowym finiszem. Nie ma się czego czepiać. Najbardziej przypadła mi do gustu przedłużona odrobiną wody. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2016-12-02
Nie przepadam za mieszankami arabiki z robustą. Ta kawa jednak mile mnie zaskoczyła. Aromatyczna, wyrazista w smaku z nutką goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Poznań
2016-05-07
Fantastyczna kawa dla wszystkich miłośników intensywnego, neapolitańskiego palenia. Piękne, błyszczące ziarno, wyraźna, narastająca goryczka i ta charakterystyczna pełnia smaku. Jak dla mnie, obok Izzo Gold, jedna z najlepszych kaw do picia z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Kawa bardzo dobra z mocnym aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2016-02-14
jedna z moich ulubionych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-12-14
Dobra kawa, mnie pasuje.Kupiłem zamiennie, bo ulubionej tej samej firmy akurat nie było-nie zawiodłem się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2015-05-16
Przesyłka błyskawiczna, kawa ciemno palona ,mocna, bez kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-04-16
Dobra, dość mocno palona kawa o długim, głębokim, lekko gorzkim posmaku. Dla mnie świetna, zwłaszcza na początek dnia. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Kielce
2014-03-26
Piję tą kawę od paru lat i jest ona dla mnie najlepsza, a piłem wiele gatunków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-12-20
Doskonała kawa o zdecydowanym smaku i aromacie. Jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2013-12-12
Bardzo dobra kawa, świetne espresso i co mnie zaskoczyło, wyjątkowo łagodne. Należy dobrze dobrać stopień zmielenia - mielenie bardzo drobne. Po spełnieniu tych warunków jestem przekonany, że można rekomendować ją wszystkim smakoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-11-29
Dość mocna kawa z dziwnym posmakiem. Smaczna, ale piłem już lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, WArszawa
2013-06-20
Moja ulubiona kawa, dość gorzka i ziemista. Po wielu próbach - jak dla mnie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
    pixel