Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extreme 1kg

Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extreme 1kg - opinie w konesso.pl
  • Kimbo Extreme to kawa ziarnista mocno palona według starej neapolitańskiej tradycji. Polecana glównie miłośnikom espresso o mocnym i wyrazistym smaku i aromacie. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Kod produktu: 8002200140052
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nadzieja, Gliwice
2018-06-21
Lubię dobrą i mocną kawę. I ta właśnie taka jest. Aromatyczna, mocna i nie kwaśna. No i tworzy piękną pianke. Dlatego daje jej 6.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Żabia Wola
2018-02-23
Kawa bardzo dobra z mocnym aromatem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2018-01-29
Kupuję sporo kawy. Także kawy Kimbo. Ostatnio kupiłem nawet dokładnie takie w jednym z marketów hurtowni. Był dobry, ale to u Państwa w sklepie znalazłem kawę taką jaka powinna być. Super świeża! Gratuluję i chętnie wrócę do sklepu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-07-13
Po prostu lubię kawy Kimbo...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
Bardzo dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Sopot
2017-02-12
Dobra kawa na zaspane poranki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2017-01-03
Bardzo dobra kawa, sklep pełna profesja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2016-12-10
Miałem już wcześniej kawę tej marki i nie wywarła ona na mnie dobrego wrażenia, jednak ta kawa sprawiła mi dużą smakową niespodziankę. Bardzo dobrze zbalansowany smak, bez kwasu, z przyjemną goryczką i delikatnie tytoniowym finiszem. Nie ma się czego czepiać. Najbardziej przypadła mi do gustu przedłużona odrobiną wody. Zdecydowanie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2016-12-02
Nie przepadam za mieszankami arabiki z robustą. Ta kawa jednak mile mnie zaskoczyła. Aromatyczna, wyrazista w smaku z nutką goryczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Poznań
2016-05-07
Fantastyczna kawa dla wszystkich miłośników intensywnego, neapolitańskiego palenia. Piękne, błyszczące ziarno, wyraźna, narastająca goryczka i ta charakterystyczna pełnia smaku. Jak dla mnie, obok Izzo Gold, jedna z najlepszych kaw do picia z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-05-06
Kawa bardzo dobra z mocnym aromatem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2016-02-14
jedna z moich ulubionych kaw
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-12-14
Dobra kawa, mnie pasuje.Kupiłem zamiennie, bo ulubionej tej samej firmy akurat nie było-nie zawiodłem się
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2015-05-16
Przesyłka błyskawiczna, kawa ciemno palona ,mocna, bez kwasowość.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-04-16
Dobra, dość mocno palona kawa o długim, głębokim, lekko gorzkim posmaku. Dla mnie świetna, zwłaszcza na początek dnia. Na pewno jeszcze do niej wrócę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Kielce
2014-03-26
Piję tą kawę od paru lat i jest ona dla mnie najlepsza, a piłem wiele gatunków.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-12-20
Doskonała kawa o zdecydowanym smaku i aromacie. Jedna z moich ulubionych
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2013-12-12
Bardzo dobra kawa, świetne espresso i co mnie zaskoczyło, wyjątkowo łagodne. Należy dobrze dobrać stopień zmielenia - mielenie bardzo drobne. Po spełnieniu tych warunków jestem przekonany, że można rekomendować ją wszystkim smakoszom.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-11-29
Dość mocna kawa z dziwnym posmakiem. Smaczna, ale piłem już lepsze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, WArszawa
2013-06-20
Moja ulubiona kawa, dość gorzka i ziemista. Po wielu próbach - jak dla mnie najlepsza.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel