Opinie o Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 1kg

Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 1kg  - opinie w konesso.pl
  • Bazzara Piacerepuro to kawa ziarnista dla najbardziej wymagających konsumentów. 100% mieszanka ziaren Arabiki Gourmet pochodzących z Azji i południowej Ameryki. Skład: 100% Arabica Gourmet
Kod produktu: 8026028001012
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 95Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-10-11

Bardzo dobre espresso. Dodicigrancru dla mnie trochę lepsza.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2018-08-06
Doskonała kawa o niskiej kwasowości idealna do espresso i cappuccino.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-07-26
Kawa do tanich nie należy ale jest bardzo smaczna. Domownicy zachwalają.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gliwice
2018-07-13
Bardzo pyszna kawa o pięknym zapachu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-06-03
Bardzo dobra i aromatyczna kawa, dla zwolenników delikatności. W espresso może nieco rozczarowywać, gdy ktoś lubi moc.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2017-08-23
Pyszna,delikatna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Świetna kawa, delikatna i zmysłowa, z delikatnymi nutami
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam w 100%.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kielce
2017-06-09
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem . Osobiście uważam że jest smaczniejsza niż 12.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-25
Kawa o bogatym smaku i aromacie. Dobra i do espresso jak i do cappuccino.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2017-05-17
Bardzo dobra kawa.Jedna z lepszych które piłem.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-05-11
Bardzo dobra, wręcz doskonała kawa. Gesta, tłusta, z przyzwoitą crema, łagodna i aromatyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Mysłaków
2017-04-07
Pierwszy raz kupiłem tę kawę. Dla mnie jest bardzo dobra. Niestety szybko się skończyła :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sosnowiec
2017-02-11
Jak dla mnie bardzo dobra kawa,delikatna,intensywny aromat. Polecam!!!! Dla miłośników mocnej espresso trochę za delikatna i za słaba.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
najlepsza kawa jaka piłem polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2017-01-08
Kawa naprawdę dobra ,smakuję różne kawy ,ta świetnie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego,nie ma w sobie kwasowości,jak dla mnie świetna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2016-12-22
Kawa rewelacyjna, sklep jak zwykle spisał się na medal!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Lublin
2016-12-15
Inna w smaku od wersji 12 gran, co nie znaczy że gorsza. Równie ciekawe nuty, delikatnie kwaskowata, ale sprawdza się jako poranny zastrzyk energii.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Włocławek
2016-12-06
Bardzo wyrazista kawa, mocniej palona niż Top 12 Gran Cru ale jej nie dorównuje bogactwem aromatu i głębokością smaku. Jest po prostu inna i bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Olecko
2016-11-07
Genialny, bogaty aromat,bez goryczy czy kwasowości, wyśmienita!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2016-10-23
Bardzo dobra kawa, jednak dla mnie zbyt delikatna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-10-05
Nie jestem jakimś mega kawoszem, piję tylko latte. Ale latte z tej kawy jest powalające!!! Zawsze robiłam łagodną kawę, ale z Bazzarą robię mocną, żeby czuć wyraźnie jej smak. Rewelacyjna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, SIERADZ
2016-09-21
Bardzo smaczna kawa, o czekoladowym posmaku. Najlepiej smakuje jako espresso, choć sprawdza się również jako cappuccino. Cena dość wysoka (wyższa niż mojej dotychczas ulubionej Diemme Maranello).
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-09-01
Dobra, delikatna. Dla mnie nieco za słaba.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Bardzo dobra kawa, na pewno sięgnę po nią jeszcze raz
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2016-06-20
Jak zwykle nie zawiodłam się, kawa TOP CLASS
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-04-22
Bardzo ciekawy smak i aromat, polecam zarówno kawę, jak i sklep. 100% zadowolenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-04-16
Polecam sklep w 100%, bardzo szybko, profesjonalnie, jestem dopieszczony. Jedno minimalne tycie zastrzeżenie to ilość przysyłanych maili po kupnie mogła by być o 90 % mniejsza :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-04-06
Kawa o wyrazistym aromacie. Intensywne ale delikatne body pozbawione kwasowości i nadmiaru goryczy. Na podniebieniu pozostawia posmak pistacji,kakao. Ładna aksamitna crema. Moim zdaniem oczko wyżej od "New York Caffe 5% Jamaica Blue Mountain". POlecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sulechów
2016-04-04
Kawa o doskonałym aromacie i smaku. Sklep pełen profesjonalizm.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-03-24
Stuprocentowa Arabika,owocowy posmak i wyrazisty smak. Kawa jest inna w smaku od innych kaw które piłem na korzyść Bazzary.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-03-20
Bardzo smaczna kawa, o wyrazistym smaku i aromacie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-03-08
Bardzo smaczna kawa, delikatna. Doskonała z mlekiem. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2016-02-28
Jak sama nazwa wskazuje: Top Class!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2016-02-14
Polecam. Dobra mieszanka. Nie jest mocna ale wysmienicie smakuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2016-01-08
Kawa pyszna, aromatyczna, wszystkim nam smakuje. Polecamy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-01-02
Bardzo dobra kawa, ale nie moja ulubiona :) Z Bazzar (na razie, bo wszystkich jeszcze nie próbowałam) najbardziej smakuje mi Top12 Gran Cru.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przemyśl
2015-12-08
Bardzo dobra kawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2015-12-07
Kawę kupiłam pierwszy raz i nie ostatni, jestem zaskoczona smakiem, jest wyśmienita, pachnąca i aromatyczna, bardzo polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2015-08-06
Kawa super. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Zarówno kawa, smaczna i aromatyczna, jak i szybka, sprawna dostawa zachęcają do dalszych zakupów.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2015-06-16
Kawa bardzo dobra,nie jest kwaśna.Sklep super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2015-06-14
W tej chwili nawet wyprawa do sklepu stacjonarnego może trwać dłużej, niż realizacja zamówienia w sklepie Konesso, bez wychodzenia z domu. Kawa znakomita, warta swojej ceny. Ja w dodatku kupiłem kawę w promocyjnej cenie. Moje zakupy w tym sklepie sięgają coraz wyższych półek, ale z zakupów i towarów jestem bardzo zadowolony. Życzę tego samego wszystkim innym klientom sklepu Konesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-04-28
Super kawa!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-02-21
Kawa super,dostawa błyskawiczna jak zawsze, od jakiegoś czasu już kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona, testuję też różne kawy ta jest super ale mam dwie uluybione tj.Bazzara Top 12 i Pellini Top
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, KOŚCIAN
2015-02-17
Wyśmienita kawa-delikatny i zrównoważony smak, zamówiłam kolejny raz. Obsługa sklepu bez zarzutu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stalowa Wola
2015-02-09
świetna kawa, kupuję od lat, cudowny zapach :) polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Góra
2015-01-28
Dobra kawa z mocną nutą gorzkiej czekolady. Całkowicie pozbawiona kwasowości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-25
Kawa baaaardzo dobra. Złożony smak, wyraźnie body z dominującą nutą kakao, lekki finish z aromatem bakalii. Do tego intensywny aromat, szkoda że się tak szybko kończy...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-01-20
Pyszna, uwielbiam tę kawę. Sklep na 6 :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-01-17
Ładny zapach przed i po zmieleniu ziaren (w przeciwieństwie do Agust Elegante o zapachu surowego mięsa (sic!) po zmieleniu). Bardzo smaczna kawa z kawiarki. Kawa wyważona, subtelna, delikatna i taka która chyba szybko się nie znudzi oraz może zasmakować każdemu. Dla mnie kolejny produkt firmy Bazzara w najlepszej jakości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piła
2014-12-30
Kupiłam kawę wg klucza z rankingu kaw i nie zawiodłem się !! Po wsypaniu kawy do ekspresu i zaparzeniu pierwszej filiżanki kawy w całym biurze unosił się pełen aromat świeżo mielonej kawy a smak tej kawy był oszałamiający
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-11-29
Kawa świetna. Delikatna nuta gorzkiej czekolady, ślad cytrusów. SUPER
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-10-15
Jak wszystkie Bazzara pyszna, dla mnie to dotychczas najlepsze kawy,odpowiednia moc i delikatność, piękne pianki
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-09-16
Kawa bardzo dobra, wspaniale aromatyczna, delikatna. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Bardzo dobra kawa, warta swojej ceny!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-08-20
Kawa jest pyszna , pachnąca......Sklep super polecam wszystkim :)))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-08-19
Kawę tę kupuję po raz kolejny i z pewnością będę kupowała ją nadal, bo picie jej sprawia ogromną przyjemność. Polecam. Sklep działa b. dobrze i b. sprawnie. Ewa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Nowy Dwór Mazowiecki
2014-08-14
kawa wyśmienita polecam.Dostawa błyskawiczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, LEGNICA
2014-08-01
Bardzo dobra kawa,kupiłem ją specjalnie dla gości, wszystkim smakowała podana w expresie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-07-30
Znakomita kawa, łagodna bez kwasowości uwodzi zapachem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-07-24
Profesjonalny sklep, kawa aromatyczna i łagodna, bardzo smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kielce
2014-07-09
Kawa jak zwykle bardzo dobra.Sklep super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Kawa pyszna extra espresso.Sklep na medal polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2014-07-04
cały czas mi smakuje:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-03-31
Cudnie miękki, aksamitny smak. Delikatna, wyważona, delikatesowa. Polecam. Obsługa sklepu - kapitalna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-03-24
Bardzo dobra kawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Opole
2014-02-28
Świetna kawa, bogaty aromat. Odrobinę bardziej podchodzi mi jednak Pellini TOP.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2014-02-24
Jedna z najlepszych zamawianych przeze mnie kaw. I najważniejsze że w sklepie zawsze można nabyć świeżo paloną kawę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2014-01-01
Jak ktoś lubi smak gorącej czekolady-to polecam. Wyjątkowo udane palenie- porównaniu do poprzedniego-ładna krema i świetny smak gorzkiej czekolady.Niestety -z powtarzalnością smaku w zależności od roku produkcji bywa różnie ale ten rocznik na pewno warto spróbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2013-11-14
Zarówno kawa jak i sklep pierwsza klasa!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-25
Wyśmienita kawa, BARDZO dobra cena . obsługa sklepu 5+
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, DĘBLIN
2013-10-24
Kawa jest pyszna. Realizacja zamówienia błyskawiczna polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2013-08-27
Znakomita kawa, fantastyczny sklep. Gorąco polecam. Zakupy w tym sklepie to przyjemność.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tychy
2013-07-01
Bardzo dobra kawa a sklep rewelacja. Zakupy to sama przyjemność i tym samym kawa smakuje jeszcze lepiej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Rzeszów
2013-06-22
Super kawa a obsługa sklepu to wzór wśród sklepów internetowych. Z przyjemnością wracam tutaj na zakupy .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2013-06-08
Kawa smaczna, delikatna- bardzo dobre espresso. Osobiście bardziej lubię mocne ale ta jest w porządku, na pewno muszę jeszcze porównać z innymi z tego sklepu. Sklep też godny polecenia, błyskawiczna dostawa, świeża kawa... Na pewno wkrótce skorzystam z oferty.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chełm
2013-06-01
kawa wyśmienita, wspaniała do expresu, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-04-20
Kawa naprawde okay
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-04-17
super espresso, prawdziwy lider
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2012-12-10
Pyszna kawa, łagodna i aromatyczna. Profesjonalna obsługa a dostawa błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2012-11-29
Bardzo dobra kawa,smak znakomity,wyśmienity aromat,firma stanęła na wysokości zadania Krotoszyn-Robert
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2012-10-29
Wczesniej pilem Top 12. Zamawiajac nie zobaczylem roznicy. Na poczatku cos mi nie pasowalo, ale kawa i tak sie broni doskonalym smakiem. Moim zdaniem zaraz po TOP 12 - opakowanie w zasadzie to samo, smak lekko rozbiezny ale i tak bardzo wysoka polka swiatowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-10-23
Świetna kawa, nie tylko espresso, ale również jako latte. POLECAM!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2012-10-08
Znakomita kawa, jedna z najlepszych jaką udało mi się skosztować, myślę, że nie jest to ostatnia dostawa, a do tego profesjonalna obsługa....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jastrzębie Zdrój
2012-09-14
Jedna z najlepszych kaw jakie piliśmy z mężem.Pyszna!!!Pijemy ją tak samo często co la brasilianę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2012-09-10
Bardzo dobry współczynnik jakości do ceny. Bazzara to zaskakująco dobra firma.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jastrzebie Zdroj
2012-09-03
Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 1kg
Czekam na dostawe lubie napic sie bardzo dobrej kawy swoja ocene skomentuje po pierwszym lyku zamowionej kawy mam nadzieje ze nie bede zawiedziony
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2012-08-31
Bardzo dobra crema
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sylwia, Rzeszów
2012-08-25
Bardzo dobra kawa Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Bielsko-Biała
2012-07-12
Uczta dla podniebienia !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-05-28
rewelacyjna crema, doskonały aromat!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2012-02-21
Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 1kg
Wyśmienita mieszanka doskonała do mojego ekspresu Gaggia Brera,pozostawia daleko w tyle wiekszość kaw Lavazzy.Polecam smakoszom espresso
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel