Opinie o Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 1kg

  • Bazzara Piacerepuro to kawa ziarnista dla najbardziej wymagających konsumentów. 100% mieszanka ziaren Arabiki Gourmet pochodzących z Azji i południowej Ameryki. Skład: 100% Arabica Gourmet
Kod produktu: 8026028001012
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 304 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-09-13
Kawa z wyższej półki.Delikatna i aromatyczna,bez wyczuwalnej kwasowości,której nie lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kalisz
2022-09-11
Kawa wyjątkowo przypadła naszej rodzinie do gustu. "Zapijamy" się nią z rozkoszą. Dostawa zrealizowana szybko i bez problemów.Tak trzymać. Krzysztof z Kalisza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Krakow
2022-09-10
Solidna firma, znakomite produkty najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2022-09-08
Najlepsza kawa o bardzo przyjemnym smaku. Sprawdzona i od kilku lat ta sama kupowana w Konesso zawsze w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Słupsk
2022-08-27
Kawa dobrze wyważona, szukałam takiej, która nie będzie zbyt kwaśna ani zbyt gorzka, ta jest idealna. Do tej pory jest to najlepsza kawa jaką piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2022-08-20
Jedna z najbardziej moich smakowo ulubionych kaw polecam jest przepyszna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, JAWORZNO
2022-08-17
Super kawa, intensywne espresso ,najwyższa jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2022-08-17
Tak jak w nazwie: czysta przyjemność. Jedna z moich najbardziej ulubionych. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2022-08-15
doskonała kawa, bardzo smaczna, aromatyczna, super krema, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-08-14
W mojej opinii jedna z lepszych mieszanek z palarni Bazzara. Na pewno kupię jeszcze nie raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lądek
2022-08-12
Zamówienie poprawne, kawa super już się nią delektuje. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Piła
2022-08-11
Jestem bardzo zadowolona z obsługi , szybka dostawa, dostosowywanie się do oczekiwań klienta, miłe niespodzianki, świeża kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WROCŁAW
2022-07-15
Bardzo dobra, aromatyczna, delikatna kawa. Kupuję ją od lat i zawsze smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2022-06-29
Bardzo smaczna kawa.Ziarenka jednorodne, wspaniały aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2022-06-24
Sztos kawa :) Zdecydowanie polecam ! Szkoda tylko że cena taka wysoka :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sokołów Podlaski
2022-06-13
super i smaczna smaczna kawa, dostawa bardzo ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2022-05-26
Bardzo dobra, nuty waniliowe, czekoladowe, łagodna, niska kwasowość i goryczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2022-05-15
Ciekawe promocje, atrakcyjne ceny i szybka dostawa... a kawa? Moja ulubiona:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2022-05-12
Idealna kawa. Nie jest kwaśna, raczej łagodna. Dobra rano i popołudniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-05
Bardzo oryginalny smak. Świetna jakość, ale po Bazzarze można się tego spodziewać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2022-04-01
Bardzo dobra kawa, warta swojej ceny. Kupiłem ją już chyba trzeci lub czwarty raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Luboń
2022-03-30
Moja ulubiona kawa od bazzara. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Augustów
2022-03-19
Bardzo dobra kawa całkowicie spełniła moje oczekiwania średnio palona i nisko kofeinowa (ale jednak!)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2022-03-05
Delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poręba Wielka
2022-02-25
Dobra kawa, szybka obsługa. Czekam na polecenie mi następnej do wypróbowania (jak skończymy tę)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdańsk
2022-02-21
Bardzo dobra łagodna kawa bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2022-02-12
Pyszna Kawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2022-01-18
Jedna z moich najulubieńszych mieszanek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Grodków
2022-01-16
Kawa jak dla mnie trochę słaba. Mało kofeiny. W smaku też nie do końca mój smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Czarnków
2022-01-07
Bardzo dobra kawa. Jedna z moich ulubionych. Ma wyrazisty, ale delikatny smak. Zdecydowanie warto spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Leżajsk
2022-01-03
Jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-01-03
Bardzo dobra kawa, bardzo uniwersalna. Sklep jak zwykle profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
SĄ KAWY DOBRE I JEST BAZZARA PIACEREPURO !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
SĄ KAWY DOBRE, I JEST KAWA BAZZARA PIACEREOURO !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŚWIECIE
2022-01-03
SĄ KAWY DOBRE, I JEST KAWA BAZZARA PIACEREOURO !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2022-01-03
Za oknem pogoda jesienną a w filiżance aromatyczna kawa bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stary Sącz
2021-12-31
Wyraźny smak, nie czuć kwasowości.Batdzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-12-30
Dla nas najlepsza kawa na świecie, piękny aromat, smak idealny, nie jest z goryczą. Na espresso piękna pianka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2021-12-27
Super smaczna kawa. Średnio mocna, zbalansowana i o niskiej kwasowości.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2021-12-25
Regularnie do niej wracamy, nie bez powodu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-12-23
Pyszna, łagodna kawa. Do espresso jak i z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-12-22
Jedna z ulubionych kaw od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-12-20
Kawa, którą pijemy już od 2 lat. Dla nas najlepsza na świecie. Piękny aromat, smak wyśmienity, a pianka na małej czarnej rewelacja, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-12-19
Moja ulubiona kawa szczególnie teraz na jesienną słotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Warszawa
2021-12-19
Bardzo dobra kawa bez posmaku goryczki i kwaśności. Dobra zarówno do kaw czarnych jak j z mlekiem. Długo takiego smaku szukaliśmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Myślenice
2021-12-18
****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-17
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Zgodna z opisem w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-12-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WROCŁAW
2021-12-16
Kawa pyszna, sklep jak zwykle spisał się na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2021-12-09
Kawa pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-12-03
Kawa ok, ale nie mój smak i zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2021-12-03
Pyszna kawa dla osób ceniących łagodny smak i średnią kwasowość. Miła obsługa, szczegółowe informacje o produktach, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-12-03
Kawa dla koneserów -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-12-01
Bardzo dobra kawa. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAREK, Warszawa
2021-11-26
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2021-11-20
Jak zawsze transakcja bez zrzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gliwice
2021-11-20
Klasyka zawsze dobra i zawsze warta polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wodzisław Śląski
2021-11-19
Świetny głęboki smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2021-11-18
Nie ma jak Bazarra - wyśmienita !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2021-11-17
Jestem fanką kaw Bazzary. Ciekawy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-11-13
bardzo dobra kawa, świetnie smakuje w kawach czarnych i białych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2021-11-11
Kawa znakomita. Łagodny, przyjemny, subtelny smak. Piłem ją nawet pod wieczór. Dla miłośników tzw. "siekiery" raczej nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Gdynia
2021-11-08
Uwielbiam tę kawę. Nie jest kwaśna. Wyczuwalne nuty zapachowe. Idealna zarówno jako czarna opcja jak i latte / cappuccino czy inna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-11-08
pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-11-07
Co tu dużo pisać , pyszna, aromatyczna, nie kwaśna. Kupuję kolejny raz, poleciłam koleżankom, zachwycone :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Boguslaw, Krakow
2021-11-05
Wszystko błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESŁAW, Goleniów
2021-11-03
Znakomita kawa o każdej porze dnia z powodu niskiej zawartości kofeiny.Leszek Goleniów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, Jeżowe
2021-11-01
ok.ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-10-23
Uwielbiam kawę Bazzara szczególnie teraz w jesienne kapryśne dni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-10-19
doskonała kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-10-18
Bardzo porządna kawa w rozsądnej cenie. Realizacja zamówienia jak zwykle perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chorzów
2021-10-18
Sklep bez zarzutu, szybka dostawa, i kawa pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2021-10-18
kawa Bazzara jest wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-10-18
Pyszna kawa! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2021-10-15
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Poznań
2021-10-11
Delikatna, ale smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2021-10-09
Bardzo dobra, jednakże dodicigranctu pozostaje naszym nr 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-09-30
Bardzo ciekawa mieszanka. Jedna z moich ulubionych że stajni Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GLIWICE
2021-09-23
Po raz kolejny zamówiłam przepyszną, delikatną kawusię Piacerepuro Bazzara.Dostawa b.szybka Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-09-13
pycha :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-09-08
Zbliża się jesień,a z nią krótkie i niestety często deszczowe dni ale przecież mam kawę Bazzara Piacerepuro.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-09-05
Jedna z moich ulubionych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-09-02
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-08-30
W mojej ocenie lekka kawa, którą popijam w ciągu całego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-08-13
Kawa Bazzara Piacerepuro od lat stawia mnie nogi,a do tego smakuje obłędnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Augustów
2021-08-01
Sklep na medal.Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Kawa tez jest dobra, ale jednak mam już swoją inna ulubiona, która bardziej mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-07-24
Wszystko perfekcyjnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2021-07-18
Super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-07-18
Smak, zapach, pianka z ciśnieniowego- super. Kolejna paczka, co tu dużo opowiadać. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Kraśnik
2021-07-17
Polecam .Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2021-07-16
pierwsza liga, klasyczny smak, idealna kawa do espresso. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radek, Toruń
2021-07-13
Rewelacyjna kawa, jedną kupiłem dla siebie, drugą w prezencie. Jeśli znajdę coś lepszego na pewno się odezwę, póki co 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Chrzanów
2021-07-12
Kawę zamawiam już kolejny raz. Zawsze sprawna realizacja. Kawa Bazzara 12 - naprawdę super w smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2021-07-02
Idealna Kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-06-26
Kawa smaczna. Szybka wysyłka. Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Myślenice
2021-06-25
Polecam - super smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2021-06-14
Jak zwykle niezawodny smak i aromat. Użytkowana w biurowym ekspresie automatycznym daje wspaniałe delikatne cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, Jeżowe
2021-06-09
PRZEBIEG ZAKUPÓW I JAKOŚĆ OK. 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-06-07
delikatny smak bez goryczy i kwasowości. Idealna do mleka i częstego przygotowywania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-24
Szybka dostawa, miła obsługa, indywidualne podejście do klienta i przede wszystkim smaczna kawa! :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kroczyce
2021-05-20
Aromatyczna smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-05-17
Świetna kawa. Polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2021-05-14
Wszystko jak zawsze w najlepszym wydaniu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AWAS Serwis, Warszawa
2021-05-02
Bardzo dobra, wyważona kawa, pozbawiona goryczy i kwasowości - POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-04-24
Wspaniała kawa i doskonała współpraca z pracownikami sklepu Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, BRZEŚCE
2021-04-12
Kawa na 5. Bez posmaku kwasowatości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Toruń
2021-04-11
Polecam, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-04-09
Najlepsza kawa ever! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-04-06
Dobrej jakości ziarna i aromatyczny zapach i smak, po prostu Bazzara :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tychy
2021-04-05
Wspaniałe odkryxie. Świetna włoska kawa. Bardzo delikatna bez goryczki. Wd mnie idealna dla miłośników picia kawy bez mleka. Polecam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2021-04-04
Naprawdę bardzo dobra kawa!!! Polecam zdecydowanie, mimo iż nie jest najtańsza...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-04-03
Wszystko tak jak trzeba!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2021-03-27
Moja ulubiona kawa,delikatna w smaku z nutą czekolady, kakao bez goryczki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Ełk
2021-03-27
Jedna z najlepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bralin
2021-03-25
Bardzo dobra do jawy typ espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Końskie
2021-03-12
Super kawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, ŁÓDŹ
2021-03-12
Moja ulubiona kawka. Próbowałam różnych kaw w Konesso, ale zawsze wracam do PIACEROPURO jest po prostu SIMPLY THE BEST
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GLIWICE
2021-03-11
Świetna kawa,szybka dostawa ,polecam zakupy w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Zagościniec
2021-03-08
Cena jakosc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-03-07
Wszystkie kawy Bazzara są wyjatkowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Września
2021-03-05
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2021-02-27
Myślę (jak na mój gust) troszkę przereklamowana. Jest to normalna, solidna kawa, jak to BAZZARA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2021-02-26
najlepsza kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2021-02-26
Kawa najlepsza na świecie. To już moje kolejne zamówienie, sprawdzam inne kawy ale do tej wracamy. Smak poezja, goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Sosnowiec
2021-02-23
Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tarczyn
2021-02-22
Doskonała kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-02-22
Jedna z najlepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-02-20
Pyszna kawa, szybka Pdostawa, polecam.Sz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-02-17
Jeszcze więcej aromatu wspaniałej kawy pobudzi każdego do raźnego wstania z łózka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2021-02-14
Polecam bardzo smaczna kawa bez smaku goryczy, kwasowości, delikatna. Bardzo dobrz łączy się z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-02-13
Bardzo smaczna, bez kwaśnego posmaku. I rzeczywiście niskokofeinowa, można ją popijać nawet wieczorem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2021-01-22
Bardzo dziękuję za wyjątkowo sprawną obsługę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Harklowa
2021-01-19
Kawa jest pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wieliszew
2021-01-19
Przesyłka doszła ekspresowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ogrody Gajowniczek, Wieliszew
2021-01-19
Piję espresso, pięknie pachnie , pysznie smakuje, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-01-17
Jakoś nie może mi się znudzić kawa Bazzara. Polecam wszystkim.Jest przepyszna,a espresso to już bajka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-01-11
Bardzo dobra kawa z wyrazistym i pełnym uroku smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bydgoszcz
2021-01-07
bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2021-01-05
POLECAM!!! szybko, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2021-01-03
Po kawie Dodicigrancru-także pyszna, aromatyczna, głęboki smak,polecam do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-01-02
Dobra, aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2020-12-31
Dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-12-28
Pyszna kawa. Przesyłka ekspresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2020-12-26
Super kawa i super obsługa. MEGA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2020-12-26
obsługa zamówienia szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-12-26
Bardzo dobra w smaku, aromatyczna, pięknie pachnie, fajna crema. Polecam szczerze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Chojnice
2020-12-26
Kawa SUPER!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Piszczac
2020-12-23
Tej kawy chyba reklamować nie trzeba :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Adamów
2020-12-21
Tradycyjnie wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rzeszów
2020-12-07
Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Nowa Ruda
2020-12-07
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sulechów
2020-12-02
Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2020-11-20
kawa wyśmienita, lubię sprawdzać różne smaki i zapachy kaw, ale do tej wracam najczęściej, Tą kawą będziemy się delektować podczas świąt.Szlachetność smaku i zapachu .Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2020-11-13
Kawa Bazzara na ponure,jesienne poranki.Polecam.Dobry nastrój na cały dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Ustka
2020-11-10
Jedna z najlepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Suchedniów
2020-11-09
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kwidzyn
2020-11-08
Pyszna kawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, GNIEZNO
2020-11-06
Super smak!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siedlce
2020-11-02
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, jak zawsze. Konsultantka w sklepie super, porada profesjonalna. kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słubice
2020-10-30
Zamawiane (już 4 razy) produkty spełniają w 100% moje oczekiwania a realizacja na wysokim poziomie. Bardzo szeroki asortyment. Będę kontynuował współpracę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wrocław
2020-10-30
Bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ISPL Iwona Mazu, Sztum
2020-10-30
Wspaniała kawa,najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2020-10-27
Pyszna kawa, bardzo delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Piaski
2020-10-25
SUPER sklep , realizują zamówienia szybko i jest w czym wybierać mają doskonałe kawy !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Osiek
2020-10-23
Smakowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łabowa
2020-10-22
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-19
Bardzo delikatna i bardzo smaczna. Najbardziej lubię ją czarną lekko słodką :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Nowa Ruda
2020-10-03
Wszystko OK, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludwik, Częstochowa
2020-10-03
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2020-09-28
Bardzo polecam sklep Konesso za profesjonalizm i przepyszne kawy w ofercie.Cała nasza rodzina uwielbia Bazzarę,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Osiek
2020-09-28
Smakowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2020-09-27
Od prawie roku piję tą kawę, odpowiada mi smak, aromat. Polecam 100% arabika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2020-09-27
Kawa bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-09-14
Bardzo dobry kontakt z firmą, indywidualne podejście do klienta. Przesyłka szybka, na czas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2020-07-26
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Łęczyca
2020-07-13
Ta kawa również kupiona po raz pierwszy. Na spróbowanie. I też już wiem, że będzie wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kalwaria Zebrzydowska
2020-07-12
Szybka realizacja kawa bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Borkowo
2020-07-11
PysNa, chyba najlepsza dotychczas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Ustka
2020-06-28
Jak zwykle wszystko bez zarzutu:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-06-27
Pyszna i aromatyczna kawa. Nie jest wyczuwalna gorycz, ani kwasowy posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Łambinowice
2020-06-07
Kawa super smak i aromat każdemu smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2020-05-31
Doskonała kawa, smakuje wyśmienicie. Od czasu jak odkryłam kawę Bazzara inne mi nie smakują. Polecam wszystkim kawoszom. On
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Będzin
2020-05-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Łukta
2020-05-23
Pyszna kawa,niekwaśna,piękny aromat.Delikatna.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Ilkowice
2020-05-21
To moja trzecia kawa z Konesso i zdecydowanie najlepsze. Jest wyrazista, ale jednoczesnie delikatna. Wedlug mnie smakuje zarowno z mlekiem jak i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Polanica-Zdrój
2020-04-14
Do tej pory dla mnie najlepsza, piękny aromat rozchodzący się podczas parzenia. Delikatna, wyraźna, wspaniała zarówno z mlekiem i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Mój faworyt w świecie kaw! zamawiam kolejny raz, czasem dla odmiany wybieram inną, lecz ta nie ma sobie równych, zawsze do niej wracam:) a zakupy w Konesso jak zawsze pełna profeska!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Słupno
2020-04-05
Pyszna kawa, powtórzyłam jej zakup już kilkakrotnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kiełczów
2020-03-31
Jedna z lepszych kaw jakie do tej pory zamówiłem z konesso, po ustawieniu młynka będzie jeszcze lepiej więc kawa sztosik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Polkowice
2020-03-27
Dobra kawa, ale nie do końca to mój smak. Ja wyczuwam nutę gorzyczki, pomimo tego, że to arabica.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2020-03-20
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2020-03-10
Bardzo smaczna kawa. Parzę ją w ekspresie ciśnieniowym z bardzo dobrymi rezultatami. Bardzo aromatyczna z idealną cremą. Sklep Konesso jak zwykle 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Sosnowiec
2020-03-01
super pyszna kawa !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Wyśmienita kawa. Idealna na każdą okazję. Delikatna, ale też wyrazista w smaku. Wyczuwalne nuty czekoladowe, karmelowe i orzechowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2019-12-31
Doskonała kawa, wspaniały aromat i smak. Smakuje nawet na zimno :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Ruda Śląska
2019-12-30
Aromatyczna, delikatna, przepyszna. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gajewo
2019-10-31
rewelacja, smak kawy zgodny z moimi potrzebami, czekolada kakao rodzynki karmel , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-08-29
Kawa bardzo dobra. Spełniła moje oczekiwania, zgodna z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2019-07-14
Aromatyczna i delikatna, od razu po zaparzeniu czuć czekoladę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2019-07-13
pyszna kawa idealna do cappuccino polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, Sierakowice
2019-07-04
kawa bardzo delikatna-da mnie w sam raz,piękny aromat podczas parzenia.smakuje i z mlekiem i bez mleka polecam zdecydowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zabrze
2019-05-29
Przepyszna kawa. Mocna, z posmakiem czekoladowo-orzechowym! Ideał wśród kaw. Najlepsza w formie esencjonalnego espresso lub zwykłej małej czarnej. zasłużone 5*
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Fałków
2019-05-03
Kawa smaczna, raczej delikatna. Realizacja zamówienia błyskawiczna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Marki
2019-02-18
Bardzo dobra i aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Zambrów
2018-12-18
Kawa dobrej jakości,aczkolwiek szukam dalej innego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Papowo Toruńskie
2018-12-11
Wspaniała, pełna aromatu kawa. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-10-11
Bardzo dobre espresso. Dodicigrancru dla mnie trochę lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2018-08-06
Doskonała kawa o niskiej kwasowości idealna do espresso i cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-07-26
Kawa do tanich nie należy ale jest bardzo smaczna. Domownicy zachwalają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gliwice
2018-07-13
Bardzo pyszna kawa o pięknym zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-06-03
Bardzo dobra i aromatyczna kawa, dla zwolenników delikatności. W espresso może nieco rozczarowywać, gdy ktoś lubi moc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2017-08-23
Pyszna,delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Wrocław
2017-07-16
Świetna kawa, delikatna i zmysłowa, z delikatnymi nutami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kielce
2017-06-09
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem . Osobiście uważam że jest smaczniejsza niż 12.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-25
Kawa o bogatym smaku i aromacie. Dobra i do espresso jak i do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2017-05-17
Bardzo dobra kawa.Jedna z lepszych które piłem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-05-11
Bardzo dobra, wręcz doskonała kawa. Gesta, tłusta, z przyzwoitą crema, łagodna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Mysłaków
2017-04-07
Pierwszy raz kupiłem tę kawę. Dla mnie jest bardzo dobra. Niestety szybko się skończyła :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sosnowiec
2017-02-11
Jak dla mnie bardzo dobra kawa,delikatna,intensywny aromat. Polecam!!!! Dla miłośników mocnej espresso trochę za delikatna i za słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
najlepsza kawa jaka piłem polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2017-01-08
Kawa naprawdę dobra ,smakuję różne kawy ,ta świetnie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego,nie ma w sobie kwasowości,jak dla mnie świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2016-12-22
Kawa rewelacyjna, sklep jak zwykle spisał się na medal!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Lublin
2016-12-15
Inna w smaku od wersji 12 gran, co nie znaczy że gorsza. Równie ciekawe nuty, delikatnie kwaskowata, ale sprawdza się jako poranny zastrzyk energii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Włocławek
2016-12-06
Bardzo wyrazista kawa, mocniej palona niż Top 12 Gran Cru ale jej nie dorównuje bogactwem aromatu i głębokością smaku. Jest po prostu inna i bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Olecko
2016-11-07
Genialny, bogaty aromat,bez goryczy czy kwasowości, wyśmienita!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2016-10-23
Bardzo dobra kawa, jednak dla mnie zbyt delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-10-05
Nie jestem jakimś mega kawoszem, piję tylko latte. Ale latte z tej kawy jest powalające!!! Zawsze robiłam łagodną kawę, ale z Bazzarą robię mocną, żeby czuć wyraźnie jej smak. Rewelacyjna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2016-09-21
Bardzo smaczna kawa, o czekoladowym posmaku. Najlepiej smakuje jako espresso, choć sprawdza się również jako cappuccino. Cena dość wysoka (wyższa niż mojej dotychczas ulubionej Diemme Maranello).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-09-01
Dobra, delikatna. Dla mnie nieco za słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Bardzo dobra kawa, na pewno sięgnę po nią jeszcze raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2016-06-20
Jak zwykle nie zawiodłam się, kawa TOP CLASS
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-04-22
Bardzo ciekawy smak i aromat, polecam zarówno kawę, jak i sklep. 100% zadowolenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-04-16
Polecam sklep w 100%, bardzo szybko, profesjonalnie, jestem dopieszczony. Jedno minimalne tycie zastrzeżenie to ilość przysyłanych maili po kupnie mogła by być o 90 % mniejsza :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-04-06
Kawa o wyrazistym aromacie. Intensywne ale delikatne body pozbawione kwasowości i nadmiaru goryczy. Na podniebieniu pozostawia posmak pistacji,kakao. Ładna aksamitna crema. Moim zdaniem oczko wyżej od "New York Caffe 5% Jamaica Blue Mountain". POlecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sulechów
2016-04-04
Kawa o doskonałym aromacie i smaku. Sklep pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-03-24
Stuprocentowa Arabika,owocowy posmak i wyrazisty smak. Kawa jest inna w smaku od innych kaw które piłem na korzyść Bazzary.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-03-20
Bardzo smaczna kawa, o wyrazistym smaku i aromacie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-03-08
Bardzo smaczna kawa, delikatna. Doskonała z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2016-02-28
Jak sama nazwa wskazuje: Top Class!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2016-02-14
Polecam. Dobra mieszanka. Nie jest mocna ale wysmienicie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2016-01-08
Kawa pyszna, aromatyczna, wszystkim nam smakuje. Polecamy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-01-02
Bardzo dobra kawa, ale nie moja ulubiona :) Z Bazzar (na razie, bo wszystkich jeszcze nie próbowałam) najbardziej smakuje mi Top12 Gran Cru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przemyśl
2015-12-08
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-12-07
Kawę kupiłam pierwszy raz i nie ostatni, jestem zaskoczona smakiem, jest wyśmienita, pachnąca i aromatyczna, bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2015-08-06
Kawa super. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Zarówno kawa, smaczna i aromatyczna, jak i szybka, sprawna dostawa zachęcają do dalszych zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2015-06-16
Kawa bardzo dobra,nie jest kwaśna.Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2015-06-14
W tej chwili nawet wyprawa do sklepu stacjonarnego może trwać dłużej, niż realizacja zamówienia w sklepie Konesso, bez wychodzenia z domu. Kawa znakomita, warta swojej ceny. Ja w dodatku kupiłem kawę w promocyjnej cenie. Moje zakupy w tym sklepie sięgają coraz wyższych półek, ale z zakupów i towarów jestem bardzo zadowolony. Życzę tego samego wszystkim innym klientom sklepu Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-04-28
Super kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-02-21
Kawa super,dostawa błyskawiczna jak zawsze, od jakiegoś czasu już kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona, testuję też różne kawy ta jest super ale mam dwie uluybione tj.Bazzara Top 12 i Pellini Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, KOŚCIAN
2015-02-17
Wyśmienita kawa-delikatny i zrównoważony smak, zamówiłam kolejny raz. Obsługa sklepu bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stalowa Wola
2015-02-09
świetna kawa, kupuję od lat, cudowny zapach :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-01-28
Dobra kawa z mocną nutą gorzkiej czekolady. Całkowicie pozbawiona kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-25
Kawa baaaardzo dobra. Złożony smak, wyraźnie body z dominującą nutą kakao, lekki finish z aromatem bakalii. Do tego intensywny aromat, szkoda że się tak szybko kończy...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-01-20
Pyszna, uwielbiam tę kawę. Sklep na 6 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-01-17
Ładny zapach przed i po zmieleniu ziaren (w przeciwieństwie do Agust Elegante o zapachu surowego mięsa (sic!) po zmieleniu). Bardzo smaczna kawa z kawiarki. Kawa wyważona, subtelna, delikatna i taka która chyba szybko się nie znudzi oraz może zasmakować każdemu. Dla mnie kolejny produkt firmy Bazzara w najlepszej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Piła
2014-12-30
Kupiłam kawę wg klucza z rankingu kaw i nie zawiodłem się !! Po wsypaniu kawy do ekspresu i zaparzeniu pierwszej filiżanki kawy w całym biurze unosił się pełen aromat świeżo mielonej kawy a smak tej kawy był oszałamiający
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-11-29
Kawa świetna. Delikatna nuta gorzkiej czekolady, ślad cytrusów. SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-10-15
Jak wszystkie Bazzara pyszna, dla mnie to dotychczas najlepsze kawy,odpowiednia moc i delikatność, piękne pianki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-09-16
Kawa bardzo dobra, wspaniale aromatyczna, delikatna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Bardzo dobra kawa, warta swojej ceny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-08-20
Kawa jest pyszna , pachnąca......Sklep super polecam wszystkim :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-08-19
Kawę tę kupuję po raz kolejny i z pewnością będę kupowała ją nadal, bo picie jej sprawia ogromną przyjemność. Polecam. Sklep działa b. dobrze i b. sprawnie. Ewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Nowy Dwór Mazowiecki
2014-08-14
kawa wyśmienita polecam.Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, LEGNICA
2014-08-01
Bardzo dobra kawa,kupiłem ją specjalnie dla gości, wszystkim smakowała podana w expresie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-07-30
Znakomita kawa, łagodna bez kwasowości uwodzi zapachem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-07-24
Profesjonalny sklep, kawa aromatyczna i łagodna, bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kielce
2014-07-09
Kawa jak zwykle bardzo dobra.Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Kawa pyszna extra espresso.Sklep na medal polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2014-07-04
cały czas mi smakuje:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2014-03-31
Cudnie miękki, aksamitny smak. Delikatna, wyważona, delikatesowa. Polecam. Obsługa sklepu - kapitalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-03-24
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Opole
2014-02-28
Świetna kawa, bogaty aromat. Odrobinę bardziej podchodzi mi jednak Pellini TOP.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2014-02-24
Jedna z najlepszych zamawianych przeze mnie kaw. I najważniejsze że w sklepie zawsze można nabyć świeżo paloną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2014-01-01
Jak ktoś lubi smak gorącej czekolady-to polecam. Wyjątkowo udane palenie- porównaniu do poprzedniego-ładna krema i świetny smak gorzkiej czekolady.Niestety -z powtarzalnością smaku w zależności od roku produkcji bywa różnie ale ten rocznik na pewno warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2013-11-14
Zarówno kawa jak i sklep pierwsza klasa!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-10-25
Wyśmienita kawa, BARDZO dobra cena . obsługa sklepu 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, DĘBLIN
2013-10-24
Kawa jest pyszna. Realizacja zamówienia błyskawiczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2013-08-27
Znakomita kawa, fantastyczny sklep. Gorąco polecam. Zakupy w tym sklepie to przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tychy
2013-07-01
Bardzo dobra kawa a sklep rewelacja. Zakupy to sama przyjemność i tym samym kawa smakuje jeszcze lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Rzeszów
2013-06-22
Super kawa a obsługa sklepu to wzór wśród sklepów internetowych. Z przyjemnością wracam tutaj na zakupy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2013-06-08
Kawa smaczna, delikatna- bardzo dobre espresso. Osobiście bardziej lubię mocne ale ta jest w porządku, na pewno muszę jeszcze porównać z innymi z tego sklepu. Sklep też godny polecenia, błyskawiczna dostawa, świeża kawa... Na pewno wkrótce skorzystam z oferty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeźno
2013-06-01
kawa wyśmienita, wspaniała do expresu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-04-20
Kawa naprawde okay
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-04-17
super espresso, prawdziwy lider
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2012-12-10
Pyszna kawa, łagodna i aromatyczna. Profesjonalna obsługa a dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2012-11-29
Bardzo dobra kawa,smak znakomity,wyśmienity aromat,firma stanęła na wysokości zadania Krotoszyn-Robert
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2012-10-29
Wczesniej pilem Top 12. Zamawiajac nie zobaczylem roznicy. Na poczatku cos mi nie pasowalo, ale kawa i tak sie broni doskonalym smakiem. Moim zdaniem zaraz po TOP 12 - opakowanie w zasadzie to samo, smak lekko rozbiezny ale i tak bardzo wysoka polka swiatowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-10-23
Świetna kawa, nie tylko espresso, ale również jako latte. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2012-10-08
Znakomita kawa, jedna z najlepszych jaką udało mi się skosztować, myślę, że nie jest to ostatnia dostawa, a do tego profesjonalna obsługa....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jastrzębie Zdrój
2012-09-14
Jedna z najlepszych kaw jakie piliśmy z mężem.Pyszna!!!Pijemy ją tak samo często co la brasilianę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2012-09-10
Bardzo dobry współczynnik jakości do ceny. Bazzara to zaskakująco dobra firma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jastrzebie Zdroj
2012-09-03
Czekam na dostawe lubie napic sie bardzo dobrej kawy swoja ocene skomentuje po pierwszym lyku zamowionej kawy mam nadzieje ze nie bede zawiedziony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2012-08-31
Bardzo dobra crema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sylwia, Rzeszów
2012-08-25
Bardzo dobra kawa Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Bielsko-Biała
2012-07-12
Uczta dla podniebienia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2012-05-28
rewelacyjna crema, doskonały aromat!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-02-21
Wyśmienita mieszanka doskonała do mojego ekspresu Gaggia Brera,pozostawia daleko w tyle wiekszość kaw Lavazzy.Polecam smakoszom espresso
Opinia naszego klienta w
    pixel