Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Top Class 1kg

  • Lavazza Top Class to doskonała propozycja dla osób, które preferują picie kawy czarnej oraz z mlekiem. Mieszanka składa się z ziaren brazylijskich, amerykańskich oraz azjatyckich, które dają kawie lekko słodkawy smak. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Kod produktu: 8000070020108
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 43 Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Bydgoszcz
2021-01-03
Nie co gorsza w smaku, mi osobiście niezbyt odpowiada, już po otwarciu nie ma tego zapachu co lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2020-12-21
Kawa lepsza niż dotychczas kupowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2020-10-02
Szybko i sprawnie . Kawa wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-09-27
Bardzo dobra kawa dla koneserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-09-26
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Wałbrzych
2020-09-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Lublin
2020-07-06
Kawy bardzo dobre, sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-06-07
Spodziewałem się czegoś lepszego, espresso wychodzi o łagodnym smaku i ładnej cremie, ale brak jest prawie w ogóle tzw. ogona. Kawa, która szybko znika z moich kubków smakowych nie zasługuje na moją uwagę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Gdańsk
2020-04-23
Po prostu pyszna kawa, godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Przemyśl
2020-04-19
Jak dla mnie kawa ma mocną słodycz z posmakiem czekolady. Polecam długo się nie znudzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2019-01-31
Bardzo delikatna kawa, bardziej cenie za smak niż za kopa. Ogólnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2019-01-06
Ziarna ładnie pachną, w espresso przyjemna, choć kwasowość mocno wyczuwalna. Niestety do kaw z mlekiem zupełnie się nie nadaje,cappuccino smakuje jakby kawa skwaśniała - okropnie. A że my pijemy prawie wyłącznie kawy mleczne -to jak na razie jedyna Lavazza, której nie kupię już nigdy więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksander, Lipków
2018-06-11
Kawa jest dość delikatana, jak dla mnie nawet za bardzo - trochę jakby jej brakowało trochę "ciała". Z kaw o małej zawartości kofeiny wolę Pienaroma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rzeszów
2017-06-16
Moja ulubiona kawa. Przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Mucharz
2017-04-01
Trzyma poziom, jak każda Lavazza. Jest smacznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2017-03-04
Kawa dobra sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-06-08
Bardzo dobra kawa Sprzedawca jeszcze lepszy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wrocław
2016-05-03
Rewelacyjna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2015-09-29
Właśnie piję :) Kawa godna polecenia, przynajmniej jak na moje potrzeby i wymagania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2015-04-27
Kawa kupowana jest przeze mnie już kolejny raz. Kawa dobra, aromatyczna i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rusiec
2015-02-26
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2014-10-15
Bardzo dobra, wysokojakościowa kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-07-02
Świetne espresso, zdecydowane i mocne w smaku, nutka kwasowości nie przeszkadza, do tego piękna, ciemna crema. Cappuccino też wychodzi z tej kawy dość mocne i wyraziste, takie jak lubię. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2014-04-14
Ciekawy aromat kawy. Jak zwykle, do sklepu nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-03-26
tak jak sama nazwa skazuje top kawa :) idealna do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2014-02-12
Kawa jset wspaniała, mocna aromatyczna.Fajna pianka. Dostawa jak zwykle szybka. Sklep perfekcyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mogilno
2014-01-27
Kawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2014-01-22
Bardzo dobra kawa. Wyrazisty smak i mocny aromat. Nie wiem jak inne produkty ale ten będę kupował regularnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-10-25
Przepyszna, bardzo aromatyczna kawa, ale nie przytłaczająca goryczka. Wszystko w idealnych proporcjach, czysta przyjemność pica kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2013-09-26
pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2013-09-09
Kawa bardzo dobra!!! Polecam. Expresowa wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brzoza
2013-09-04
kawa i obsługa świetne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Katowice
2013-06-25
Kawa rewelacja. Obsługa sklepu pomocna. Dostawa szybka i sprawna. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Tychy
2013-06-24
Kupiłam tę kawę po raz drugi czy trzeci. Bardzo dobra, delikatna, aromatyczna. Natychmiastowa przesyłka. To jest niesamowite, cały czas mnie to pozytywnie zaskakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2013-06-19
Jako wyjątkowy fan produktów spod znaku LAVAZZA, muszę ten jeden raz przyznać, że ta kawa trochę mnie rozczarowała. W zasadzie wszystko się zgadza: wyważone body, dobra crema, finisz średnio długi, dość przyjemny, ale kawa nie zaskakuje niczym wyjątkowym. Najlepiej nie podawać w rozmiarze większym, niż espresso. Oczywiście to kwestia gustu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdańsk
2013-06-04
Kawa delikatna, smaczna, klasyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-05-02
Kawy jeszcze nie próbowałem,jeżeli będzie tak dobra jak obsługa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Puławy
2013-04-24
SUPER kawa i sklep! Serdecznie polecam wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Piszczac
2012-12-06
Kawa przepyszna, wysyłka jak zwykle ekspresowa! Szczerze polecam wszystkim kawoszom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2012-11-08
rewelacyjna delikatna ale mocna POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Bytów
2012-09-16
Kawa pyszna, zresztą nie kupuję jej po raz pierwszy. Za to po raz pierwszy jestem klientem tego sklepu i na pewno jeszcze skorzystam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, łódź
2012-08-31
kawa pyszna, kupiona zresztą już po raz kolejny, przesyłka jak zawsze mnie zaskoczyła, w życiu nie spotkałam sie z tak expresowo działającym sprzedawcą;-))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Boguchwała
2012-08-26
Zakupiłem tą kawę po raz pierwszy, bardzo dobra w smaku i delikatna. Sklep z dużym wyborem asortymentu i choć na co dzień piję Lavazza Crema&Aroma, to można posmakować pozostałych kaw.
Opinia naszego klienta w
    pixel