Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Fusion 250g

  • Kawa ziarnista Etno Cafe Fusion to bardzo ciekawe połączenie etiopskiej arabiki Heirloom z brazylijskim Bourbonem. W poprawnie zaparzonym espresso z tej mieszanki wyczuć można nuty cytrynowo-czekoladowe.
Kod produktu: 5902768699951
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Kraków
2020-12-30
Zdecydowanie najlepszy blend od Etno (i w ogóle!). Świetne połączenie delikatnej, kremowej Brazylii z mocną Etiopią. Jest crema, jest lekka kwasowość, jest charakter, ale nie przytłaczający. Znakomita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-12-11
Dobra i delikatna - najlepsza z ekspresu ze spienionym mlekiem. Na każdą porę dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2020-11-06
Jak zwykle szybka I bezproblemową transakcja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Ostrołęka
2020-05-31
Kawa smaczna, zgodna z opisem, ale dla mnie za mało kwaśna. Lepiej smakuje mi colammbia medelin.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-05-15
Piękny zapach! Według mnie idealna do mlecznych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Kraków
2020-05-12
Rewelacja. Kwasowość jest wyczuwalna gdzieś tam bardzo głęboko z tyłu, prawie w ogóle. Ale to, co wydobywa się na wierzch, to aromat - zapach tej kawy niesie się po całym mieszkaniu. Mocna, ale nie "siekiera", bardzo zbalansowana. Ciut orzechowa, deko owocowa i troszkę czekoladowa. Rewelacja z mlekiem, ale solo też bardzo bardzo dobrze. Najlepsza z gamy Etno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-03-26
Po otwarciu paczki wydobywa się piękny aromat. Kawa delikatna w smaku, bardzo dobra z kleksem spienionego mleka. Wyczuwalne nuty smakowe jak w opisie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-20
Bardzo dobra kawa !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2020-02-20
Dobra z mlekiem, ale dla mnie trochę za kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2020-02-14
Bardzo dobra kawa. Naprawdę można wyczuć smaki z opisu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2019-12-14
Kawa ma w sobie to coś, co sprawia, że chętnie się do niej wraca. Ciekawa kompozycja smakowa. Zdecydowanie najlepsza z całej Etno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-10-27
Bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-08-14
kawa o delikatnym, ale pełnym smaku, idealny balans między owocowymi i czekoladowymi smakami, doskonale łączy się z mlekiem, aktualnie moja ulubiona, zaparzam w Gabi 15g/150ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa-Wesoła
2019-08-13
Pychota:-) delikatna, średnio palona, z owocową nutą i orzechowym aromatem. Dla mnie najlepsza z kaw Etno. P O L E C A M !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2019-03-12
Spróbowałam wszystkie rodzaje kawy Etno i ta jest moim faworytem!!! Najlepsza! Bardzo aromatyczna i ciekawa w smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2019-01-23
Dobra kawa. Ciekawy smak. Polecam. Realizacja ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-04-14
Delikatna, ale niesamowicie aromatyczna z bardzo ciekawym posmakiem czarnej porzeczki. Idealna do aeropressu, ale sprawdzi się też w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-08-05
Zdecydowanie polecam. Kawa bardzo delikatna z zaznaczonym posmakiem owocowym i późną goryczką. Gęsta, orzechowa crema.
Opinia naszego klienta w
    pixel