Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Abyssinian Highland 250g

  • Abyssinian Highland to bardzo ciekawa kawa z palarni Etno cafe. Mieszanka ziaren etiopskich i kolumbijskich. Kawa charakteryzuje się przyjemnym owocowym smaku z nutami karmelu.
Kod produktu: 5902768699036
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.36
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Dąbrowa Górnicza
2020-07-06
Nic specjalnego. Mało wyrazista kawa, słabe owoce, bardzo słaba crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karol , , Pols, Kraków
2019-06-24
Jako niedoświadczony smakosz kawy powiem że dla mnie jest troszkę za kwaśna w stosunku do tych które wcześniej próbowałem. Ogólnie palarnia ma fajne ekologiczne opakowania i zawsze oznaczoną datę palenia kawy, zawsze świeża.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-15
Kawa z małą zawartością kofeiny. Nadaje się do drugiej popołudniowej kawy niż do porannej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-10-17
Troszkę mało wyrazista. Przeważa owocowa kwasowość, nawet dosyć przyjemna. Na pewno są lepsze w tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2018-05-05
Wyśmienita kawa z mojej ulubionej palarni. Smakuje wybornie zarówno z mlekiem, jak i espresso. Właśnie ten stopień palenia odpowiada mi najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2018-04-21
Nic specjalnego, wg mnie kawa nie warta swojej ceny. Często trafiają się ziarna odbiegające wyraźnie stopniem palenia od innych. Raz trafił mi się nawet kamyk wielkości małego ziarenka - dobrze, że zauważyłem go przed wrzuceniem do młynka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-04-01
Żadne kawy nie pachną tak pięknie ja z te z Etno Cafe. Jedyną wadą tej kawy jest to, że bardzo szybko się kończy... Kawa świetnie nadaję się do przyrządzania w kawiarce, zresztą jak wszystkie Etno. Bardzo łagodna, ale przy tym niesamowicie aromatyczna. Pierwsze wrażenie: owoce i mleczna czekolada :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2018-03-11
Łagodna w smaku, ale o wyraźnym aromacie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2017-07-30
Nie przekonała mnie do etiopskich kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
Jedna z lepszych kaw jakie piłem z tej palarni. Kawa w smaku jest rewelacyjna , czuć wyraźny aromat o nutach owocowych i czekoladowych. Na pewno do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-03-31
Kawa bardzo subtelna. Łagodna w smaku, bez cienia kwasowości. Świetna z ekspresu kolbowego i z aeropresu. Na pewno do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Knurów
2017-02-09
Bardzo dobra kawa, piękny wyrazisty aromat. Dla mnie idealna, late i jako crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2017-01-01
Według mnie idealna kawa do expresu ciśnieniowego. Bardzo dobry aromat i smak ciekawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Ledziny
2016-12-29
Każdy ma inne potrzeby. Dla mnie kawa wyrazista w smaku, smaczna, jednak nie ta ulubiona. Aromat - przed otwarciem kusił, po otwarciu jakby osłabł. Natomiast bardzo ciekawy posmak, wydaje mi się, suszonych owoców.
Opinia naszego klienta w
    pixel