Opinie o Kawa ziarnista Manuel Solaroma 1kg

Kawa ziarnista Manuel Solaroma 1kg - opinie w konesso.pl
  • Manuel Solaroma to kawa, która nadaje się do espresso oraz kaw z mlekiem. Doskonale dobrane ziarna arabiki i robusty nadają na kawie piękną cremę po zaparzeniu. Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Producent: MANUEL

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2018-08-09

Super kawa. Korzystam z możliwości sklepu Konesso i zamawiam różne kawy, ale Manuel Solaroma uwiodła mnie szczególnie. Wspaniały smak i niepowtarzalny aromat. Osobiście parzę kawę w ekspresie, ale mój syn mieli ją i parzy tradycyjnie także się nią zachwycił. Polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2016-10-07
Pierwsza filiżanka tej kawy dała niecodzienny i całodzienny zapas energii do sypania żartami. Polecam, ale zaparzać z rozwagą :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Generalnie bardzo dobra. Nadaje się zarówno do espresso i jako baza do innych napojów. Bardzo dobra jako crema.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2016-03-28
polecam - smak bardzo dobry jak w kawach Manuel idealna do espresso bez kwaśnego posmaku
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-09
Najlepsza kawa, smak wyborny polecam zarówno do ekspresu jak i do tradycyjnego parzenia. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. polecam i kawę i sklep. stała klientka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-02-06
Bardzo smaczna kawa. Wspaniały aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Częstochowa
2014-09-26
Jedna z moich ulubionych kaw. Rewelacja! Co do sklepu: świetny kontakt, przemiła obsługa i szybki czas realizacji zamówienia. Wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję serdecznie i zdecydowanie będę Was wszędzie polecać!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Koziegłowy
2014-06-19
kawa bardzo smaczna, nie słaba, nie jakoś mocna, idealnie wyważona można powiedzieć, ma fajną dość gęstą creme, bez goryczki, idealna do espresso jak i latte...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławek, Toruń
2014-05-12
Przesyłka ekspresowa. Kawa świetna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Czasem warto zapłącić wiecej... Świetna kawa. Świetny sklep!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jaworze
2014-02-20
Przesyłka jak zawsze ekspresowa. Kawa, jak to Manuel, o bardzo charakterystycznym smaku. Bardzo kremowa...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oborniki Śląskie
2014-01-14
Ciekawy smak, warty spróbowania.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOMINIKA, BIAŁOWIEŻA
2013-12-26
super kawunia,moja ulubiona
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KINGA, DZIAŁDOWO
2013-08-21
Pyszna kawa. obsługa sklepu znakomita. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wola
2013-08-05
Pierwszy raz kupiłam tę kawkę ale zaczęłam ją już pić więc mogę napisać że kawka smakuje znakomicie.Obsługa sklepu na wysokim poziomie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-11
Wspaniały aromat rewelacja polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2012-08-02
Tak! Wyśmienita polecam wszystkim amatorom włoskiego espresso.crema wspaniała
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2012-07-03
Kawa bardzo smaczna Przesyłka ekspresowa Polecam!!!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel