Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Forte 250g

Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Forte 250g - opinie w konesso.pl
  • Kawa posiada intensywny, mocny smak i wspaniały aromat. Lavazza Crema e Gusto Forte doskonale sprawdza się podczas parzenia w czajniczkach mokka. Skład: 20% Arabica, 80% Robusta
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2018-08-06

Mocna i pobudzająca. Najlepsza w środku dnia, kiedy poranny animusz nieco się wyczerpie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Dukla
2018-08-05

Kawa mocna, pobudzająca, ale surowa i gorzka w smaku- wymagająca. Sprawdza się również w kafetierce.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2017-02-20
Bardzo mocna, ale też bardzo gorzka. Trudna, chociaż efektywna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szprotawa
2017-01-24
Bardzo dobra kawa. Specjalnie zakupiona do ekspresu przelewowego. Świetny smak oraz wyjątkowa moc. Polecam zakup, jeżeli nie boisz się wypić espresso o potężnej sile :)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2016-12-28
Bardzo mocna, wyrazista kawa o zdecydowanej goryczce. Osobiście wolę kawy "lżej" palone, stąd czwórka w ocenie. Sklep świetny. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-12-18
Bardzo dobra kawa,mocna kupiła ją po raz pierwszy,super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2016-10-01
Bardzo dobra kawa,super mocna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2016-09-08
Świetna kawa. Polecam każdemu!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, BYDGOSZCZ
2016-07-20
Wyśmienita, najmocniejsza z kaw Lavazza. Bardzo ciemno palona o wysokim stopniu kofeiny. Miłośnikom kaw, które działają na "podkręcenie obrotów" lub "jakby koń kopnął" wprost idealna. Zalecam dawkę z ekspresu ciśnieniowego - najwyżej 2 dziennie (o ile nie chcemy mieć nieprzespanej nocy i drżenia rąk). Tak wyjątkowa kawa dostępna jest - jakżeby inaczej - w wyjątkowym, profesjonalnym sklepie internetowym. Rewelacyjnie szybka dostawa, wspaniała obsługa, naliczanie rabatów i punktów lojalnościowych to znaczące zalety tego sklepu. Bardzo polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Bardzo dobrze smakuje jako espresso ,ogólnie kawa jest mocna i pobudzająca w smaku intensywna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Bardzo dobra na ranną kawkę z mlekiem.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-02-02
Kawka dobra - polecam ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Dąbrowa Górnicza
2014-07-11
Kawa mocna,bardzo aromatyczna,duża zawartość kofeiny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-18
Kawa bardzo mocna,bardzo dobra do kawiarek,można dodać mleko, wtedy czuje się pełnię smaku
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel