Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Gusto Forte 1kg

  • Mocna aromatyczna kawa o bardzo przyjemnym smaku, w którym wyczuć można nuty kakao. Lavazza Expert Gusto Frote to 100% ziaren robusty pochodzących z Afryki oraz południowo-śrokdowej Azji
Kod produktu: 8000070028685
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 55 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-01-19
Świetna kawa do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Prze, Kluczbork
2021-01-18
Bardzo dobra i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-01-17
Tradycyjnie u Lavazzy pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Urszulin
2021-01-15
Sklep pierwsza klasa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-01-12
Dobra kawka , akurat była w promocji :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świnoujście
2021-01-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2020-12-25
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Goszcza
2020-12-22
Mocna, wyrazista kawa dająca zastrzyk energii z rana. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-15
Za ta cenę to świetna kawa do codziennego picia. Polecam 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2020-12-13
bardzo dobra jakosc towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-12-13
Szczerze polecam kawę jest pyszna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Olsztyn
2020-11-28
Wspaniała kawa dla smakoszy lubiących mocne kawy,dostawa w ciągu 2 dni polecam Andrzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-11-25
Wspaniała robusta. Mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2020-11-23
Bardzo dobra i z wyrazistym smakiem. Kto zasmakuje w robuscie, już zawsze będzie uważał arabike za lure.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-15
Szybka dostawa. Produkty wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Swieciechowa
2020-11-02
Przypadła nam do gustu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Darek, Kraków
2020-10-31
Polecam,obsługa i przesyłka na najwyższym poziomie a kawa intensywna i aromatyczna taka jakiej oczekiwałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2020-10-12
mocna,wg mnie troszkę gorzkawi posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Niemce
2020-10-09
Kawa wyśmienita, delikatna w smaku. Piję zazwyczaj kawę z mlekiem i ta jest dla mnie idealna. Obsługa sklepu super, ceny przystępne, a wysyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-10-01
Kawa bardzo intensywna o mocnym aromacie z nutą kwasowości. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2020-09-27
jako dodatek do arabiki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2020-09-26
Bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-09-21
Wspaniała kawa dla miłośników dobrej jakościowo robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-09-17
Dobra klasyczna kawa o wyrazistym smaku i zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-09-12
Najmocniejsza, najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-09-12
Dobra mocna kawa , wyrazisty smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-09-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2020-07-16
Super, super i jeszcze raz super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-05-12
Bardzo smaczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-05-10
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Piątnica Poduchowna
2020-04-26
Jak dla mnie - ciut za mocna, jednak dla miłośników espresso będzie idealna. :) trzeba jednak przyznać, że super pobudza z rana. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-20
Smaczna kawa i doskonała obsługa w Konesso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-11-28
bardzo dobra kawa na poranne pobudzenie początku dnia kawa daje świetnego kopa obudzenie na cały dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2019-10-20
Bardzo wyrazista w smaku kawa. Gdy ją piję czuję moc. Jest coś w niej co powoduję, że zawsze chce do niej wrócić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Kawa składająca się wyłącznie z ziaren Robusty, która wyróżnia się mocnym i pobudzającym smakiem i wyrazistym aromatem. Mocno palona,z cremą która długo się utrzymuje. Bardzo dobra kawa ,która dobrze postawi na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2019-03-03
Kawa wspaniała dobrze przypalone ziarna,mocna i wyrazista w smaku. Aromat to poezja.Poza tym daje rano niezłego kopa i pobudza zmysły.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-03-03
Kawa idealna do śniadania, pobudza, ma intensywny zapach. Smak, choć spodziewałem się bardzo mocnego, jest delikatny i w sam raz :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2019-02-27
Dobra kawa, bardzo mocna. Polecam na poranne przebudzenie, z małym ciasteczkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-12
Super kawa, idealna na moje podniebienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczawa
2019-02-10
Bardzo pyszna i smaczna kawa.Świetny aromat,nadaje się na każdą porę dnia. Obsługa klienta w Konesso jak zawsze na wysokim poziomie. Polecam zakupy i produkty w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bugaj
2018-11-19
Mocna smaczna kawa, idealna do expresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Dobra kawa na poranne pobudzenie. Dobra cena w stosunku do jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2018-09-13
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2018-06-27
Fajna cena za fajna jakość.Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-10-30
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-06-26
Świetna kawa, intensywny aromat pobudzający z rana :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2017-05-02
Kawa z grupy Lavazza jak zawsze ma wyśmienity smak i aromat. Mocna. Co do sklepu to oczywiście bardzo polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2016-10-08
Jak dla mnie mocna, bardzo mocna w smaku aż musiałem zmniejszyć ustawienia w ekspresie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Idealna do śniadania, bardzo intensywna i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kalisz
2016-09-09
Lavazza jak zwykle smaczna. Spróbowałam nowości i stwierdzam, że smak jest jeszcze lepszy. Aromat faktycznie delikatniejszy, za to stawia na nogi i przegania poranną senność :)
Opinia naszego klienta w
    pixel