Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Gusto Forte 1kg

  • Mocna aromatyczna kawa o bardzo przyjemnym smaku, w którym wyczuć można nuty kakao. Lavazza Expert Gusto Frote to 100% ziaren robusty pochodzących z Afryki oraz południowo-śrokdowej Azji
Kod produktu: 8000070028685
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 159 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2022-09-08
Kawa aromatyczna, bardzo smaczna, aromat nie pozostawia złudzeń, że to Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Sobota
2022-09-05
Po testach wielu kaw znalazłem perełkę do ekspresu automatycznego :) Najlepsza do ekspresu, bo ma dużo kofeiny i jest bardzo mocna i można ustawić sobie moc smaku. A jak zamówiłem słabą arabicę, to jak chciałem mocną kawę, to leciało trochę "kwasu" :) Będę chyba zamawiał do końca życia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sosnowiec
2022-08-06
Mocna kawa o gestej cremie. 100% robusta. Pyszna kawa, w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ełk
2022-06-27
Kawa zakupiona po raz kolejny. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pieszyce
2022-05-27
Kawa aromatyczna mocna (za mocna jak dla mnie lecz po zmieszaniu z inną Lavazza jest ok)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wysoka
2022-05-15
Bardzo smaczna kawa. Super aromat i smak. Polecam kazdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-05-02
Kawa adekwatna do ceny. Wyszukanego smaku tu nie znajdziemy ale moc jest odpowiednia i dobrze przebija się przez mleko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gietrzwałd
2022-04-18
Rewelacyjna mocna kawa dla prawdziwych kawoszy,zrobiona zarówno w ekspresie ciśnieniowym jak i w kawiarce Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-03-19
Mocna i intensywna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wroclaw
2022-03-10
BARDZO DOBRA MOCNA !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tatiana, Katowice
2022-03-09
Bardzo dobra kawa. Obsługa zamówienia szybką i sprawna. Ładnie zapakowana przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Żelazków
2022-03-02
kawa bardzo dobrze palona i aromatyczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lubliniec
2022-02-27
Szybka wysyłka.Kawa sprawdzona jest bardzo dobra.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Grójec
2022-02-17
Szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam zakupy w tej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radzyń Podlaski
2022-02-17
Jeszcze nie otwarta, nie próbowana. Za namową innych kupiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa-Wesoła
2022-02-11
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariuz, Kraków
2022-02-06
poprawna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2022-02-01
Bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2022-01-17
W pierwszej chwili za mocna, ale zaraz potem - bardzo dobra - stawia na nogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Łódź
2022-01-15
Kawa super, mocny wyraźny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Dąbrowa Górnicza
2022-01-09
super.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Jazowsko
2022-01-04
Opis zgodny ze stanem faktycznym, doskonała.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Leżajsk
2022-01-03
Smak kawy delikatny, nie girzki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Żary
2021-12-27
Kawa bardzo mocna, nie czuć kwasowości co ja sobie cenię :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2021-12-23
Lavazza i wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-12-21
Kawa niedroga,mimo,że Lavazza.Dosyć mocny aromat.Sugestywne odczucie,że ,,stawia"na nogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sosnowiec
2021-12-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Katowice
2021-12-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Olsztyn
2021-12-12
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Cielądz
2021-12-12
To już moje kolejne zamówienie w Konesso i jak zawsze bez zarzutów. Nie kupuję kawy nigdzie indziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Świebodzin
2021-12-10
Nie najgorsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2021-12-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-12-05
Kolejny raz kupuję - dobra w smaku, nie za kwaśna nie za gorzka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lubliniec
2021-11-29
Szybka i sprawna obsluga nie mam zadnych zastrzezen Napewno jeszcze nie raz z Waszej uslugi skorzystam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Miechów
2021-11-28
Kawa dla miłośników mocnego, wyraźnego smaku. My ją uwielbiamy, jest pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kraków
2021-11-22
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2021-11-19
LAVAZZA z dużą dozą Robusty to jest właśnie to co lubię na "porannego kopa" ;-)). Ta kawa zdecydowanie mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-11-19
Niezmiennie pysznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Pabianice
2021-11-18
Dobra kawa, na pewno dla zwolenników mocniejszych aromatów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2021-11-09
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-11-05
Kolejny raz kupuję, bardzo mi odpowiada ten smak oraz wysoka zawartość kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, DALESZYCE
2021-11-02
Zamówienie, oraz cała procedura wysyłki oraz dostawy bardzo dobra. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kędzierzyn-Koźle
2021-10-26
bardzo dobra i mocna kawa, o pięknym czekoladowym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Zielona Góra
2021-10-20
Na moj gust troche za mocno palona i duzy rozstrzal ziaren - wielkosc/ulamane. Generalnie obsluzylem dwie duze imprezy gdzie stalem prze ekspresie non stop i ludzie przychodzili po jeszcze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, PŁOKI
2021-10-15
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-09-27
Bardzo dobra kawa, jeżeli ktoś lubi czystą Robustę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Łódź
2021-09-27
dla fanów mocnej kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, Kraków
2021-09-18
Bardzo dobra kawa i szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-09-17
Kawa super , wyrazista i smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
`dobra kawa. Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2021-09-11
Jak zwykle dobra jakość i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-09-10
Mocna mieszanka kawy Robusta z wyraznym posmakiem.Duża zawartość kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-09-07
Intensywny smak, czuć tą moc :). Dodatkowo atrakcyjna cena, czego chcieć więcej xD
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2021-09-04
Jestem stalym juz klientem w Konesso, poniewaz zapach Waszej kawy roznosi sie po calym domu szczegolnie kawa Lavazza nie tylko pieknie pachnie co swiadczy o jej walorach ale wspaniale smakuje. Polecam bardzo zakupy w sklepie Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Rzeszów
2021-09-03
Kawa spełniła moje oczekiwania. Bardzo mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Łódź
2021-09-03
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Warszawa
2021-08-30
Zdecydowany smak bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2021-08-29
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-08-28
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2021-08-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-08-14
dobra kawa szybko stawia na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcelina, Warszawa
2021-08-13
pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ełk
2021-08-01
Kawa w przystępnej cenie. Smak jak dla mnie jest ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Lubliniec
2021-07-31
Kawa smaczna, aromatyczna polecam.Szybka i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-07-30
Pyszna kawa. Szybka wysyłka i dobra cena. Zamawiam ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Otwock
2021-07-25
Rewelacja pod każdym względem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Katowice
2021-07-19
Super jakość Fantastyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-07-09
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-06-26
Smaczna aromatyczna intensywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2021-06-13
Polecam zarówno kawę, jak i sposób i miejsce zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bydgoszcz
2021-05-30
Moja ulubiona firma. Konesso jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Ujście
2021-05-24
Dobra, w atrakcyjnej cenie- w smaku mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Elbląg
2021-05-23
Wyśmienita kawa, mocna, aromatyczna i pełna smaku. Moja ulubiona jeżeli chodzi o robustę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Węgrzce Wielkie
2021-05-22
Jeszcze nie kosztowała, ale zamówiłam, bo wiem ze pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-05-20
Kawa świetna. Mi osobiście pasuje ten smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Namysłów
2021-05-17
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, ELBLAG
2021-05-17
Towar ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczytno
2021-05-11
Jeszcze nie rozpoczęta :) czekam aż się skończy obecną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Karpicko
2021-04-30
Bardzo dobra kawa o dobrym smaku i aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-04-30
Dobry mocny standard.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Kraków
2021-04-22
Dobra mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Bydgoszcz
2021-04-16
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tarnów
2021-04-16
Bardzo smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łódź
2021-04-15
Pierwsze spotkanie z opcją robusta-arabika. Baaardzo mocny, intensywny smak. Jak dla mnie tylko z mlekiem, z dużą ilością mleka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Ełk
2021-04-12
Bardzo mocna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Lubin
2021-04-10
w zależności kto co lubi , dla mnie jest OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2021-04-06
Dobra kawa za niewielka kase polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ŚWINOUJŚCIE
2021-04-05
bardzo dora kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2021-04-02
Bardzo pyszna kawa o przyjemnym aromacie. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2021-04-01
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-04-01
Bardzo dobra w smaku, fajna odskocznia po Arabice.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Warszawa
2021-04-01
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-03-26
Pyszna kawa - super szybka dostawa i bardzo dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-03-21
Przepyszna. Jedna z tych które najbardziej mi smakują. Wyrazista aromatyczna i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-03-08
tANIA ale przyzwoita w smaku.Nieodbiegająca od droższych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Błonie
2021-03-07
Super! Najlepszy sklep internetowy jaki znam! Na pewno polecę znajomym i rodzinie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-03-05
Super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2021-03-05
Mocna, nie kwaśna, intensywna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bydgoszcz
2021-03-01
Profesjonalny super sklep. Mój ulubiony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-02-22
Dobra mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2021-02-21
Bardzo pyszna,aromatyczna kawa. Stosunek jakości do ceny rewelacyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-02-19
Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Zielonki
2021-01-29
Bardzo dobra kawa do ekspresu, bardzo wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-01-19
Świetna kawa do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Prze, Kluczbork
2021-01-18
Bardzo dobra i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-01-17
Tradycyjnie u Lavazzy pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Urszulin
2021-01-15
Sklep pierwsza klasa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-01-12
Dobra kawka , akurat była w promocji :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świnoujście
2021-01-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2020-12-25
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Goszcza
2020-12-22
Mocna, wyrazista kawa dająca zastrzyk energii z rana. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-15
Za ta cenę to świetna kawa do codziennego picia. Polecam 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2020-12-13
bardzo dobra jakosc towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-12-13
Szczerze polecam kawę jest pyszna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Olsztyn
2020-11-28
Wspaniała kawa dla smakoszy lubiących mocne kawy,dostawa w ciągu 2 dni polecam Andrzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-11-25
Wspaniała robusta. Mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2020-11-23
Bardzo dobra i z wyrazistym smakiem. Kto zasmakuje w robuscie, już zawsze będzie uważał arabike za lure.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-15
Szybka dostawa. Produkty wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Swieciechowa
2020-11-02
Przypadła nam do gustu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Darek, Kraków
2020-10-31
Polecam,obsługa i przesyłka na najwyższym poziomie a kawa intensywna i aromatyczna taka jakiej oczekiwałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2020-10-12
mocna,wg mnie troszkę gorzkawi posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Niemce
2020-10-09
Kawa wyśmienita, delikatna w smaku. Piję zazwyczaj kawę z mlekiem i ta jest dla mnie idealna. Obsługa sklepu super, ceny przystępne, a wysyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-10-01
Kawa bardzo intensywna o mocnym aromacie z nutą kwasowości. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2020-09-27
jako dodatek do arabiki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2020-09-26
Bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-09-21
Wspaniała kawa dla miłośników dobrej jakościowo robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-09-17
Dobra klasyczna kawa o wyrazistym smaku i zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-09-12
Najmocniejsza, najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-09-12
Dobra mocna kawa , wyrazisty smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-09-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2020-07-16
Super, super i jeszcze raz super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-05-12
Bardzo smaczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-05-10
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Piątnica Poduchowna
2020-04-26
Jak dla mnie - ciut za mocna, jednak dla miłośników espresso będzie idealna. :) trzeba jednak przyznać, że super pobudza z rana. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-20
Smaczna kawa i doskonała obsługa w Konesso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-11-28
bardzo dobra kawa na poranne pobudzenie początku dnia kawa daje świetnego kopa obudzenie na cały dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2019-10-20
Bardzo wyrazista w smaku kawa. Gdy ją piję czuję moc. Jest coś w niej co powoduję, że zawsze chce do niej wrócić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Kawa składająca się wyłącznie z ziaren Robusty, która wyróżnia się mocnym i pobudzającym smakiem i wyrazistym aromatem. Mocno palona,z cremą która długo się utrzymuje. Bardzo dobra kawa ,która dobrze postawi na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2019-03-03
Kawa wspaniała dobrze przypalone ziarna,mocna i wyrazista w smaku. Aromat to poezja.Poza tym daje rano niezłego kopa i pobudza zmysły.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-03-03
Kawa idealna do śniadania, pobudza, ma intensywny zapach. Smak, choć spodziewałem się bardzo mocnego, jest delikatny i w sam raz :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2019-02-27
Dobra kawa, bardzo mocna. Polecam na poranne przebudzenie, z małym ciasteczkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-02-12
Super kawa, idealna na moje podniebienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Szczawa
2019-02-10
Bardzo pyszna i smaczna kawa.Świetny aromat,nadaje się na każdą porę dnia. Obsługa klienta w Konesso jak zawsze na wysokim poziomie. Polecam zakupy i produkty w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bugaj
2018-11-19
Mocna smaczna kawa, idealna do expresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Dobra kawa na poranne pobudzenie. Dobra cena w stosunku do jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2018-09-13
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2018-06-27
Fajna cena za fajna jakość.Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-10-30
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-06-26
Świetna kawa, intensywny aromat pobudzający z rana :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2017-05-02
Kawa z grupy Lavazza jak zawsze ma wyśmienity smak i aromat. Mocna. Co do sklepu to oczywiście bardzo polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2016-10-08
Jak dla mnie mocna, bardzo mocna w smaku aż musiałem zmniejszyć ustawienia w ekspresie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Idealna do śniadania, bardzo intensywna i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-09-09
Lavazza jak zwykle smaczna. Spróbowałam nowości i stwierdzam, że smak jest jeszcze lepszy. Aromat faktycznie delikatniejszy, za to stawia na nogi i przegania poranną senność :)
Opinia naszego klienta w
    pixel