Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Ricco 250g

Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Ricco 250g - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Crema e Gusto Ricco to kawa mocno palona, idealna do parzenia tradycyjnego oraz w czajniczkach mokka. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2017-03-24
Dobra do parzenia tradycyjnego z lekko kwaskowym smakiem. Cena bardzo fajna jak na tą markę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-12-31
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Przeworsk
2016-08-07
Nie wiem czy to ta sama która nazwę miała identyczną tylko jeszcze z dopiskiem "Tradizione Napoletana" bo ta jakoś inaczej smakuje mi z mlekiem (nieco bardziej kwaskowa) ale i tak jest bardzo smaczna i bardzo atrakcyjna cenowo, jedna z moich 3 kaw "must-have" :) Obsługa sklepu jak zawsze rewelacyjna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2016-01-06
W porownaniu do innych kaw Lavazza troche kwasnawa - ale bardzo smaczna. Nie-kawosz nie poczuje zadnej roznicy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
dobra kawa za niską cene
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-03-11
Jak na te cenę ok
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-12-14
Dobra do parzenia tradycyjnego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-11-21
Doskonała kawa w bardzo dobrej cenie , idealne palenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-08-22
Niezła kawa za dobrą cenę. Szczerze polecam.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2014-02-10
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2013-12-26
Moja ulubiona Lavazza. Jedyna mocno palona, ma zdecydowany smak i aromat. Bardzo polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-08-12
Dobra smakowo i cenowo. Nie ma goryczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2013-07-16
do parzenia tradycyjnego jak znalazł jak i do kaw mlecznych nie jest to jakać rewelacja ale za taką cenę mamy pyszną kawę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2013-04-23
Doskonała włoska kawa, idealna do mokki. W tym przedziale cenowym jedna z najlepszych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2013-03-15
idealna do mokki, bardzo smaczna i aromatyczna, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Strzelno
2013-02-27
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa bardzo smaczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kolbudy
2013-02-11
Bardzo dobra kawa w stosunku ceny do jakości. Świetnie nadaje się do picia w formie kawy latte, zwłaszcza ze spienionym mlekiem. Wyczuwalna nutka czekolady, która nadaje lekką słodycz. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2012-10-04
Ok. bardzo dobra , ma przyjemne ''retrogusto'' czyli posmak . Nie za mocna, w sam raz :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-18
Świetna kawa zarówno do ekspresu ciśnieniowego jaki i do moki. Bardzo dobra na capuccino
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel