Opinie o Kawa ziarnista Caffe del Faro Suprema 100% Arabica 1kg

Kawa ziarnista Caffe del Faro Suprema 100% Arabica 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wspaniała kawa powstająca z ziaren z Brazylii, Kolumbii i Gwatemali. Po zaparzeniu kawa zacznie roznosić wyjątkowy aromat z wyczuwalnymi nutami kwiatów i owoców. Gęsta, a zarazem delikatna crema skrywa subtelne body z nutami cytrusów. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8033897360027
Producent: CAFFE DEL FARO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Polkowice
2018-08-25
Kawa bardzo dobra.intensywny aromat, dobry posmak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2018-06-26
Na prawdę dobra kawa. Raczej delikatna, ale i tak uważam że zaspokaja chęć na porządną kawę z rana.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2018-06-19
Jedna z lepszych kaw, polecam, u mnie zagościła na stałę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-05-06
Delikatna i spokojna, w sam raz na poranek :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Polecam Caffe del Faro Suprema. Dobra na każdą porę dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piotrowka
2017-12-02
Kawa oczywiscie bardzo dobra :) Delikatna w smaku, z pyszną kremową pianką, zero kwasowosci. To kolejna kawa, ktorą degustuje ale zadna nie przebila jeszcze Illy :) jednak jak najbardziej polecam bo jest wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-08-21
Naprawdę dobra kawa. Wyraźny aromat, idealna do espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2017-01-17
Kawa dla szukających delikatniejszych smaków. Jeżeli smakowała Ci kawa Diemme Oro, to będziesz zadowolony. Dla mnie OK. Przyjemny aromat, powtarzalność w przygotowaniu.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Świdnica
2017-01-09
Kawa dobra, delikatna w smaku o dość bogatym aromacie. Marek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Tarnów
2016-11-13
Kawa przedniej jakości. Obsługa super. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-10-29
Kawa delikatna, praktycznie bez goryczki. Początkowo wyczuwalne nuty ziemiste, potem delikatna kwaskowatość cytrusów. Nie znoszę kwaśnych kaw, a w tej jest to przyjemne doznanie. Crema przeciętna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2016-08-11
Kawa delikatna w smaku o dość bogatym aromacie. Za każdym razem kupuje inną kawę - ta należy do tych do których warto wrócić.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Giżycko
2016-07-29
Kawa dobra lecz lekko kwaskowata.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-07-11
Przepyszna kawa o bogatym aromacie. Łagodna, ale bynajmniej nienudna! Z wyczuwalną delikatną nutą kwaskowatości, ale też w żadnym wypadku niekwaśna! Polecam, nawet bardzo. Po Mesecie, którą piłam przed Faro to był na prawdę gigantyczny przeskok i pierwszy od dłuższego czasu powiew świeżości.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel