Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Abyssinian Highland 1kg

  • Abyssinian Highland to kawa ziarnista z polskiej palarni kawy Etno cafe. 100% arabica, mieszanka 4 różnych gatunków kaw pochodzących z Etiopii (Djimmah) i Kolumbii (Colombia Medellin).
Kod produktu: 5902768699074
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wieliczka
2022-07-15
Uwielbiam ten smak o poranku, dominuje nuta czekolady... do tego śniadanie na słodko i mam super dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Marki
2022-06-19
Bardzo smaczna kawa dobrej jakości, aromatyczna o niskiej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-10-24
Pyszna aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-05-31
Moja ulubiona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Mysłowice
2021-04-12
kawa średnio mi smakuje. drugi raz nie kupię. Chyba wrocę do ulubionej Brasiliany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-03-20
Chyba tę kawę od Etno lubię najbardziej. Jest wyrazista w smaku, nie ma nieprzyjemnej kwasowości, która czasem przeszkadza. Pasuję i do Latte i do czarnej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Piastów
2021-03-18
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-03-07
Moja ulubiona z ETNO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ozimek
2021-02-18
Kawa pyszna! Nie jest mocna, nie jest kwaśna, ma delikatny, ale wyczuwalny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Michałowo
2021-02-06
Super obsługa bardzo dobry wybór towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aldona, Pszów
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Żary
2021-01-12
Świetnej jakości kawa - świeżo palona. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-01-12
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wałbrzych
2021-01-08
Dobra kawa ale italian roast bardziej wyrazista i konkretniejsza . Dobra do kaw mlecznych zwłaszcza americano , espresso dla mnie za Mala crema i za mało goryczy . Mam expres lelit mora x i młynek eureka magnification. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Podkowa Leśna
2021-01-05
Gdy ostatnio rozmawiałem z D. Trumpem również raczył się filiżanką tej prześwietnej kawy. Żartowaliśmy, że po prezydenturze kupimy więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-01-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2020-12-11
Najlepsza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wodzisław Śląski
2020-11-14
Bardzo bogaty, nasycony aromat ziaren. Kawa uniwersalna, bardzo pasuje jej towarzystwo spienionego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mrągowo
2020-09-22
Jak zwykle perfekcyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2020-08-17
Polecam..super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-07-08
Mile zaskoczony tym, że polskie palarnie mogą wykreować tak dobrą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2020-06-23
Bardzo wyważona kawa. Najważniejsza jej cecha to brak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ustrzyki Dolne
2020-06-12
Kawa, którą można polecić, obsługa bezbłędna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-06-09
Etno bardzo nam smakuje, czarna czy z mlekiem - doskonała! Polecamy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2020-05-17
Świetna kawa do espresso. Aromatyczna średnio palona. Jestem nią zauroczony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-15
Bardzo dobra kawa - jedna z ulubionych w naszej rodzinie: dobra jako espresso i w cappuccino. Goryczka, słodycz czekoladowa, bardzo delikatna kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Niepołomice
2020-04-19
Wspaniała kawa ! Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
świetna kawa, super smak aromat czekoladowy, smakuje super w kawach czarnych jak i mlecznych, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Trzydnik Duży
2019-11-11
Świetna kawa do espresso :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Chorzów
2017-10-23
Kawa palona średnio z przeznaczeniem do espresso lub kawiarek. Aromat ziaren słodko-czekoladowy z nutami owoców cytrusowych.W smaku cytrusy z lekką goryczką cytrusową a poza tym dużo słodyczy i czekolady. Świetna kawa do espresso z wrocławskiej palarni ( Etno Cafe wg mnie jest jedną z lepszych palarni w Polsce ). Polecam !
Opinia naszego klienta w
    pixel