Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Gran Espresso 1kg

  • Lavazza Gran Espresso ma mocny, zdecydowany i słodki smak. Proponowana kawa ziarnista to mieszanka pochodzących z centralnej i południowej Ameryki ziaren arabiki oraz afrykańskiej robusty, uzyskiwanej metodą płukania.Skład: 60% Arabica, 40% Robusta
Kod produktu: 8000070021341
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 103 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-01-19
Wyśmienita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2020-12-30
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Świebodzice
2020-12-28
Moim zdaniem nr 1 w swoim przedziale cenowym. Korzystam od ponad roku, nadal mi się nie znudziła. Pasuje zarówno do zwykłej kawy z mlekiem, mocniejszego espresso lub fikuśnych kaw mlecznych. Polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Suchedniów
2020-12-19
Towar zgodny z opisem. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam ten sklep.Ja na pewno do niego wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2020-12-17
Jeszcze nie próbowałem...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, BIELAWY
2020-11-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2020-11-16
najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-11-07
Rozsmakowałem się w tej kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2020-11-02
Jak dla mnie klasyka - najlepsza kawa od lat !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mielec
2020-10-20
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdynia
2020-09-18
Bardzo dobra kawa i niesamowity aromat, polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
znakomita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2020-09-11
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-06-30
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2020-06-29
Latte bardzo przyzwoite wychodzi z tej kawy w smaku troszkę za mocno przypalona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-09-27
Pierwszy raz kupiłam, ale nie ostatni. Smakuje dobrze, mocna, świetne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Świebodzice
2019-09-05
Polecam! Bardzo dobra kawa w rozsądnej cenie. Jest na prawdę łagodna, mimo to daje kopa po trudnej nocy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2019-05-28
Bardzo dobra jakość kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdynia
2019-04-01
Mocny smak i aromat,wyrazista, nie gorzka, choć ja nie wyczuwam tej słodyczy, o której piszą w opisie. Natomiast faktycznie ma mocny czekoladowy posmak. Ja wolę typowe kawy dolce, choć ta obiektywnie smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-03-28
Ciężki i niezbyt przyjemny w odczuciu smak (ekspres automatyczny). Dosyć mocno palona co jest bardzo wyczuwalne. Lavazza Cafe Espresso 70% arabica 30% robusta zdecydowanie lepsza. Ziarna dużo jaśniejsze, smak bardziej aksamitny. Gran espresso - nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2019-01-22
Polecam - klasyka smaku i aromatu !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2019-01-05
Bardzo dobra kawa, mocna, bez kwasu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2018-12-22
Ciekawa kawa. Pobudzający smak. Piję ją z mlekiem i jest ok. Do tego rozsądna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2018-12-18
Dobra kawa, ładna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Wilkszyn
2018-09-27
Z tej kawy parzę najlepsze espresso jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnów
2018-09-07
Dobra kawa w przystępnej cenie. Nadaje się zarówno do ekspresu, jak i tradycyjnego parzenia. Nie jest kwaśna, ani zbyt gorzka. W sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-09-03
Genialna kawa! Wyśmienita jako espresso ale i z mlekiem bardzo dobra. Sklep jak zwykle na 5+ :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdnica
2018-07-19
Idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Świnoujście
2018-06-09
Pyszna kawa, próbowałem innych rodzajów ale ta jest najlepsza, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-01-13
Dobra kawa w dobrej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2017-12-09
Bardzo dobra kawa. Kolejny zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2017-11-12
Dobra kawa , dość aromatyczna oraz wyrazista. Eespresso bez nadmiernej goryczy i niekwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-11-09
Kawa jak dla mnie dobra ale tylko z mlekiem. Bez mleka przebija aromat spalenizny. Jest mocna, ma ładną gęstą cremę. Idealna na poranną kawkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2017-10-28
Bardzo dobra kawa, o dobrej intensywności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2017-03-14
Wyśmienita kawa o subtelnym, aksamitnym smaku i zapachu. Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-28
Kawa pyszna! Zero kwasowości! Pijąc ja czuję się jak we włoskiej kawiarni!!! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tuchów
2016-12-18
Bardzo dobra kawa, kupiłem ją na prezent - obdarowana osoba jest zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2016-09-11
Kawa przepyszna. Od zawsze ją kupuję bo jestem w niej rozsmakowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Mucharz
2016-08-20
Długo walczyłem z tą kawą. Przygotowuję kawę w aeropresie i ta była pierwsza, która mi niesmakowała. Bardzo cierpki smak, zupełnie pozbawiony subtelności. Próbowałem różnych proporcji, temperatur i nic. Aż w końcu odkryłem - zmieliłem ją drobniej niż zazwyczaj i zupełnie zmieniła smak :) Gdyby ktoś miał podobne odczucia na początku proponuję spróbować :) Bardzo smaczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2016-07-15
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie i do tego piękna pianka. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-04-22
Kawa bardzo dobra, a obsługa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2016-04-19
Szybka i profesjonalna obsługa. Kawa zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-04
Dobra kawa na poranne espresso. Ciekawy aromat odpowiednia moc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Bardzo dobra na przebudzenie, swoją moc ma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jelenia Góra
2016-02-13
Dobra kawa o mocnym smaku. Nadaje się na espresso. Lekko kwaśna. Polecam jeżeli ktoś lubi czuć dłużej posmak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2016-02-07
Kawę kupiłam pierwszy raz i niestety ostatni, jest dla mnie zbyt kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Szczucin
2015-09-07
Kawę kupiłam w czerwcu, wypiłam w lipcu i w sierpniu i trochę zapomniałam jak smakowała, musiała być OK skoro wracam do sklepu we wrześniu i chcę znów zrobić większe zakupy licząc na punkty za opinię. Sklep sprawnie realizuje zamówienie, przesyłka szybko dociera do klienta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2015-07-09
Bardzo dobry wspołczynnik jakości do ceny. Są lepsze ale sa one droższe. Niezły kop kofeinoway.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2015-06-24
Kawa zgodna z opisem ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-06-21
Jak na arabicę z robustą, całkiem ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, CHORZÓW
2015-06-21
Polecam zakupy w tym sklepie - ekspresowa realizacja. Kawa dobra, aromatyczna, smak delikatny (nie jest mocna w smaku) ..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2015-04-27
Pierwszy raz kupiłam tę kawę. jest smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, CELESTYNÓW
2015-03-27
Smaczna kawa,pobudza od samego rana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-03-03
Bardzo wyrazista w smaku, wyśmienita z mlekiem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rusiec
2015-02-26
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-02-18
bardzo dobra jakość, sprawdzona kawa warta polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2014-09-25
Moim zdaniem świetna kawa w sensownej cenie. Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie (i tak trzymać).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Lublin
2014-09-10
Kawa o wyrazistym smaku, warto kupić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olkusz
2014-08-13
Pierwszy raz kupiłem tą kawę - bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-06-03
Jakość broni się sama. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Kawa dobra pod expresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-03-27
Zakup po raz kolejny i na pewno nie ostatni! Kawa rewelacja, aromat, smak, crema.... A sklep - jak zawsze na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-03-20
Kawa bardzo dobrej jakości obsługa expresowa kontakt ze sprzedającym wyśmienity przesyłka zabezpieczona b.dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Oświęcim
2014-03-18
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-03-10
Niezła kawa, na co dzień. Niezła na poranną pobudkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-02-25
Wyśmienita kawa i piękna crema, wejdzie na stałe do menu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2014-02-17
Dobra kawa w dobrej cenie plus błyskawiczna dostawa. Czego chcieć więcej :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2014-02-11
Świetna kawa. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Pionki
2014-02-10
Aromatyczna,bardzo dobra kawa.Dostawa blyskawiczna.Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-02-07
Smak niesamowity, zapach niepowtarzalny, napar boski.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Klecza Dolna
2014-02-06
swietny aromat,bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-04
Witam. Kawa godna polecenia, dostawa ekspresowa. Pracownicy zachwyceni smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Kraków
2014-02-02
Aromatyczne espresso, wyśmienita kawa do ekspresu ciśnieniowego. Produkt zgodny z opisem sprzedawcy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: , Kraków
2014-01-23
Dobra kawa w przystępnej cenie (mogłaby być nieco tańsza).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tihomir, Grodzisk Mazowiecki
2014-01-22
Świetna kawa, mocna, słodka i nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, SIEDLCE
2013-12-20
Szybka dostawa dobrej kawy dodatkowo w świątecznym opakowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-12-16
Bardzo aromatyczna gorąco polecam , sklep rewelacyjny uwielbiam tu robic zakupy :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2013-12-13
Dobra kawa w dobrej cenie. Delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2013-10-07
Bardzo dobra kawa, piękna pianka.Szybka dostawa i do tego bardzo dobra kawa w przystępnej cenie czyli wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2013-09-23
bardzo szybka i sprawna dostawa ! aromatyczna, soczysta,energetyczna kawa-rewelacyjna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-17
Bardzo dobra kawa, z wyczuwalną delikatną goryczką. Doskonale nadaje się do wszystkich rodzajów kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Jasło
2013-08-30
Bardzo dobra kawa warta swojej ceny. Kolejny zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2013-08-27
Szybka dostawa i do tego bardzo dobra kawa w przystępnej cenie czyli wszystko ok. Gorąco polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Masłów
2013-08-13
Szybka dostawa do tego bardzo dobra kawa w przystępnej cenie czyli wszystko jak należy. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Oświęcim
2013-07-29
Bardzo dobre espresso fantastyczny aromat oraz odpowiednio mocne polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-07-09
Jak zawsze dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Ostrołękas
2013-06-18
Bardzo dobra kawa zagości na stałe w menu mojego bistro .Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wrocław
2013-05-16
Bardzo dobra kawa, z błyskawiczną dostawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-05-16
Od teraz to nie tylko we Włoszech Lavazza Grand Espresso jest numerem jeden, ale również w naszym biurze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mirsk
2013-04-29
Bardzo dobra kawa, piękna pianka, doskonale komponuje się z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-04-11
Świetna kawa do ekspresu ciśnieniowego z delikatnym słodkim smakiem. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bydgoszcz
2013-02-20
Dobra kawa za rozsądną cenę. W sam raz dla smakoszy delikatnych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-02-05
Bardzo, ale to bardzo smaczna kawka, goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Gdańsk
2013-02-04
Wyśmienita kawa-polecam. Szybką dostawę również
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dębica
2013-01-28
Wyśmienita kawa-polecam. Szybką dostawę również
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SEBASTIAN, Orzesze
2012-12-14
Bardzo dobra kawa, mocna acz delikatna, świetna od samego rana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2012-09-05
Bardzo dobra kawa do ekspresu ciśnieniowego, polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
kolejna Lavazza jaka przetestowałem w swoim ekspresie ciśnieniowym i jest wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2012-05-07
wyśmienita kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel