Opinie o Kawa ziarnista Świąteczna Kawariatka 250g

  • Kawa ziarnista Świąteczna Kawariatka do espresso to celebracja. To wyjątkowy czas TYLKO dla Ciebie, kiedy przez chwilę możesz naładować baterie i stawić czoła wyzwaniom, jakie przynosi przedświąteczny czas.
Producent: COFFEE PLANT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, SOSNOWIEC
2024-02-27
bardzo dobra kawa z wyrazistym smakiem i aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2024-02-26
Ciekawy smak, wyczuwalne korzenne-świąteczne nuty. Zwłaszcza w mlecznej piance :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Olga, Kraków
2024-02-10
Nie podeszła mi niestety ta kawa, taka ostra, dopiero z mlekiem dało się wypić. Zwykle pijam delikatne, klasyczne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2024-02-09
Przepyszna kawa, dokładnie taka jaką lubię. Serdecznie polecam! ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2024-02-05
Pyszna kawa, idealnie dopracowane palenie kawy, nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdańsk
2024-01-22
Niezwykle delikatna i po prostu pyszna kawa. Zakochałam się w niej od pierwszego łyku. Do tego ma bardzo przyjemny aromat. Przygotowywana w kawiarce z dodatkiem spienionego mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Walendów
2024-01-17
Pyszna kawa, bogaty smak, można się od niej uzależnić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Wysoka
2024-01-16
Bardzo dobra mieszanka. Ciekawa w smaku, cudny aromat. Dzieje się. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łaskarzew
2024-01-10
Bardzo dobra kawa, słodko-korzenna. Fajnie parzyła się w kolbie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Poznań
2024-01-07
Rewelacyjna kawa, w moim przypadku użytkowana w kawiarce. Czekoladowo orzechowe nuty, bez nadmiernej goryczki czynią tą kawę bardzo przyjemną do rodzinnego cappucino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Wrocław
2024-01-05
Bardzo smaczna kawa, polecam! Dla fanów kaw słodkich, o wysokim body i bardzo małej kwasowości będzie idealna. Przygotowana w ekspresie kołowym sprawdza mi się świetnie zarówno do kawy czarnej, jak i kaw mlecznych. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel