Opinie o Filiżanka Lavazza Cappuccino 160 ml

  • Porcelanowa filiżanka Lavazza do kawy Cappuccino o pojemności 160 ml. Filiżanka została wykonana z grubej porcelany i posiada wzmocnione brzegi.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 55 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nowy Targ
2022-08-25
Polecam zakupy w sklepie internetowym. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nowy Targ
2022-08-22
Szybko i sprawnie, jestem zadowolony z zakupu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Rzeszów
2022-06-17
Produkt zgodny z opisem porządnie zapakowany. Polecam sklep Konesso z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-05-19
Piękna oprawa która umila czas delektowanie się kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Gdańsk
2022-05-17
Bardzo ładna filiżanka, typowo do cappuccino !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Dopiewiec
2022-04-11
Dobrze służy . Kawa smakuje wyśmienicie . Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Duszniki-Zdrój
2022-04-07
Zamówione kubki i dostawa na 5.-Dziękuje. HOTEL SONATA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-04-04
Trafny wybór i dobra jakość. Polecam kupującym.Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznan
2022-03-11
filizanka bardzo ladna, starannie wykonana, skromna ale w swej prostocie piekna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2022-01-21
Sympatyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Warszawa
2022-01-15
Super filiżanki a jeszcze lepsza obsługa. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Siemianowice Śląskie
2022-01-14
Dobra jakosc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Drobin
2021-12-20
Super towar. Błyskawiczna przesyłka. Miła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Włocławek
2021-12-06
Wygodny uchwyt, pojemność do małej czarnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2021-11-12
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, JACZÓW
2021-07-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kraków
2021-05-30
Fajna filiżanka zarówno do espresso jak i średniej kawy. Wygodne uszko do trzymania. Produkt w rzeczywistości zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Rędziny
2021-05-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Biała Podlaska
2021-04-16
Supr dostawa i super filiżanka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, KATOWICE
2021-04-05
W tej filiżance kawa jakby lepsza :) Może to tylko wrażenie i skojarzenie z kawiarnia, ale bardzo polubiłem tę filiżankę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Smolec
2021-04-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-03-15
Super...polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Krasnystaw
2021-03-08
Filiżanki super. POlecam w 100 %.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Radom
2021-02-16
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych towarów.Na szczególną pochwałę zasługuje perfekcyjne zapakowanie przesyłki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2021-01-15
Porządna filiżanka, długo trzyma temperaturę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Lubsko
2020-12-20
filiżanka piękna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Ruda Śląska
2020-12-17
Produkt odpowiada opisowi. Natychmiastowa wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kornica
2020-12-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kolno
2020-11-23
Kawa dużo lepiej smakuje podana w takiej filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2020-10-05
fajna filiżanka ,odpowiednia do podwójnego esspreso z ekspresu z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGENCJA REKLAMOWA PAWO, Jasienica
2020-09-18
Doskonały disign najlepszej włoskiej marli kawowej. Dobra kawa w odpowiedniej filiżance umacnia więzi towarzyskie i jest niezawodnym wsparciem w rozmowach biznesowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-03-29
tego się spodziewałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Beata, Nysa
2019-12-26
Filiżanka prezentuje się ładnie ale niestety wnętrze wygląda jak z odrzutu. Nierówna powierzchnia i czarne kropki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-04-23
Filiżanka dobrze się prezentuje. Ucho do trzymania filiżanki wygodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2018-11-23
Super na małą białą lub cappuccino. Dobre wykonanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Maków Mazowiecki
2017-07-14
Filiżanka cudna, zebrałam cały komplet, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2017-06-19
Kupowane po raz kolejny - POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Elegancka porcelana :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-12-02
Jak to u produktów spod znaku Lavazza - Znakomita jakość, znakomite wykonanie. Nieodzowny element mojej zastawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-10-03
Zgrabna i wytrzymała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2016-09-11
Filiżanka super. Bardzo ją lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-05-26
Bardzo dobra filiżanka do codziennej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gdańsk
2015-06-01
taka filiżanka to wyśmienite dopełnienie dobrej kawy...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2015-05-26
bardzo dobre filiżanki, odpowiednia wielkość do kawy, solidna porcelana made in portugal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-03-10
Solidna, idealna do codziennej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Filiżaneczka extra; podkreśla wysublimowany smak mojej ulubionej kawy Lawazza, polecam ją, niezależnie od ilości posiadanych już innych filiżanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-12-27
ładna,solidna z grubej porcelany,wygląda ok polecam ładdnie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-09-22
Doskonała filiżanka do kawy, grubsza porcelana dobrze trzyma ciepło. Ładne wykonanie, szybka przesyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Sandomierz
2014-06-02
Ładna filiżanka z grubej porcelany -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otmuchów
2014-02-13
solidna, ciężka a wygląda bardzo estetycznie. Dobrze się z niej pije poranną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Mrowino
2014-01-29
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-09-24
filizanka bardzo fajna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nysa
2013-08-21
wszystko fajnie gdyby nie pęknięcie koło uchwytu i uszczerbienia na podstawie filiżanki i samym uchwycie , niestety zawiodłam się :( ale widać tu ewidentne zaniedbanie producenta !!!!! nie sklepu !!!! sklep polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-08-09
Filiżanka cudna, pijąc z niej kawę przypomiał mi sie urlop w Chorwacji gdzie codziennie pilismy kawę w takich filiżankach :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2012-07-14
Wytrzymała, gruba porcelana. Do codziennego użytku, jak znalazł.
Opinia naszego klienta w
    pixel