Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Crema e Gusto Forte 1kg

  • Lavazza Crema e Gusto Forte to mieszanka doskonale połączonych ziaren arabiki z centralnej Ameryki oraz afrykańskiej i azjatyckiej robusty. Skład: 20% Arabica, 80% Robusta
Kod produktu: 8000070038493
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jankowice
2021-01-12
Jestem mega zadowolona, że znalazłam ten sklep. Z pewnością nie był to mój ostatni zakup :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Rzeszów
2021-01-04
Całkiem przyzwoita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renia, Węgrzce Wielkie
2020-11-22
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, WIELICZKA
2020-11-15
Jak zawsze, bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnów
2020-10-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-09-21
Polecam:))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnów
2020-07-24
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Tarnów
2020-05-22
Bardzo dobra w smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2019-10-08
Kawa dobrze pobudza , smak jest idealny i cena również korzystna . Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Motycz
2019-06-23
Całkiem smaczna kawa z lekkim przyjemnym posmakiem. W miarę łagodna i przyjemna szczególnie gdy jest tzw "chwila dla siebie" i można w spokoju wypić kawę i poczytać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-01-06
Dla mnie jedna z lepszych kaw Lavazza jaki do tej pory piłam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-09-12
Bardzo dobra kawa, cena nie jest wygórowana, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Wiesia Gdańsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-01-07
Dobra cena dobrej kawy. Dostawa - jak zwykle - bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-04-15
Dobra kawa i w sensownej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Ciekawy smak. Dobra kawa, zresztą to Lavazza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2015-11-13
Bardzo dobra.Lepiej mi odpowiada od Aroma blue. Jest mocniejsza, wyrazista.Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2015-09-23
smaczna, bardzo dobrze pobudza z rana, z odrobiną mleka i syropu - idealna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-12-05
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2014-07-10
Pyszna jako espresso z gęstą pianą, ale z mlekiem również smakuje wyśmienicie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
po prostu pyszna, pachnąca kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wąchock
2014-06-17
kawa idealna zwłaszcza rano trochę przez swoją średnią moc- wg mnie nie jest kwaśna. Można spokojnie wypić kolejną filiżankę kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-04-21
Kawa bardzo wyrazista (wpływ większej domieszki robusty), świetna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Lavazza najlepiej reklamuje się sama...:-) nic dodać - nic ująć! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olkusz
2014-02-07
Polecam kawę , która postawi na nogi o każdej porze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Lubin
2014-01-31
SUPER KAWA - TAKĄ LUBIĘ , POLECAM .DOBRY ODKAMIENIACZ (MOŻE TROCHĘ DROGI) . OCENA ? 5 !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jaworze
2014-01-17
Jak już mojej żonie smakuje lavazza, to jest to naprawdę dobry i niedrogi produkt. Polecam. Obsługa sklepowa także OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2013-11-26
Świetna, aromatyczna kawa do ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2013-09-09
Mieszanka aromatyczna, dzięki dużej zawartości robusty - średnio mocna i mało kwaśna. Dobra sama i z mlekiem. Jedna z kilku sprawdzonych rodzajów, które kupuję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-05
Dobra kawa, doskonała do espresso (doppio) czy latte. Tak jak w opisie widać aromat pozostaje na jakiś czas w ustach (lekka goryczka zostaje dłużej)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-08-16
Kawa o wyrazistym smaku. Świetna do ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2013-07-19
Świetna, aromatyczna kawa do ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2013-06-18
Polecam. Dobra jakość za rozsądną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2013-03-07
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olkusz
2013-03-04
Sprawdzona polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2013-02-28
Zakupiłam po raz pierwszy i nie żałuję doskonały wybór i profesjonalny, uczciwy sprzedawca. Polecam wszystkim. Dziękuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-07-10
Kupuję kawę kolejny raz, jestem bardzo zadowolona z dokonywanych zakupów. Smaki, rzetelność sprzedawcy na "5".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Bardzo zdecydowana w smaku, raczej nie dla początkujących kawoszy. Czuć wyraźną dominantę robusty. Bardzo dobra jako doppio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, SIEDLCE
2012-06-30
Kawa jest bardzo dobra do ekspresu
Opinia naszego klienta w
    pixel