Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Crema e Gusto Forte 1kg

Kawa ziarnista Lavazza Crema e Gusto Forte 1kg - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Crema e Gusto Forte to mieszanka doskonale połączonych ziaren arabiki z centralnej Ameryki oraz afrykańskiej i azjatyckiej robusty. Skład: 20% Arabica, 80% Robusta
Kod produktu: 8000070038493
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdańsk
2018-09-12

Bardzo dobra kawa, cena nie jest wygórowana, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Wiesia Gdańsk

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-23
Pyszna kawa w dobrej cenie :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Żabia Wola
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-01-07
Dobra cena dobrej kawy. Dostawa - jak zwykle - bardzo szybka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2016-04-15
Dobra kawa i w sensownej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Ciekawy smak. Dobra kawa, zresztą to Lavazza!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2015-11-13
Bardzo dobra.Lepiej mi odpowiada od Aroma blue. Jest mocniejsza, wyrazista.Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Pilawa
2015-09-23
smaczna, bardzo dobrze pobudza z rana, z odrobiną mleka i syropu - idealna :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-12-05
Bardzo dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2014-07-10
Pyszna jako espresso z gęstą pianą, ale z mlekiem również smakuje wyśmienicie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
po prostu pyszna, pachnąca kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wąchock
2014-06-17
kawa idealna zwłaszcza rano trochę przez swoją średnią moc- wg mnie nie jest kwaśna. Można spokojnie wypić kolejną filiżankę kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-04-21
Kawa bardzo wyrazista (wpływ większej domieszki robusty), świetna z mlekiem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Lavazza najlepiej reklamuje się sama...:-) nic dodać - nic ująć! polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Olkusz
2014-02-07
Polecam kawę , która postawi na nogi o każdej porze
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Lubin
2014-01-31
SUPER KAWA - TAKĄ LUBIĘ , POLECAM .DOBRY ODKAMIENIACZ (MOŻE TROCHĘ DROGI) . OCENA ? 5 !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jaworze
2014-01-17
Jak już mojej żonie smakuje lavazza, to jest to naprawdę dobry i niedrogi produkt. Polecam. Obsługa sklepowa także OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2013-11-26
Świetna, aromatyczna kawa do ekspresu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2013-09-09
Mieszanka aromatyczna, dzięki dużej zawartości robusty - średnio mocna i mało kwaśna. Dobra sama i z mlekiem. Jedna z kilku sprawdzonych rodzajów, które kupuję. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-05
Dobra kawa, doskonała do espresso (doppio) czy latte. Tak jak w opisie widać aromat pozostaje na jakiś czas w ustach (lekka goryczka zostaje dłużej)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-08-16
Kawa o wyrazistym smaku. Świetna do ekspresu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2013-07-19
Świetna, aromatyczna kawa do ekspresu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków
2013-06-18
Polecam. Dobra jakość za rozsądną cenę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2013-03-07
Bardzo dobry produkt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olkusz
2013-03-04
Sprawdzona polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2013-02-28
Zakupiłam po raz pierwszy i nie żałuję doskonały wybór i profesjonalny, uczciwy sprzedawca. Polecam wszystkim. Dziękuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2012-07-10
Kupuję kawę kolejny raz, jestem bardzo zadowolona z dokonywanych zakupów. Smaki, rzetelność sprzedawcy na "5".
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Bardzo zdecydowana w smaku, raczej nie dla początkujących kawoszy. Czuć wyraźną dominantę robusty. Bardzo dobra jako doppio.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, SIEDLCE
2012-06-30
Kawa jest bardzo dobra do ekspresu
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel