Opinie o Kawa ziarnista Johan & Nyström Ethiopia Guji 250g - NIEDOSTĘPNY

  • Doskonała kawa dla miłośników zaparzania kawy metodami przelewowymi. Mieszanka etiopskich arabik oraz jasne wypalenie nadaje kawie przyjemną wyczuwalną słodycz przypominającą truskawki, maliny i dżem. Skład: 100% Arabica
Producent: JOHAN & NYSTRÖM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Świetny mocno owocowy aromat i ciekawy smak choć trochę zbyt kwaskowa jak na moje przyzwyczajenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2019-03-24
Ciekawy aromat - świetnie sprawdziła się do french pressu, choć chętnie kiedyś spróbuję jej po zaparzeniu z dripa. Owocowy posmak, choć nie można powiedzieć, aby była kwaskowa. Moim zdaniem zdecydowanie nie sprawdza się w metodach niealternatywnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna I Robert Domino, Jelenia Góra
2018-10-26
Jedna z lepszych kaw jaką piłem. Idealna do dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Barany
2018-10-21
Świetna kawa, jak zawsze gdy mamy do czynienia z Guji Highland. Dla mnie osobiście więcej poziomki niż truskawki. Zaparzacz Gabi Master wyciąga z niej wszystko, co najlepsze. Drobny minusik jest taki, że na zamówienie z 29 sierpnia dostałem kawę paloną 12 czerwca i te ponad 2 miesiące były już wyczuwalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Jelenia Góra
2018-10-12
Wyjątkowy smak. Delikatnie kwaskowa - świeże owoce. Poza tym słodycz i mnóstwo radości :) Idealna z dripa. Justyna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-12-02
Kawa bardzo specyficzna. Parze ją niealternatywnie ;) czyli espresso. Gęsta, jasna crema, niska kwasowość i specyficzna słodycz owoców, która długo pozostaje na języku. Nie jest to mój ulubiony smak kawy, ale na pewno warto jej spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-08-14
Najgorsza jaką piłem. Bardzo "alternatywna" -w smaku połączenie goryczy z kwasem. Może nie dojrzałem do tego typu kaw, może nie umiem zaparzyć, próbowałem z kawiarki, tradycyjnie, z dripa i french pressa, ale za każdym razem smakowała okropnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2016-11-16
Kawa delikatna o przyjemnym smaku.Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Siedlce
2015-03-17
Kawa jest inna niż te, które do tej pory piłam. Dlatego początkowo mnie zaskoczyła smakiem, aromatem, kolorem. Właśnie kończę "paczuszkę" i jestem zauroczona tą kawą. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2015-02-04
Kawa w sam raz dla mnie, przyjemny aromat. Sklep bardzo szybki i rzetelny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-10-24
Lekko owocowy finish i jakość wprost z Afryki. Ziarna dojrzałe słońcu subtelnie wypalone. Bardzo smaczna kawa. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2014-10-09
Super kawa, delikatna, bez goryczy o specyficznym smaku, jakby jeżyn lub owoców leśnych.
Opinia naszego klienta w
    pixel