Opinie o Kawa ziarnista Bristot Rainforest 1kg

  • Wyśmienita kompozycja starannie selekcjonowanych ziaren arabiki z ekologicznych plantacji w Brazylii i Środkowej Ameryce. Bristot Rainforest to kawa o charakterystycznym kwiatowo-owocowym aromacie oraz wyjątkowym waniliowo-czekoladowym posmaku.
Kod produktu: 8001681011073
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.69
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Końskowola
2020-01-06
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem (drip).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłobuck
2019-07-31
A mi niestety nie przypadła do gustu. Gorzka z wysoką kwasowością. To już 3 kawa od Bristot i niestety stwierdzam, że nie jestem ich fanką. Doskonała do cappucino. Jako mała czarna i espresso się po prostu u mnie nie sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Pruszków
2019-03-17
Najbardziej lubiana kawa u nas w domu. Zapach nokautuje spośród wszystkich kaw Bristot.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2018-03-19
Bardzo smaczna kawa. Aromatyczna, o niskiej kwasowości. Dobry wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2017-09-24
Kupiłam ja po raz pierwszy, kawa spełniła moje oczekiwania. Bardzo aromatyczna, subtelna z wyczuwalnym lekko gorzkim smakiem. Smakuje równie dobrze czarna jak i z dodatkiem mleka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-12-02
Bardzo dobra. Piłem najczęściej jako espresso. Ewentualnie, może byłaby lepsza, wyrazistsza, gdyby palono ją trochę mocniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-11-21
Bardzo aromatyczna i delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Zabierzów
2015-12-10
Bardzo smaczna, niekwaśna kawa. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-09-16
Ładny aromat, ale dla mnie zbyt płaski, wyraźnie gorzkawy smak (parzenie w kawiarce). Ale za to błyskawiczna realizacja zamówienia (dostawa DHL).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2015-07-21
Odkryłem niedawno i stała się moją ulubioną kawa do czystego, szlachetnego espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
Zapach parzenia jak i smak rewelacja POLECAM kawę i oczywiście sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2014-12-29
Kawa świetna na ogół piję Pelliniego top albo Hausbranda niebieskiego, ale teraz Bristot Rainforest jest numerem 1. Bardzo polecam tą kawę. Co do obsługi sklepu to jak zwykle 100% satysfakcji, a jestem częstym klientem.
Opinia naszego klienta w
    pixel