Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Aroma Gold 250g

  • Delikatna kawa ziarnista o wyczuwalnych nutach czekolady i karmelu. Kimbo Aroma Gold to 100% arabica o niepowtarzalnym smaku i aromacie.
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Pisarzowice
2021-01-11
Mi spasowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostrołęka
2021-01-01
Wyrazisty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2020-12-17
bardzo ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Pszczyna
2020-12-14
Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2020-11-10
Pyszna kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieliczka
2020-10-30
Pełen czad!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszyn Pieńki
2020-09-06
Delikatna kawa o łagodnym smaku. Bardziej dla osób, które poszukują czegoś bezpiecznego. Opcja bardziej na popołudniową kawę niż ciężkie poranki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Kielce
2020-06-03
Kawa mocna, wyczuwalna goryczka, nie kwaśna. Bardziej palona od Lavazzy crema. Sklep polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2020-05-26
Szukając kawy, którą piliśmy w Mediolanie, zamówiliśmy mniejsze opakowanie, aby spróbować czy to ta. Udało się. To zdecydowanie jedna z najlepszych kaw z jakimi się zetknęliśmy. Ma delikatny, choć wyrazisty smak. Pięknie pachnie i nie jest kwaśna. Bardzo polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Głogów
2020-04-01
W domu są nas trzy osoby pijące kawę, no i są trzy opinie nt konkretnie tej kawy: 1. dobra bo idealnie wyważona, nie za mocna, nie trzepie po żołądku 2. dobra ale trochę za słaba, nadaje się na wieczorną małą kawkę 3. całkiem dobra ale Lavazza lepsza Podsumowując, to zależy od gustu i osobistych preferencji. Kawa jest BARDZO DOBRA, technicznie ziarna wyglądają świetnie. Nie jest 'kwaśna' i nie jest przesadnie 'gorzka'. Ja osobiście polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-07-31
Kawa intensywna w smaku, nuty czekolady, ślad goryczki, zero kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2017-07-30
Dobra kawa, ale bardziej mi smakuje czerwone Kimbo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2017-01-15
Dobra kawa na poranną pobudkę, wyrazista, mocna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Kawa smaczna, ale to nie jest mój gust. Sklep polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-03-24
Kawa delikatna w smaku o bogatym aromacie . Nie wyczułem goryczki raczej łagodna w smaku, jedna z lepszych kaw Kimbo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2015-09-05
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku i braku jakichkolwiek nieprzyjemnych nut. Można powiedzieć nawet, że na dłuższą metę, nieco nudna ;).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2015-03-08
To moja druga kawa z serii Kimbo. I druga, która mi smakuje. Ponieważ piję kawę z mlekiem, szukam smaku, który w tym połączeniu się sprawdzi. Kawa Kimbo Aroma Gold spełnia tutaj moje oczekiwania. Mam do sprawdzenia jeszcze kilka kaw ze sklepu Konesso.pl , ale do tej kawy zawsze chętnie wrócę jako dobrej i sprawdzonej. Poza tym dobra cena, no i obsługa sklepu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-10-10
bardzo dobra kawa jak na swoją cene
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Płock
2014-07-31
Kawa smaczna, mocniej palona od Lavazzy, wyrazista, trochę gorzkawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2014-07-10
Bardzo dobra kawa zaskakujący smak.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2014-06-21
Bardzo wyrazisty smak i aromat. Dobre mocne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Chorzów
2014-05-14
Obsługa sklepu ekspresowa, polecam. Kawa niestety nie w moim smaku, zbyt intensywny wręcz bagienny posmak, można go zneutralizować większą ilością mleka.
Opinia naszego klienta w
    pixel