Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Roma 250g

  • Arcaffe Roma to 100% arabica, kawa o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Mieszanka odznaczona certyfikatem CSS, który potwierdza jej naprawdę bardzo wysoką jakość. Kawa jest delikatna w smaku z wyczuwalną nutą słodyczy.
Kod produktu: 8033959090022
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.68
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2021-04-08
Kawa naprawdę dobra. W smaku wyczuwalne nuty mlecznej czekolady, jak i owocowości - ogólnie bardzo delikatna. W aromacie czuć tytoń co jest dość nietypowe, ale absolutnie nie przeszkadzające.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wancerzów
2021-03-30
Moja ulubiona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Drezdenko
2021-03-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Poznań
2021-02-26
Kawa bardzo dobra, mocny aromat tytoniu, smak delikatny bez jakiś szaleństw. Łatwo się mieli w młynku ręcznym ale bardzo się klei.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Barczewo
2020-12-01
Niecodzienny smak kawy. Suuuper!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2020-11-21
Bardzo dobra kawa dla smakoszów arabiki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kwidzyn
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Nisko
2020-10-06
bardzo bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Płock
2020-09-24
Kawa dobra ale nie do końca przypadła mi do smaku. Drugi raz już jej nie kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2020-08-28
Bardzo dobra, aromatyczna, delikatna.Warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-04-03
Kawa bardzo dobra. Kupiłem do zaparzanie w ekspresie automatycznym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-03-28
Doskonała, delikatna kawa o oryginalnym smaku. Dla mnie bomba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2020-03-10
Przepiękny, niespotykany zapach tytoniu. W mojej opinii, smak jednak nie dorównuje aromatowi. Kawa jest zbyt delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-02-21
Do ekspresu automatycznego nadaje się bardzo. Pyszna kawa, dla mnie najlepiej jako crema. Bez nadmiernej goryczki o cudownym zapachu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-12-29
Klasyka ekspresów ciśnieniowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-08-29
Kawa znakomita jak wszystkie kawy ARCAFFE. Obsuga sklepu 200% pozytywu. Pozdrawiam caly zespoł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2019-08-12
Bardzo dobra kawa, łagodna i delikatna w smaku. obsługa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2019-01-02
Bardzo dobra kawa, z małej czarnej obecnie najlepsza jaką piłem, b. dobrze zbalansowana w smaku:). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wójtowo
2018-06-01
Ta kawa po prostu uzależnia. Nie ma w niej ani krzty kwasowości i goryczy, przeważa prze-subtelna słodycz i delikatność. Im bardziej zapuszczam się w głąb kubka, tym smak kawy wydaje się bardziej wyrazisty. Nawet zimna pachnie kawą a nie fusami. Trudno będzie znaleźć godnego rywala Romy...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-29
Łagodna, dość aromatyczna z przyzwoita cremą. Kawa nie jest gorzka ani kwaśna. Wyczuwam delikatne nutki gorzkiej czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2016-09-11
Smaczna, delikatna kawa, nadaje się na poranną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przyborów
2016-08-08
Bardzo dobra kawa o wyrazistym i bardzo aksamitnym smaku .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Łagodna, wyrazista, idealnie nadaje się jako kawa na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Świętochłowice
2016-05-23
Delikatny i przyjemny smak. Dzięki niskiej zawartości kofeiny można pić ją o każdej porze dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-04-07
Mama wyjątkowo mieszane uczucia co do tej kawy. Póki co, daje 3 gwiazdki. Niedługo zamówię jeszcze raz i rozstrzygnę ostatecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2015-01-29
można polecic
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2015-01-13
Rewelacja polecam gorąco :) Obsługa sklepu na najwyższym poziomie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-20
Smak pełny, aksamitny. Delikatna kwaskowatość, przyjemna owocowa. Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-08-09
Nic co powodowałoby chęć mielenia i włączania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-05-03
Smaczna, aromatyczna, spróbuję jeszcze innych Arcaffe, ale do tej już raczej nie wrócę
Opinia naszego klienta w
    pixel