Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Mokacrema 250g

  • Arcaffe Mokacrema to 100% arabica odznaczona włoskim certyfikatem CSS, który gwarantuje najwyższą jakość kawy. Delikatna w smaku, bardzo aromatyczna kawa z wyczuwalną nutą kwiatów i owoców cytrusowych.
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stare Bielice
2020-11-16
Szybko, tanio, wygodnie i smacznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kozy
2020-09-18
Zdaniem moim i moich znajomych jedna z najlepszych kaw. Smak, zbalansowany aromat. Używam do kawiarki ale po Arabsku też jest dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-09-06
Pyszna kawa z mocno czekoladowym posmakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-07-02
Super kawa, super sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2019-05-07
Według mnie przyjemna i niebanalna w smaku kawa. Nuty smakowe urozmaicone delikatną kwasowością, co sprawia, że świetnie komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-01-16
Jest to pierwsza moja styczność z tą kawą. Moja opinia jest mało wiarygodna ponieważ jest to pierwsza kawa po zmianie ekspresu.Próbowałem różnych stopni mielenia i gramatury na podwójne espresso i nie jestem w pełni zadowolony. Kawa jest dość smaczna jednak mało wydajna i jak na swoją nazwę ma za małą cremę.Jak przetestuję lepiej nowy ekspres, to może wrócę do niej żeby ją sprawdzić ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2018-07-06
Za pierwszym razem, w podstawowej wersji do espresso, nie wyróżniała się niczym od innych kaw na podobnym poziome. Plasowałem ją gdzieś pomiędzy ukochaną Pellini Top a Izzo, która okazała się dla mnie zbyt płaska i oczywista. Skusiłem się na nią drugi raz ale tym razem spróbowałem wersji MOKACREMA. Mistrzostwo Świata. Nie sądziłem, że wersja Moka podejdzie mi bardziej niż klasyczna pod espresso. W smaku intensywna i bogata. Dużo się dzieje. Nie jest kwaśna i świetnie nadaje się także do zabielenia. :) Obecnie jedna z moich ulubionych kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Kazimierz Dolny
2018-04-27
Kawa dobra, ale nie moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2017-12-05
Smaczna i aromatyczna kawa. Bardzo dobra do espresso, americano oraz cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2017-11-02
Super delikatna kawka,dobra z mlekiem i bez mleka tez mozna ja wypic,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2017-06-24
Polecam kawę. Nie powinno się jej mieszać z mlekiem, bo sama w sobie jest delikatna, ale i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2017-04-23
Kawa o delikatnym, łagodnym smaku. Bez goryczy - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2017-01-27
Dość dobra kawa, o subtelnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-10-17
Bardzo ciekawa, orzeźwiająca kawa. Kwaskowatość bardzo dobrze wyważona, przebijają się też delikatne, czekoladowe nuty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łódź
2016-09-25
Delikatna i łagodna kawa. Dla mnie bardzo dobra z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Cecylia, Karczew
2016-01-26
Kawa bardzo delikatna. W euforię nie wpadłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-01-04
Bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2015-11-04
Kawa pyszna, delikatna, po prostu świetna! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2015-05-23
Świetna kawa do espresso. Zbilansowany i wyraźny smak, piękny aromat (ziaren i naparu).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Trzebinia
2015-04-28
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2015-03-10
Kawa dobra, wysyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-02-25
Doskonała. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2015-02-04
Kawa w sam raz dla mnie, przyjemny aromat, niezbyt mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-10-24
Wyraźne body i aromat. Niewielka kwasowość. Po prostu dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnów
2014-07-13
przepyszna kawa polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zgierz
2014-06-14
Najlepsza kawa jaką miałem okazję smakować. Było ich kilkaset - ze względu na wykonywany zawód. Jeżeli chcesz posmakować - czym się różni pochodząca z Etiopii od kaw pochodzących z Ameryki - to spróbuj to.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-05-21
Delikatna w smaku, bardzo aromatyczna kawa polecam wszystkim lubiącym łagodne kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel