Opinie o Kawa mielona Lucaffe Mr. Exclusive 250g

  • Wyśmienita kawa mielona, idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki. Kawa idealna dla osób ceniących wyjątkowy smak espresso. Dzięki małej zawartości kofeiny możemy cieszyć się jej wyjątkowym smakiem o każdej porze dnia i nocy.
Kod produktu: 8021103785610
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-01-08
dobra kawa w praktycznym opakowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2020-11-22
Znakomita kawa. Jakościowo i przede wszystkim smakowo bardzo mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-03-25
Mniam. Zdecydowanie w mojej top - trójce. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Namysłów
2019-10-06
Pyszna, zamawiam następną :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2019-02-06
Pyszna kawa, niezmiennie o niej tak piszę, próbowałam także czerwonej puszki, tez dobra, ale ja preferuje tę Polecam każdemu kto lubi niezbyt gorzka i kwaśną kawę, ma niesamowity aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świątki
2018-12-08
Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warka
2018-09-12
Od trzydziestu lat piję kawą parzoną w kawiarce, "Lucaffe" jest do niej stworzona. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2018-06-25
Mocna, aromatyczna, wyrazista. Zdecydowanie jedna z moich ulubionych. Warta swej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Inowroclaw
2017-12-12
Wyśmienita kawa posiadająca głębie smaku. Mocna, lecz bez nuty kwasowości.Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Krowiarki
2017-09-26
Najlepsza z dotychczas wypróbowanych przez nas kaw. Zero kwaskowatości, aromat rewelacyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2017-02-24
Jedna z lepszych mielonych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2016-12-22
Mocna , aromatyczna kawa, pijam ją z ekspresu ciśnieniowego kolbowego. Miła odmiana obok mojej ulubionej Pellini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Najlepsza kawa jaką piłem z kaw mielonych, które kupiłem w konesso.pl! Wyrazista, aromatyczna, o głębokim smaku. Konkurencją jak dla mnie narazie jest tylko Pellini Top. Diemme Blue zostaje bardzo w tyle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Remek, Mysiadło
2015-05-11
Przyjemny, niezbyt mocny smak. Jak na espresso, jej stopień mielenia daje piankę odrobinę za słabą i płynie ciut zbyt szybko, ale jej walory smakowe równoważą ten minimalny mankament.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2014-09-10
Jedna z moich ulubionych kaw: doskonały smak i aromat. Bardzo dobra jest również Diemme Blue, sam nie wiem, która lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2014-06-25
Zamówione kawy otrzymałam bardzo szybko. Dziękuję. Na razie otworzyłam Lucaffe. Kawa o subtelnym, wyraźnym smaku. Delikatna, cudowna. Długo na taki smak czekałam. Mam w planach wybróbować inne kawy z tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Kluki
2014-06-17
Wyśmienita kawa w atrakcyjnej cenie. Przepiękny zapach, kawa bardzo dobrej jakości, a na dodatek fajnie wykonane i solidnie opakowanie. Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
    pixel