Opinie o Kawa mielona Lucaffe Mr. Exclusive 250g

Kawa mielona Lucaffe Mr. Exclusive  250g - opinie w konesso.pl
  • Wyśmienita kawa mielona, idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki. Kawa idealna dla osób ceniących wyjątkowy smak espresso. Dzięki małej zawartości kofeiny możemy cieszyć się jej wyjątkowym smakiem o każdej porze dnia i nocy.
Kod produktu: 8021103785610
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2019-02-06
Pyszna kawa, niezmiennie o niej tak piszę, próbowałam także czerwonej puszki, tez dobra, ale ja preferuje tę Polecam każdemu kto lubi niezbyt gorzka i kwaśną kawę, ma niesamowity aromat
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świątki
2018-12-08
Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warka
2018-09-12
Od trzydziestu lat piję kawą parzoną w kawiarce, "Lucaffe" jest do niej stworzona. Rewelacja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2018-06-25
Mocna, aromatyczna, wyrazista. Zdecydowanie jedna z moich ulubionych. Warta swej ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Inowroclaw
2017-12-12
Wyśmienita kawa posiadająca głębie smaku. Mocna, lecz bez nuty kwasowości.Szczerze polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Krowiarki
2017-09-26
Najlepsza z dotychczas wypróbowanych przez nas kaw. Zero kwaskowatości, aromat rewelacyjny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2017-02-24
Jedna z lepszych mielonych kaw
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2016-12-22
Mocna , aromatyczna kawa, pijam ją z ekspresu ciśnieniowego kolbowego. Miła odmiana obok mojej ulubionej Pellini.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Najlepsza kawa jaką piłem z kaw mielonych, które kupiłem w konesso.pl! Wyrazista, aromatyczna, o głębokim smaku. Konkurencją jak dla mnie narazie jest tylko Pellini Top. Diemme Blue zostaje bardzo w tyle.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Remek, Mysiadło
2015-05-11
Przyjemny, niezbyt mocny smak. Jak na espresso, jej stopień mielenia daje piankę odrobinę za słabą i płynie ciut zbyt szybko, ale jej walory smakowe równoważą ten minimalny mankament.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2014-09-10
Jedna z moich ulubionych kaw: doskonały smak i aromat. Bardzo dobra jest również Diemme Blue, sam nie wiem, która lepsza.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2014-06-25
Zamówione kawy otrzymałam bardzo szybko. Dziękuję. Na razie otworzyłam Lucaffe. Kawa o subtelnym, wyraźnym smaku. Delikatna, cudowna. Długo na taki smak czekałam. Mam w planach wybróbować inne kawy z tego sklepu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Kluki
2014-06-17
Wyśmienita kawa w atrakcyjnej cenie. Przepiękny zapach, kawa bardzo dobrej jakości, a na dodatek fajnie wykonane i solidnie opakowanie. Polecam! :)
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel