Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g

Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g - opinie w konesso.pl
  • Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive w bardzo ładnej puszce 250g. Doskonała 100% arabika o niepowtarzalnym smaku. Kawa idealna dla osób ceniących sobie wyjątkowy smak espresso.
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2019-05-04
Kawa i obsługa na 6!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-15
Bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-01-17
Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g
Witam serdecznie - Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g zagościła w mojej kolekcji jako jedna z pierwszych kaw. Kolekcja puszek i opakowań nie tylko Lucaffe zaczynała powiększać się od tej właśnie puszki kawy. Walory estetyczne opakowania czyli puszki (szczelna dobrze wykonana) przyciągają uwagę a i zawartość w niej umieszczona może i na pewno będzie Wam smakować. Aromat smak i moc są wg mnie wyważone nie jest to mocna kawa która daje kopa ale za to smakuje o każdej porze dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-11-29
Kawa zakupiona na prezent dla znajomych, miałem okazję spróbować i na prawdę jest bardzo dobra, znajomi również zadowoleni :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łańcut
2018-11-26
Dostawa jak i kawa super!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2018-11-11
Doskonała kawa, mocna wyrazista, aromatyczna.Dostawa bez zastrzeżeń :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2018-08-15
Świetny wybór - niezwykle aromatyczna, głęboka kawa o niepowtarzalnie wyrazistym smaku, bardziej dla smakoszy "ziemistości", kwasowość minimalna. Świetna zarówno do ekspresu jak i french pressu - łatwo wydobyć z niej to, co najlepsze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Bogatynia
2018-06-28
Pyszna kawa trochę mało mocy. Ogólnie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-01-06
Pyszna kawa i udany prezent od Mikołaja, obdarowany zachwycony
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2017-10-30
rewelacyjna kawa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-05-21
Wciąż szukam i szukam...chyba jestem na dobrej drodze. Rzeczywiście, pozbawiona kwasowości, goryczka subtelna, wyraźne posmaki gorzkiej czekolady.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Kawa wyśmienita nadaje się zarówno jako espresso ale i jako baza dobrego latte. Wyczuwalna kwasowość ale bardzo delikatna w smaku. W ustach pozostawia lekko słodkawy posmak. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-02-15
Kawa wyśmienita !!! Zamówiłam kolejne - duże opakowanie. Dostawa ekspresowa . Polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2017-01-26
Kawa pysznà. Dostawa blyskawiczna :)pan z infolini pomocny I zyczliwy :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2017-01-22
Bardzo dobra, mocna i bez kwasowości. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2016-12-16
Dostawa szybka, kawa smaczna, aromatyczna, bardzo dobra do mleka, polecam. Ela, Warszawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2016-10-17
Skusiła mnie fantastyczna puszka :). Następnie smak okazał równie wspaniały - jako czarna z ekspresu - rewelacja!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2016-09-30
Calkiem przyjemna bez goryczki i troche bardziej wyrazista niz Marfisa, dlatego bardziej pasuje do mleka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2016-07-11
Świetna, mocno palona. Choć "czerwony Murzynek" jest o krok do przodu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2016-07-04
Smaczna z aromatem polecam. Lecz każdy ma swój gust.Przeczytaj cechy produktu. Sklep OK
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Świętochłowice
2016-05-23
Kawa bardzo aromatyczna. Idealna w szczególności do espresso, jednak w połączeniu z mlekiem jest równie dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-01-04
Błyskawiczna dostawa. Kawa wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
delikatna w połączeniu z mlekiem super aromat
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2015-05-27
Kawa dosyc mocna , bez kwasowosci . Smaczna . Dostawa na drugi dzien . Niestety w paczce byly dwie puszki nie owiniete folia , przez to jedna puszka wgnieciona a druga porysowana . Nibynic ale to mialo byc na upominek . . . Bogdan Warszawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-05-20
Kawa dobra, bez goryczy i wyczuwalnej kwasowości. Dla ceniących mocniejszej kawy! W każdym razie polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2015-01-15
Kawa intensywna, dobra crema i trwała. Aromat też intensywny z wyczuwalnym zapachem ziemi. Bardzo smaczna z dodatkiem mleka w różnych postaciach, espresso bez uwag.Sama transakcja perfekcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Bardzo dobra kawa, ale osobiście wolę Bazzara Espresso Top12, sklep na 5. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2014-10-25
Dobra, aromatyczna i godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2014-10-10
Aromatyczna i smaczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-09-02
Bardzo dobra, pewnie jeszcze do niej wrócę. PS. Puszka cudo ;-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2014-03-05
Dobrej jakości espresso idealne do cappucino
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2014-02-14
Polecam, smaczna, aromatyczna, szczególnie jako czarne espresso.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel