Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g

  • Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive w eleganckiej puszce 250g. Doskonała 100% arabika o niepowtarzalnym smaku. Kawa idealna dla osób ceniących sobie wyjątkowy smak espresso.
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2021-01-10
Dobra kawa, idealny smak, trzeba wyczuć swoje gusta. Godna spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bytom
2020-12-23
Mega aromatyczna kawa, aż przyjemnie się tą puszkę otwiera
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2020-11-22
Znakomita kawa. Jakościowo i przede wszystkim smakowo bardzo mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2020-11-16
Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2020-09-27
Wyborna kawa o oryginalnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Opinie co do kawy jak wyżej (lub niżej ;) ) ale do mnie trafiła inna puszka niż na ilustracji. Wieko nie miało wytłaczanego logo ale było standaradowo plastikowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ostrowiec Świętokrzyski
2020-04-12
Kawa dobra, ale w tej cenie nie najlepsza.Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa Rembertów
2020-02-16
Niestety ta kawa mi nie smakuje. Pomimo podanej w opisie informacji, że nie jest kwasna pozostawia na języku mocny posmak kwasowości i w zasadzie nic innego nie czuć. Nie kupię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Leszek, Kalety
2020-01-15
Przeciętna kawa i płaci się za puszkę. Moim zdaniem lepsza jest Illy Espresso jeżeli mowa o 100% Arabiki (też w puszce).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
Ciemno palona, mocna, wyrazista, bez kwasu i goryczy. Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2019-08-07
Pyszna kawa, rewelacyjny zapach - po zmieleniu czuć w całym domu. Głęboki smak w każdej kropli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2019-08-01
Kawa ziarnista tak jak i mielona jest wyśmienita na dobry początek dnia, odpowiada mi pod każdym względem / smak, kwasowość, aromat, a to dzięki mojemu synowi i synowej, od których dostałam w prezencie urodzinowym ekspres przelewowy Moccamaster i do tego właśnie Lucaffe Zamawianie i dostawa sprawne jak zawsze Pozdrawiam zespół Konesso mrudnicka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2019-07-11
Kawa sprawdzona, ekstra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2019-05-04
Kawa i obsługa na 6!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-15
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-01-17
Witam serdecznie - Kawa ziarnista Lucaffe Mr. Exclusive 250g zagościła w mojej kolekcji jako jedna z pierwszych kaw. Kolekcja puszek i opakowań nie tylko Lucaffe zaczynała powiększać się od tej właśnie puszki kawy. Walory estetyczne opakowania czyli puszki (szczelna dobrze wykonana) przyciągają uwagę a i zawartość w niej umieszczona może i na pewno będzie Wam smakować. Aromat smak i moc są wg mnie wyważone nie jest to mocna kawa która daje kopa ale za to smakuje o każdej porze dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-11-29
Kawa zakupiona na prezent dla znajomych, miałem okazję spróbować i na prawdę jest bardzo dobra, znajomi również zadowoleni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łańcut
2018-11-26
Dostawa jak i kawa super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2018-11-11
Doskonała kawa, mocna wyrazista, aromatyczna.Dostawa bez zastrzeżeń :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2018-08-15
Świetny wybór - niezwykle aromatyczna, głęboka kawa o niepowtarzalnie wyrazistym smaku, bardziej dla smakoszy "ziemistości", kwasowość minimalna. Świetna zarówno do ekspresu jak i french pressu - łatwo wydobyć z niej to, co najlepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Bogatynia
2018-06-28
Pyszna kawa trochę mało mocy. Ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-01-06
Pyszna kawa i udany prezent od Mikołaja, obdarowany zachwycony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2017-10-30
rewelacyjna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-05-21
Wciąż szukam i szukam...chyba jestem na dobrej drodze. Rzeczywiście, pozbawiona kwasowości, goryczka subtelna, wyraźne posmaki gorzkiej czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Kawa wyśmienita nadaje się zarówno jako espresso ale i jako baza dobrego latte. Wyczuwalna kwasowość ale bardzo delikatna w smaku. W ustach pozostawia lekko słodkawy posmak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-02-15
Kawa wyśmienita !!! Zamówiłam kolejne - duże opakowanie. Dostawa ekspresowa . Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2017-01-26
Kawa pysznà. Dostawa blyskawiczna :)pan z infolini pomocny I zyczliwy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2017-01-22
Bardzo dobra, mocna i bez kwasowości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2016-12-16
Dostawa szybka, kawa smaczna, aromatyczna, bardzo dobra do mleka, polecam. Ela, Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2016-10-17
Skusiła mnie fantastyczna puszka :). Następnie smak okazał równie wspaniały - jako czarna z ekspresu - rewelacja!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2016-09-30
Calkiem przyjemna bez goryczki i troche bardziej wyrazista niz Marfisa, dlatego bardziej pasuje do mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2016-07-11
Świetna, mocno palona. Choć "czerwony Murzynek" jest o krok do przodu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2016-07-04
Smaczna z aromatem polecam. Lecz każdy ma swój gust.Przeczytaj cechy produktu. Sklep OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Świętochłowice
2016-05-23
Kawa bardzo aromatyczna. Idealna w szczególności do espresso, jednak w połączeniu z mlekiem jest równie dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-01-04
Błyskawiczna dostawa. Kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
delikatna w połączeniu z mlekiem super aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2015-05-27
Kawa dosyc mocna , bez kwasowosci . Smaczna . Dostawa na drugi dzien . Niestety w paczce byly dwie puszki nie owiniete folia , przez to jedna puszka wgnieciona a druga porysowana . Nibynic ale to mialo byc na upominek . . . Bogdan Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2015-05-20
Kawa dobra, bez goryczy i wyczuwalnej kwasowości. Dla ceniących mocniejszej kawy! W każdym razie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2015-01-15
Kawa intensywna, dobra crema i trwała. Aromat też intensywny z wyczuwalnym zapachem ziemi. Bardzo smaczna z dodatkiem mleka w różnych postaciach, espresso bez uwag.Sama transakcja perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Bardzo dobra kawa, ale osobiście wolę Bazzara Espresso Top12, sklep na 5. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2014-10-25
Dobra, aromatyczna i godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2014-10-10
Aromatyczna i smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-09-02
Bardzo dobra, pewnie jeszcze do niej wrócę. PS. Puszka cudo ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2014-03-05
Dobrej jakości espresso idealne do cappucino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2014-02-14
Polecam, smaczna, aromatyczna, szczególnie jako czarne espresso.
Opinia naszego klienta w
    pixel