Opinie o Kawa mielona Lucaffe Classic 250g

  • Doskonała kawa mielona, mieszanka arabiki (80%) i robusty (20%). Delikatna, aromatyczna kawa o niepowtarzalnym smaku. Idealna zarówno do espresso, kawy czarnej oraz kaw z mlekiem.
Kod produktu: 8021103700033
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jarocin
2021-01-08
rewelacyjna proporcja arabiki i robusty. wyraźny aromat bez nadmiernej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jankowice
2021-01-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rumia
2020-12-29
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2020-11-22
Znakomita kawa. Jakościowo i przede wszystkim smakowo bardzo mi odpowiada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-04-11
Bardzo dobra kawa, wyrazista a za razem delikatna w smaku, puszka mogłaby być bardziej szczelna bo szybko ucieka z niej aromat kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-08-16
Znakomity, pociągający aromat; super smak - daje znakomity nastrój- wyższa półka jakości Darek/Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2018-03-06
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Świetna kawa, doskonała z dodatkiem mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-06-23
Lubię eksperymentować z kawami:) Ma mocny wyrazisty smak ,dobra z ekspresu na pewno zamówię jeszcze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2017-01-10
Bardzo smaczna kawa z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2016-02-29
Bardzo delikatna i aromatyczna kawa w ładnym pojemniku. Świetnie smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2014-12-20
Jak dla mnie - zdecydowanie zbyt gorzka. Kwasowości brak. Polecam dla kogoś kto szuka kawy o mocnym, zdecydowanym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SABINA, RYPIN
2014-04-29
Obsługa sklepu godna polecenia. Kawa bardzo dobra, aromatyczna,wykorzystują ja do ekspresu ciśnieniowego, parzy się znakomicie, nie wyczuwam żadnej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lublin
2014-03-13
BARDZO MIŁA CHWILA Z TĄ KAWĄ. Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
    pixel