Opinie o Kawa mielona Lucaffe Classic 250g

  • Doskonała kawa mielona, mieszanka arabiki (80%) i robusty (20%). Delikatna, aromatyczna kawa o niepowtarzalnym smaku. Idealna zarówno do espresso, kawy czarnej oraz kaw z mlekiem.
Kod produktu: 8021103700033
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 38 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Błonie
2022-07-26
kawa bardzo dobra polecam. bardzo szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Błonie
2022-06-02
kawa jest wyśmienita kupuję ją od dawna polecam.Bardzo szybka dostawa.Jestem zadowolona z takiej formy zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Wroclaw
2022-04-28
Pachnąca pobudzająca rano do życia kawa będę ją zawsze kupować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-02-27
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, GLIWICE
2022-02-19
Moja ulubiona♥️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Sierpc
2022-01-15
kończę puszkę i coraz jepiej mi smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Błonie
2022-01-10
kawa bardzo dobra smakowo nie jest kwaśna ,przyjemny aromat.polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-01-04
Pyszna kawa w pięknym opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radom
2021-12-16
Boska kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-11-18
Dobra, aromatyczna kawa. Plus za designerską puszkę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rumia
2021-11-04
Bardzo dobra kawa, taka jaką lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2021-10-01
Pyszna i bez potrzeby włączania młynka do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-09-09
Doskonała kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-06-13
Jak zawsze wszystko profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ryki
2021-05-31
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wodzisław śląski
2021-05-30
W kawie nie jest wyczuwalna gorycz czy tez kwaskowatość wyważony smak sprawia, że do niej powracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-05-15
Kawa dla mnie idealna, mysle ze zasmakuje tym którzy nie lubią zbyt kwaśnej. Dobrze sie komponuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-04-25
Wszystko sprawnie, szybko- czyli jak zawsze :) ta kawa mi bardziej podchodzi niż exclusive czy bazzara 12. Możliwe ze to przez domieszkę Robusty. Wg mnue jest bardziej... orzechowa ?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wodzisław śląski
2021-04-22
jezeli komus przypadla do gustu kawa Illy Moka to te kawe tez polubi brak goryczy czy kwaskowatosci sprawia, ze do niej wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-04-06
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Leżajsk
2021-03-19
jeszcze nie kosztowałem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Błonie
2021-02-01
Polecam sklep,szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jarocin
2021-01-08
rewelacyjna proporcja arabiki i robusty. wyraźny aromat bez nadmiernej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jankowice
2021-01-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rumia
2020-12-29
Idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Lublin
2020-11-22
Znakomita kawa. Jakościowo i przede wszystkim smakowo bardzo mi odpowiada. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-04-11
Bardzo dobra kawa, wyrazista a za razem delikatna w smaku, puszka mogłaby być bardziej szczelna bo szybko ucieka z niej aromat kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-08-16
Znakomity, pociągający aromat; super smak - daje znakomity nastrój- wyższa półka jakości Darek/Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2018-03-06
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Świetna kawa, doskonała z dodatkiem mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-06-23
Lubię eksperymentować z kawami:) Ma mocny wyrazisty smak ,dobra z ekspresu na pewno zamówię jeszcze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2017-01-10
Bardzo smaczna kawa z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2016-02-29
Bardzo delikatna i aromatyczna kawa w ładnym pojemniku. Świetnie smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2014-12-20
Jak dla mnie - zdecydowanie zbyt gorzka. Kwasowości brak. Polecam dla kogoś kto szuka kawy o mocnym, zdecydowanym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SABINA, RYPIN
2014-04-29
Obsługa sklepu godna polecenia. Kawa bardzo dobra, aromatyczna,wykorzystują ja do ekspresu ciśnieniowego, parzy się znakomicie, nie wyczuwam żadnej kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lublin
2014-03-13
BARDZO MIŁA CHWILA Z TĄ KAWĄ. Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
    pixel