Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Classic 250g

Kawa ziarnista Lucaffe Classic 250g - opinie w konesso.pl
  • Lucaffe Classic to wyśmienita mieszanka ziaren arabiki (80%) i robusty (20%). Delikatna i aromatyczna kawa bez nadmiaru goryczy czy kwasowości. Kawa Lucaffe Classic jest idealna zarówno do espresso, kawy czarnej oraz kaw z mlekiem.
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-20
Dobra kawa, choć pijałem lepsze, fajna puszka, ogólnie polecam, na pewno warto spróbować
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Justynów
2019-03-20
Sklep 5/5! Kawa 4/5, choć coraz bardziej mi smakuje. Na pewno jest inna od tych, które pijałam do tej pory, czyli typu "słodkiej", "głębokiej" arabiki. Pierwsze wrażenie - gorzki, i jak ktoś już tu pisał, ziemisty posmak. Wiem, że niektórym to pasuje, zwłaszcza z kapką mleka. Tym niemniej rozsmakowałam się w jej inności. Teraz próbuję wersję dolce z 10% udziałem robusty.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wiktoria, Jaktorów
2019-02-03
Nie będzie moją ulubioną, bo ma zbyt intensywnie wyczuwalną gorycz, bardziej spodziewaną przy ciemnym paleniu niż średnim. Z dodatkiem mleka poprawna, bez rewelacji i jakiejś charakterystycznej nuty.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-11-29
Kupiona na prezent dla rodziny. Obdarowani bardzo zadowoleni :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Rybnik
2018-06-02
Dobra kawa do kawiarki, szczególnie na kawiarkowe cappucino.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mielec
2018-03-12
Wciągająca ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa - kupiłam ją ze względu na puszkę!! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2017-08-24
Dobra kawa. Szczelna puszka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2017-07-18
Fajne puszka na kawe, a sama kawa bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Dosyć łagodnie palona, przyjemny aromat i delikatność w 100% spełniła oczekiwania. Bardzo dobre espresso ale nadaje się również do latte. Polecam jak wszystkie Lucaffe.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-03-31
Jest to moja pierwsza kawa z Lucaffe. Czytając opinie, po trosze zgadzam się ze wszystkimi: można znaleźć i goryczkę, i słodycz, i kwasowość. Stosuję różne stopnie mielenia, nie dbam o powtarzalność espresso: za każdym razem spodziewam się czegoś innego i to otrzymuję. Wspaniała kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-02-15
Dobra kawa. Intensywna i aromatyczna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Ładnie wypalone szkliste ziarna. Dość intensywne body, bardzo aromatyczna, dość mocna. POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2016-04-06
Dobra kawa.Mocna i bardzo aromatyczna.Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wieliczka
2016-03-01
Z mlekiem łagodna w smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-05-14
Wyczuwalna goryczka. Lepsza z mlekiem.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2015-05-13
Intensywna w smaku, jednak espresso ma wyraźną gorycz. W podobnej cenie wybieram Illy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Wrocław
2015-04-30
Dobra kawa, smaczna szczegolnie z mlekiem, mocniejsza i bardziej aromatyczna niz Lucaffe Picolo & Dolce.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-02-16
Dobry produkt.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2014-03-07
Dobra i aromatyczna kawa, chociaż dość droga.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2014-03-05
Intensywny smak i aromat. Dobrze komponuje się zmlekiem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2014-02-26
Mocna i aromatyczna kawa. Polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel