Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Exquisit 1kg

  • Lucaffe Exquisit to wyśmienita mieszanka ziaren arabiki z niewielkim dodatkiem (10%) robusty. Kawa o idealnym, niepowtarzalnym smaku i intensywnym aromacie. Mała zawartość kofeiny sprawia, że możemy delektować się jej smakiem o każdej porze dnia i nocy.
Kod produktu: 8021103712524
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Justynów
2020-08-28
Moja ulubiona kawa. Jestem miłośniczką arabiki, ale tutaj dodatek robusty pogłębia smak i nadaje wyrazistość. Bardzo trwała crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gliwice
2020-04-28
Wyśmienita aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2020-04-25
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie, crema super do espresso jak i do cappuccino, latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2020-04-20
Kawa idealna ma creme- gęsta . Łagodniejsza zdecydowanie od kawy tej samej marki Espresso bar. Raczej do espresso. Orzechowy lekki smak , bez goryczy i kwasowosci . Wyczuwalny stonowany smak czekolady -40% w cappucino ginie całkowicie dając mleczny tylko posmak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
bardo dobra kawa jak większość z lucaffe, przyznam się, że kupiłem kiedyś pierwszą kawę z tej palarni dla opakowania na moje szczęście okazało się że smakuje jeszcze lepiej jak wygląda ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-01-29
Bardzo dobra kawa. Aromatyczna, wyrazista w smaku, z czekoladową nutką. Osobiście bardziej mi smakuje niż Mr. Exclusive, ale jednocześnie nie jest tak dobra jak Manuel Sublime.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-01-11
Bardzo, bardzo dobra. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-05-31
Bardzo wyraźna w aromacie, smak intensywny, lekka kwaskowatość i stonowana, "ukryta" goryczka. Całość zwieńczona ładną cremą. Idealna na dobry początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2017-05-11
Rewelacyjna kawa, przepyszna, nasza ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2017-03-30
Kawa Lucaffe to wyjątkowa mieszanka łagodności i mocy w smaku. GoracoPolecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-02-24
Kawa sprawdzona. Piękny aromat i głęboki smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-01-17
Bardzo dobra kawa, piękny wyrazisty aromat. Dla mnie idealna do cappuccino, late i jako crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Dla mnie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2015-07-14
Bardzo aromatyczna kawa na poczatek dnia ,sklep goraca polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Kawy Lucaffe to zdecydowanie moje ulubione, przepyszne, bardzo aromatyczne...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2015-02-27
Kawa Lucaffe to jedna z najlepszych propozycji tego sklepu, który jak zwykle cechuje się profesjonalną obsługą klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2014-11-22
Bardzo piękny aromat
Opinia naszego klienta w
    pixel