Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Exquisit 1kg

  • Lucaffe Exquisit to wyśmienita mieszanka ziaren arabiki z niewielkim dodatkiem (10%) robusty. Kawa o idealnym, niepowtarzalnym smaku i intensywnym aromacie. Mała zawartość kofeiny sprawia, że możemy delektować się jej smakiem o każdej porze dnia i nocy.
Kod produktu: 8021103712524
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2022-09-03
Moja ulubiona. Pyszna. Polecam. Smak wyrazisty ale delikatny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDER, LEGNICA
2022-08-19
Kawa naprawdę Ok.Wszystko zgodne z opisem.Mojs ulubiona palarnia.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2022-05-15
Idealnie się sprawdza w kawiarce, stawia na nogi z rana ☺
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnobrzeg
2022-05-11
Bardzo dobra kawa. Na pewno znajdzie się w kolejnym zmówieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Grodzisk Wielkopolski
2022-05-01
Moja ulubiona kawa. Kawa średnio palona, nuty czekolady, orzechow mają swoja moc w tej kawie. Idealna kawa na poranek i przedpołudnie. Ziarna całe, bardzo dobrej jakości. Kawa z pewnością oryginalna w tym sklepie. Z uwagi na popularność tej marki, w innych sklepach możecie sie natknąć na tą sama kawę o niższej cenie ale w mojej opinii nie koniecznie oryginalną. W innych sklepach Spotkałem sie juz z tą kawą gdzie ziarna były przpalone i pokruszone, dużo tzw. Szutu. Nie wiem czy tamta kawa pochodzila z innej palarni Lucaffe czy możebyły to podrobki, w smaku tez byly inne wyczuwalne byly nuty tytoniu? Dziwna sprawa. Na szczescie znalazłem wasz sklep, inie ma w ty żadnej wazeliny, trzymajcie dalej jakosc. Dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2022-04-23
bardzo dobra kawa, świetny smak, sprawdza się w kawach mlecznych oraz czarnych,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kris, Krosinko
2021-12-06
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łazy
2021-07-02
Bardzo dobra kawa. Delikatna aromatyczna. Bardzo szybka dostawa .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZOFIA, SOSNOWIEC
2021-06-18
Aromatyczna smaczna godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-04-08
Bardzo dobra zarówno pod espresso jak i cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-04-05
Aromatyczna i smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-04-03
Intensywna pobudzająca polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-02-22
Dla smakoszy kaw o kwaśnym posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Justynów
2020-08-28
Moja ulubiona kawa. Jestem miłośniczką arabiki, ale tutaj dodatek robusty pogłębia smak i nadaje wyrazistość. Bardzo trwała crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gliwice
2020-04-28
Wyśmienita aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2020-04-25
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie, crema super do espresso jak i do cappuccino, latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2020-04-20
Kawa idealna ma creme- gęsta . Łagodniejsza zdecydowanie od kawy tej samej marki Espresso bar. Raczej do espresso. Orzechowy lekki smak , bez goryczy i kwasowosci . Wyczuwalny stonowany smak czekolady -40% w cappucino ginie całkowicie dając mleczny tylko posmak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
bardo dobra kawa jak większość z lucaffe, przyznam się, że kupiłem kiedyś pierwszą kawę z tej palarni dla opakowania na moje szczęście okazało się że smakuje jeszcze lepiej jak wygląda ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-01-29
Bardzo dobra kawa. Aromatyczna, wyrazista w smaku, z czekoladową nutką. Osobiście bardziej mi smakuje niż Mr. Exclusive, ale jednocześnie nie jest tak dobra jak Manuel Sublime.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-01-11
Bardzo, bardzo dobra. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-05-31
Bardzo wyraźna w aromacie, smak intensywny, lekka kwaskowatość i stonowana, "ukryta" goryczka. Całość zwieńczona ładną cremą. Idealna na dobry początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2017-05-11
Rewelacyjna kawa, przepyszna, nasza ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2017-03-30
Kawa Lucaffe to wyjątkowa mieszanka łagodności i mocy w smaku. GoracoPolecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-02-24
Kawa sprawdzona. Piękny aromat i głęboki smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-01-17
Bardzo dobra kawa, piękny wyrazisty aromat. Dla mnie idealna do cappuccino, late i jako crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-02-18
Dla mnie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2015-07-14
Bardzo aromatyczna kawa na poczatek dnia ,sklep goraca polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Kawy Lucaffe to zdecydowanie moje ulubione, przepyszne, bardzo aromatyczne...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2015-02-27
Kawa Lucaffe to jedna z najlepszych propozycji tego sklepu, który jak zwykle cechuje się profesjonalną obsługą klienta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2014-11-22
Bardzo piękny aromat
Opinia naszego klienta w
    pixel