Opinie o Kawa ziarnista Lucaffe Piccolo & Dolce 1kg

  • Doskonała kawa ziarnista, mieszanka Arabiki (90%) z niewielką domieszką Indonezyjskiej robusty (10%). Kawa Lucaffe Piccolo & Dolce to wyśmienite włoskie espresso z piękną i trwałą cremą, kawa doskonale sprawdza się również jako baza do napojów mlecznych.
Kod produktu: 8021107016772
Producent: LUCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-15
Kawa w smaku jest bardzo dobra, nie jest kwaśna, bardziej słodka. Pasuje do kaw z dodatkiem mleka ale i czarna smakuje rewelacyjnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Gdynia
2020-12-12
Nie mam wystarczającego doświadczenia z kawami,ale od niedawnego zakupu ekspresu Jura zaczynam przygodę z odkrywaniem smaków .Uważam ,że kawa ma potencjał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-11-09
Uwielbiam tą kawę, smak jest nieziemski, moja ulubiona :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-10-13
Kawa w smaku jest bardzo dobra, nie jest kwaśna, bardziej słodka. Pasuje do kaw z dodatkiem mleka ale i czarna smakuje rewelacyjnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2020-09-06
smaczna i subtelna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Przemyśl
2020-09-05
Kolejna kawa super kawa z dużym aromatem, super słodyczą i małą kwasowością tzn. kwasowość zero tak jak lubię :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-05-29
Dość intensywna kawa, która może sprawić przyjemność smakoszom arabiki. Szczypta robusty dodaje intensywności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-05-04
Bardzo przyjemna kawa, ja osobiście piję ją jako americano oraz z mlekiem. Idealna również na popołudniowe kawki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gliwice
2020-04-28
Wyśmienita aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-09-29
Kawa bardzo dobra, zresztą to chyba jedna z moich ulubionych marek. Aromatyczna, raczej dość mocna w smaku. Do kaw mlecznych super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2019-07-16
Lucaffe zawsze trzyma poziom, tutaj nie jest inaczej. Kawa była głównie wykorzystywana do mlecznych kaw, ale dopiero przy espresso ukazywała swój prawdziwy potencjał. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2019-06-15
Dobra, dobra, bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2019-02-10
Bardzo smaczna kawa ,jedna z najlepszych z lucaffe,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2018-11-02
Według mnie jest to najsmaczniejsza kawa jaka do tej pory piłam. Smak lekko czekoladowy. Super!!!!!. Sklep również super. Bardzo, bardzo szybka dostawa. Polecam gorąco!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Słupno
2018-09-18
Bardzo smaczna kawa, na pewno jeszcze do niej wrócę. Sklep bez zarzutu :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
Ciekawa pozycja kawy z kolekcji Lucaffe z dodatkiem robusty. Na pewno powrócimy do tego smaku. Kawa pita z mlekiem. Sklep super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pasłęk
2018-02-05
Znakomta kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-01-29
Nie zawiodłam się jeszcze nad kawą Lucaffe i z pewnością będę nadal taką kupować. Wszystkim nam bardzo smakuje więc polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2015-03-17
Bardzo dobra kawa, dość intensywny smak i aromat. Podana z mlekiem łagodnieje. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
kawa przepyszna w połączeniu z mlekiem lub śmietanką, bardzo delikatna, moja żona od 4 lat nie pijała kawy ale odkąd ta kawa zagościła w naszym domu została fanką kawy i pije ja klika razy dziennie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2014-09-25
Kawa bardzo dobra, bez wyczuwalnej kwasowości czy goryczki, ale moim faworytem wśród kaw Lucaffe, nadal pozostaje inna ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-09-19
Obecnie moja ulubiona kawa. Przepyszna w smaku, bardzo wyrazista!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2014-06-07
Bardzo ciekawa kawa...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-05-28
Gęsta krema. Można mielić drobniej od Brasilliana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2014-04-05
Bardz dobra kawa bez nadmiernej goryczki,taka jaką lubie,B.ładny aromat.
Opinia naszego klienta w
    pixel