Opinie o Kawa mielona Pellini Espresso Gusto Bar Cremoso No.46 250g

  • Pellini Espresso Superiore Cremoso to idealnie zrównoważona kawa mielona, mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach odpowiednio 70% i 30%. Doskonale nadaje się do parzenia w czajniczkach mokka, a także do parzenia tradycyjnego.
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Chociwel
2022-09-16
Posiadam ekspres kolbowy De'Longhi, kawa jest idealnie zmielona, bardzo dobrze się zaparza. Próbowałam innych kaw z asortymentu Konesso ale ta najbardziej mi zasmakowała i skradła moje serce. Nie jest gorzka czego nie lubię ale ma intensywny aromat, Moja ulubiona. Konesso jak zawsze niezawodne szybko realizują zamówienia, Gorąco Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-07-12
WSZYSTKO 100% O.K! Zgodnie z opisem, szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Dąbrowa Górnicza
2022-06-19
Kawa mocna ale bardzo smaczna. Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-05-23
Wszystko ok.! Sprawnie i zgodnie z opisem!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Szczecin
2022-04-21
Intensywna w smaku, mocna, dla osób lubiących konkretną i wyrazistą kawę - idealna. Wspaniale smakuje w formie cappuccino - pomimo dużej ilości mleka wyrazistość kawy jest mocno wyczuwalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2022-03-25
wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dobre
2022-03-19
realizacja zamówienia jak zwykle idealna, a kawa wyborna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-02-27
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-11-30
Ponieważ w podróży nie mam ekspresu do kawy to zabieram ze sobą mieloną wspaniałą kawę Pellini. Polecam sklep Konesso.pl - szybka dostawa, częste promocje i punkty w programie lojalnościowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-11-26
Dobry wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-10-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dobre
2021-07-12
znam i doceniam tę kawę nie od dziś
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-06-24
niezawodna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2021-06-20
Zamawiam tu często. Obsługa super. Kawa smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Stalowa Wola
2021-06-11
Całkiem ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dobre
2021-03-25
pyszna kawa ☕
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-02-23
wyjątkowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Bardzo mi smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-02-12
Pierwsze spotkanie z Pellini, aromatyczny, mocny smak, zdecydowanie polecam do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2019-05-24
Świetna kawa, z lekką goryczką, która nadaje jej wyrazistości. Gęsta crema jest dodatkowym atutem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-08-19
Kawa jest smaczna , pachnąca , można pić z ekspresu jak i zaparzyć normalnie.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-01-05
godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2014-12-20
Ciekawa kawa z dodatkiem robusty - stawia na nogi :) Jak dla mnie jest nieco za gorzka, ale znam osoby, którym bardzo smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Kawa super. Mam kawiarkę włoską, do której używam tej kawy - mielonej lub ziarnistej, którą oczywiście mielę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-09-16
Polecam za delikatność mimo dodatku robusty choć aromatycznie mnie rozczarowała. Ogólne wrażenie pozytywne choć liczyłam że będzie dużo bardziej aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-06-13
Kawa naprawdę godna polecenia jak i obsługa klienta w tym sklepie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-02-25
uwielbiam kawy Pellini, ta jest wyrazista w smaku a zarazem łagodna z gęstą cremą, polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel