Opinie o Kawa ziarnista Jolly Caffe Espresso Crema 500g

  • Wyjątkowa kawa ziarnista o niepowtarzalnym smaku. Idealnie skomponowana mieszanka 12 odmian ziaren arabik z plantacji górskich. Kawa odznaczona włoskim certyfikatem INEI
Producent: JOLLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2020-11-16
Bardzo Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2020-10-10
Świetna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-03-22
To mój pierwszy zakup Jolly Crema. Kawa świetna, bardzo łagodna w trakcie picia. Pomimo tego pozostawia bardzo przyjemny posmak w ustach na długo po wypiciu, aż żal zakłócić go czymś innym. Dołączyła do mojego topu espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2018-03-22
Bardzo dobra, przyjemna do picia w każdej postaci :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-04-10
Ta kawa wchodzi do mojego TOP5. Bardzo smaczna, bez odrobiny goryczy czy kwasowości. Osobom lubiącym delikatne smaki mogę polecić serdecznie. A sklep jak zwykle trzyma najwyższy możliwy poziom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2016-07-18
Sklep jak zwykle obsłużył mnie bez zarzutu. Kawa dobra, bez zbytniej goryczy i kwasowości. Jest delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-05-15
Wyraźny smak, lekko czekoladowy, bez cienia kwasowości. Crema obfita, ale nietrwała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2015-02-28
Sklep jak zwykle rewelacyjna obsługa, błyskawiczna dostawa. Kawa smaczna ale mnie bardziej smakuje hausbrand gourmet która ma lepsszą piankę i smak, jolly jest bardziej wodnista i gorzkawa jako bazy do kaw z mlekiem lub śmietanką ale to tylko moje odczucie, co do espresso to w zasadzie nie mam uwag. Ja preferuję kawy bardziej aromatyczne i o wielu smakach szczególnie z delikatnycm posmakiem owocowym.Ta według mnie takiego nie ma. Oczywiście należy dobrać właściwy sposób mielenia i parzenia ale to zależy od młynka i ekspresu i tu jest pole do popisu na przygotowanie smacznej kawy. Jako espresso ją polecam ale jako baza niekoniecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rzeszów
2015-02-10
Dobra profesjonalna obsługa. Kawa smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2015-02-04
Kawa w sam raz dla mnie, przyjemny aromat, niezbyt mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2015-01-24
Bardzo fajna kawa, zamawiana kilkukrotnie, zawsze podobne wrażenia - złożony smak, niespecjalnie mocna, czasami pijam 2 espresso pod rząd, co w tym przypadku oznacza 2 razy więcej przyjemności, ale niestety również szybki drenaż zapasów :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-11-12
Bardzo dobra, wyrazista kawa. Pijam ją z mlekiem. Polecam. Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-10-06
Jest to bardzo dobra kawa. Obsługa sklepu wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2014-06-21
Bardzo dobra kawa , zarówno jako espresso, jak i z mlekiem. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-06-11
Świetna kawa, sklep rewelacyjny jak zwykle. Dlaczego 4 gwiazdki? Bo są lepsze kawy, np. New York :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Wyśmienity smak, jak dla mnie najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2014-02-07
Super kawa,po podwójny porannym espresso aż chce się żyć.
Opinia naszego klienta w
    pixel