Opinie o Kawa ziarnista Diemme Maranello 1kg

Kawa ziarnista Diemme Maranello 1kg  - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości 100% arabika, mieszanka 8 odmian ziaren pochodzących z Ameryki południowej i środkowej. Diemme Maranello to kawa o idealnie zrównoważonym smaku z lekko wyczuwalną nutą owocową.
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10Średnia ocena: 4.80
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Rędziny
2018-06-19
Wyśmienita kawa, bardzo polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Świdnica
2017-01-09
Bardzo dobra kawa. Bardzo aromatyczny "solidny" smak. Marek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-09-02
Kawa delikatna i aromatyczna, bez wyczuwalnej goryczy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2015-03-17
Bardzo dobra kawa. Doskonale "budzi" rano i ma piękny aromat. Gorąco polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-06-24
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2014-04-27
Wcześniej zamawiałem Diemme Oro, więc naturalnym jest dla mnie porównanie tych dwóch kaw. Obie są proste do zrobienia i crema wychodzi zawsze. Tutaj ma kolor ciemny orzechowy. Kawa jest mocniej palona i bardziej wyrazista niż Diemme Oro. Porównałbym te dwie kawy do win. Diemme Oro jest jak delikatne wino półwytrawne, Diemme Maranello jest jak wino wytrawne. Jest mocniejsza i bardziej wyrazista, ale goryczka niewielka i nie przeszkadza. Podkreśla smak kawy. Ci którzy szukają czegoś mocniejszego niż Diemme Oro, a zachowującego jej charakter będą zadowoleni.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-04-27
Kawa dobra. Ale tak jak marka Ferrari trochę ostatnio kuleje, tak też spodziewałem się większych doznań estetycznych dla podniebienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, SIERADZ
2014-03-31
Kawa znakomita, jedna z najlepszych jaką piłem; delikatna i aromatyczna. Jedna uwaga odnośnie opakowania transportowego - podczas otwierania go za pomocą nożyka, zdarzyło mi się uszkodzić opakowanie kawy ziarnistej. Na szczęście mogłem przesypać ziarna do szczelnie zamykanego słoja...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2014-03-24
Bardzo dobra kawa. Bardzo aromatyczna. Super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Rybnik
2013-11-12
Bardzo dobra kawa, bez wyczuwalnej goryczy.Polecam dla smakoszy mocniejszej kawy.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel