Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Margo 1kg

  • Kawa ziarnista Arcaffe Margo to wysokiej jakości mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach pół na pół. Arcaffe Margo idealnie komponuje się z mlekiem tworząc wyrazisty i aromatyczny napój.
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Biała
2021-01-05
Kawa doskonała, aromatyczna, mocna, a jednocześnie delikatna w smaku i ten cudowny zapach. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, JELENIA GÓRA
2020-12-07
Bardzo dobra, wyrazisty smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2020-09-12
Bardzo dobra kawa do biura, przyjemna dawka kofeiny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłobuck
2019-05-29
Przyzwoita, codzienna kawa. Nie porywa. Bez goryczki,a le też bez innych akcentów. Kawa jak kawa. Mam swoich innych faworytów ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2018-12-27
Bardzo dobra. Ciekawy smak, bez goryczki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-02-15
Mogę się podpisać pod stwierdzeniem, że jest to bardzo dobra kawa do kaw mlecznych, które w zdecydowanej większości piję. Nie umniejsza to jej jakości w kontekście dobrego espresso, ale to właśnie w wykorzystaniu do Cappuccino ukazuje swój pełny potencjał. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2017-09-11
Przyznam, iż od ponad pół roku eksperymentuję z kawami oferowanymi przez sklep Konesso, a każde, kolejne zamówienie dotyczy innej odmiany kawy. Arcaffe Margo, jako mieszanka pół na pół Arbici i Robusty spełniła moje oczekiwania zarówno pod względem smaku,jak i aromatu. Jako niskociśnieniowiec, wybieram kawy o wysokiej zawartości kofeiny, by oprócz przyjemności ich spożywania, także pobudziły mnie do działania. Świeżo parzona w ekspresie posiada doskonałą konsystencję i smak. Polecam ten rodzaj kawy oraz najlepszy sklep - Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-06-25
delikatna, aromatyczna, idealna zarówno z mlekiem jak i czarna. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-04-13
Kawa godna polecenia,ale już sklep niekoniecznie ze względu na problem z zachowaniem danych osobowych w tajemnicy.Po zakupie na skrzynce pojawiają się maile z firm trzecich powołujących się na zakup w sklepie. Odpowiedź sklepu: Szanowny kliencie. 3 kwietnia wysłaliśmy Panu wyjaśnienie dlaczego otrzymał Pan wiadomości z serwisu Trusted Shops. Po złożeniu zamówienia każdy klient ma możliwość bezpłatnego zabezpieczenia zakupu w Trusted Shops i to właśnie Pan uczynił akceptując przy tym regulamin Trusted Shops oraz firmy ubezpieczeniowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2016-09-21
Nie wiem co jest w kawach spod marki Arcaffe, ale piłem wszystkie i są co najmniej bardzo dobre. Nie inaczej jest z Margo. Zawsze idealnie się mieli, ubija i kawa wychodzi świetnie. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby wszystkie kawy od jednego producenta smakowały mi tak dobrze. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2015-02-21
Kawa o bardzo ciekawym aromacie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2015-02-19
Kawa ma bardzo wyrazisty smak.Delikatny mało goryczkowy. Faktycznie słaby aromat. Sklep jak zwykle rzetelny i szybki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-06-06
Dla kogoś kto nie lubi ziaren arabica - doskonały wybór. Niekwaśna, łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-02-14
Kawa o bardzo ciekawym aromacie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2013-12-20
Świetna kawa. Delikatny orzechowy aromat. Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kłodawa
2013-11-21
Bardzo dobra w smaku kawa,jednak dla mnie troszkę ma słaby aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-07-30
Gęsta, trwała crema oraz wyrazisty, a zarazem delikatny pozbawiony goryczki smak + intensywny aromat (kawa świeżo palona) to cechy tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Knurów
2013-06-28
Super kawa, polecam. Szybka dostawa jak zawsze cieszy
Opinia naszego klienta w
    pixel