Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Mokacrema 1kg

  • Kawa Arcaffe Mokacrema to najwyższej jakości mieszanka wypalona z ziaren pochodzących z Etiopii i Ameryki Środkowej. Doskonała kawa ziarnista, idealna dla osób ceniących sobie smak prawdziwej kawy espresso. Skład 100% Arabica
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Zabierzów
2021-10-01
Spełniła oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Złotoryja
2021-02-28
Obecnie moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2020-12-26
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Justyna, Bydgoszcz
2020-12-07
Dobra, dosyć mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wiktorów
2020-10-25
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2020-08-07
smakowita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-03-26
Taka jaką lubię, delikatna i przyjemna w smaku. Doskonała zarówno z mlekiem jak i czarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Złotoryja
2019-06-13
Fantastyczna kawa, przebija nawet Dodicigrancru - aktualnie mój Nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Hajnówka
2019-01-03
Pozytywne zaskoczenie. Dobre opinie nie okazały się przesadzone. Kawa w sam raz, tzn.moc odpowiednia, dobre body, nie za gorzka, bez kwasu, krema dobra. Raczej z tych łagodniejszych ale teraz takie preferuję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-12-11
Kawa delikatna i smaczna,również wydaje mi się porównywalna z Pellini.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2018-11-18
Bardzo dobra kawa, nasza ulubiona. Dobrze sprawdza się w kawiarkach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Jelenia Góra
2018-10-14
Jedna z lepszych kaw jaką piłem. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2018-03-24
Przyłączam się do pochwał. Bardzo delikatna, a przy tym dość aromatyczna kawa. Jedna z lepszych w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wójtowo
2018-03-15
W swojej przeszło 40 letniej "karierze kawosza" nie doświadczyłem bardziej wyrafinowanego i subtelnego smaku kawy. Z Mokacremy emanuje słodycz i to bez dodawania cukru. Żadnych cierpkich, kwasowych niespodzianek, żadnej zbędnej goryczki. Napisać, że Mokacrema jest pyszną kawą - to nie napisać nic.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2017-06-08
Bardzo dobra kawa, lubię ją zarówno z mlekiem, jak i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-11-28
Taka jaka powinna być arabica. Przy tym delikatna i łagodna. Dobra z kawiarki. W kawach mlecznych bardziej sprawdzą się Gorgona i Meloria.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2016-10-31
Kawa bardzo delikatna. Piję ją od dawna. Jest super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-03-07
Kawa jest wyśmienita. Smak delikatny, łagodny Polecam Małgorzatka z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-01-12
Super smak, delikatna, aromatyczna- pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2015-03-01
Kawa bardzo łagodna i delikatna i właśnie dlatego jak dla mnie nie nadaje się do kaw mlecznych. Expresso natomiast doskonałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Siedlce
2015-01-14
Dobra, łagodna kawa na każdą porę dnia. Sklep jak zwykle na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznan
2015-01-12
Super kawa, delikatna, bez goryczki i kwasowosci. Swietny wybor na sniadanie. Szczerze polecam. A sklep pierwsza klasa jak zawsze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Rybnik
2014-04-17
Bardzo dobra kawa. Delikatna. Bez goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2014-02-23
Doskonała do sporządzania espresso. Mniej smakowała mi w kawach mlecznych, ale oczywiście świetna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arletta, Wierzyce
2014-02-08
Bez zarzutu, taka jaka powinna być arabica.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2013-10-18
Wg mnie znacznie lepsz niż Pellini Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-06-26
Kawa jest świetna , chyba jeszcze lepsza niż Pellini . Polecam i kawę i sklep .
Opinia naszego klienta w
    pixel