Opinie o Kawa ziarnista Arcaffe Roma 1kg

  • Arcaffe Roma to doskonała kawa ziarnista, idealnie skomponowana mieszanka 6 odmian arabik. Kawa o niepowtarzalnym, słodkim smaku i kakaowym aromacie. Skład 100% Arabica
Kod produktu: 8033959090022
Producent: ARCAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Piszczac
2020-12-23
Świetna kawa, bardzo polecam, doskonały smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jozef, BLIZNE Laszczynskiego
2020-06-13
Arcaffe Roma bardzo przypadła mi do gustu.Jest łagodna,smakowita zarówno jako espresso jak i z mleczkiem.Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TALEX, Poznań
2020-03-09
Dobra kawa, łagodna i delikatna. Sklep warty polecenia - szybka, sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-03-09
Doskonała kawa. Polecam. Że sklep super, to chyba już nie trzeba dodawać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWa, Szczecin
2019-09-08
Kawa pyszna! jedna z lepszych na rynku. Zarówno jako espresso jak i latte. Zastanawiam się nad kolejną kawą. Zachęcona opiniami rozmyślam nad: LA BRASILIANA MARFISA. Czy ktoś smakował obu? Czy są porównywalne? z góry dziękuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gliwice
2018-12-27
Pyszna kawa, gęsta crema, świetna i szybka obsługa sklepu internetowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2018-08-28
Jak dla mnie kawa spełnia wszystkie moje życzenia:smak,aromat,pianka-palce lizać. Od dawna jest w mojej Top-3. Sklep jak zwykle rewelacyjny-dostawa błskawiczna i wszystko bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-10-08
Bardzo dobra, łagodna, aromatyczna pozbawiona kwaskowości. Lekka i cienka crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2017-08-15
Delikatna i łagodna równocześnie pozostawia specyficzny przyjemny smak na podniebienia (jak dobre czerwone wino). Dla mnie najsmaczniejsza z Arcaffe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-05-19
Kawę oceniam na "4"/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2014-04-27
Kawa łagodna. Wyraźny - zgodnie z opisem - karmelowo-kakaowy aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2014-03-03
Bardzo dobra ,łagodna kawa,polecam.Przesyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-02-24
Bardzo dobra kawa, z łagodną nutą czekolady. Delikatna i aromatyczna. Bardzo dobra obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2014-02-12
Rozczarowanie - słaba i bez wyrazu. Taka poprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-01-14
Kawa niezła, ale w tej i niższej cenie można odszukać coś fajniejszego, szczególnie jak się pije espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-12-11
wszystko okokokokokokok:>
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2013-11-14
najlepsza kawa jaką piłem z żoną do tej pory super obsługa sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2013-09-20
Wspaniała,łagodna kawa i co najważniejsze bez śladu kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Łańcut
2013-09-16
Wyśmienita aromatyczna delikatna powiedziałbym aksamitna nie mogę się uwolnić od niej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2013-09-12
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Płock
2013-08-22
Smaczna, delikatna kawa z nutą słodyczy.
Opinia naszego klienta w
    pixel