Opinie o Ekspres do kawy Melitta Latte Select F63/0-201

  • Automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta pozwala na przygotowanie zawsze perfekcyjnej kawy w Twoim domu. Oprócz stylowego designu urządzenie zostało wyposażone w nowoczesne technologie, które gwarantują maksymalną wygodę użytkowania.
Kod produktu: 4006508223817
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczecin
2022-09-11
Ekspres był prezentem, więc opieram się na opinii obdarowanego. Bardzo sobie chwali smak kawy, łatwość obsługi no i to, że jest znacznie cichszy od poprzednika (innej firmy). Dużo jest rozmaitych ustawień do wypróbowania, więc każdy może poeksperymentować i jak już znajdzie kawę idealną dla siebie zapisać przepis w menu. A, i jeszcze taki drobiazg - zasugerowano mi, że następnym prezentem mogłyby być szklanki termiczne, więc warto o tym od razu pomyśleć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2022-08-25
Póki co jestem bardzo zadowolona z ekspresu. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Bytom
2022-07-31
Wszystko super polecam ekspres jak i również sklep na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, BYTOM
2022-04-28
To mój pierwszy ekspres do kawy więc nie mam porównania.Natomiast osobiście jestem bardzo zadowolony,zarówno z robionych kaw jak i obsługi samego urządzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Skierniewice
2022-01-15
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Kupiłbym Melitta Latte Select jeszcze raz!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bulkowo-Kolonia
2022-01-03
Ekspres rewelacyjny! stosunkowo cichy (mam porównanie z DeLonghi Dinamica ECAM 370.95.S). Szczególnie system spieniający jest świetnie zrobiony, czyszczenie gorącą parą szybkie i proste. Regulowanie mocy i ilości kawy już po wybraniu napoju super!! Widzę jeden minus, o którym producent z wiadomych względów nie pisze... chodzi o komorę na ziarno. Teoretycznie jest podzielona i możemy mieć dwa rodzaje kawy i wybierać sobie którą chcemy akurat zaparzyć. W rzeczywistości, po zaparzeniu kawy z lewej komory i przestawieniu wyboru na prawą musimy poczekać jeszcze 1-2 kawy zanim zaparzy się kawa czysto z ziaren z prawej strony. Ale nie wpływa to na jakość ekspresu, tylko na samą funkcjonalność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Bydgoszcz
2021-11-02
Pierwsze wrażenia: dobrze spienia mleko, dobra gorąca kawa, pokretło do wyboru ustawień dobrym pomysłem. Przyciski dotykowe mogłyby lepiej działać. Faktycznie zużywa dość sporo wody na czyszczenie, ale wymusza to codzienne opróżnianie pojemnika na fusy, więc nic nie zalega. Jak na razie sprawuje sie dobrze...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, SZCZECIN
2021-05-31
Szczerze polecam. Cichutki ekspres, idealnie pieni mleko
Opinia naszego klienta w
    pixel