Opinie o Bazzara - Kubek do kawy Doppio 140ml

  • Bardzo ładny kubek do Doppio lub kawy czarnej z logo producenta Bazzara. Kubek wykonany z grubej porcelany dobrze trzymającej ciepło.
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-12-19
Idealna do podwójnego espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tczew
2020-05-17
idealny kubeczek, gustowny i podoba nie nie tylko mnie, ale i całej rodzinie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-05-31
Super, jak wszystke inne filiżanki od bazzary.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-11-25
Uwielbiamy kawę Bazzara i tak samo ich porcelanę. Kubek dopio dołączył do filiżanek cappuccino 160ml, filiżanek espresso i szklaneczek do wody 80ml. Polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-12-09
Jakość rewelacyjna. Trzyma ciepło. Interesujący design.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2017-10-16
Kubek idealnych rozmiarów na kawę doppio, lub espresso macchiato. Bardzo wygodny uchwyt i talerzyk na odrobinę słodkości w postaci mini ciasteczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2015-09-22
Dobra jakość porcelany, grube ścianki dobrze trzymają ciepło. Idealny do espresso loungo. Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-11-18
Dobra jakość. prezentuje się elegancko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Mińsk Mazowiecki
2014-06-26
Kubek do kawy Dopio to prawdziwe dopio dla smaku i oczu w zakresie jego estetyki i rytuału picia espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-05-13
Ładny, nowoczesny kształt kubka, logo jednego z moich ulubionych producentów kawy. Kubek otrzymany za punkty, dostawa za punkty, w komplecie z kawą Bazzara Top12 już nie za punkty :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2013-12-11
Ładny kubek z dobrej porcelany, akurat na pobudzające poranne espresso .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-07-12
SZybka wysyłka ,kubek gruby ,ładny kształt.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2013-06-27
Bardzo dobra jakość porcelany i ładna forma kubka sprawia, że serwowanie i picie w nim espresso doppio to podwójna przyjemność - dla podniebienia i oczu! Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel