Opinie o Ekspres do kawy Jura E8 Dark Inox (EB)

  • Odświeżona wersja automatycznego ekspresu do kawy Jura. Jura E8 Dark Inox (EB) posiada wbudowany młynek Professional Aroma Grinder i oferuje nam aż 17 napojów z menu.
Kod produktu: 7610917153640
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kępno
2022-03-22
Zakup spełnił nasze oczekiwania, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kołata
2022-02-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Stalowa Wola
2022-01-20
Bardzo solidnie i ładnie wykonany ekspres. Obsługa bardzo prosta. Wyśmienita kawa w wielu wariantach. Przed zakupem tego ekspresu piłam tylko czarną kawę, ale teraz często kuszę się na wyśmienitą mleczną. Gorąco polecam ekspres i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Przemyśl
2021-12-16
zakup Jura E8. Wszystko przebiegało sprawnie. Co ważne cierpliwe porady eksperckie dotyczące sprzętu.Pozdrawiam Pana Łukasza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wągrowiec
2021-11-21
Ekspres jest super. Niestety w sklepie Konesso nie było w oczekiwanym przeze mnie kolorze piano black i poinformowano mnie, że nie są dostępne. Kupiłem więc dark inox, a kilka dni później zobaczyłem w innym sklepie piano blac w tej samej cenie. Dałem się nabrać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tarnów
2021-10-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2021-09-20
Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo, miła obsługa. Sam ekspres używam od kilku tygodni, nie piłem lepszej kawy z automatu. Kawy mleczne z gęstą pianką, espresso bardzo smaczne. Prosta obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łęknica
2021-08-16
Ekspres Jura E8 doszedł ekspresowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Piszczac
2021-08-10
Ekspresów tej firmy przedstawiać nie trzeba :) Poza tym sprzęt piękny, wykonany solidnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ruszów
2021-07-09
Towar zgodny z opisem. Obsługa na wysokim poziomie. Wysyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Rzeszów
2021-02-18
Idealna aromatyczna kawa. Bardzo intuicyjny ekspres. To już mój drugi Jura, wiem co mówię. Największa przyjemność używania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Nowa Sól
2021-02-15
Pllecam. Było pewne ''zamieszanie'' ale zakończyło się pomyślnie. Jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Katowice
2021-01-14
Rewelacja! Ekspres wygląda bardzo ładnie i robi pyszną kawę. Nie miałam problemu z obsługą, chociaż jest to mój pierwszy eksprres w domu.
Opinia naszego klienta w
    pixel