Opinie o Server Hario Insulated Stainless Steel V60-02 Czarny - 600ml

  • Czarny dzbanek termiczny Hario Insulated Stainless Steel jest przeznaczony do parzenia kawy za pomocą dripa Hario V60-02. Server o pojemności 600 ml przez długi czas utrzymuje odpowiednią temperaturę zaparzonej kawy.
Kod produktu: 4977642220584
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2022-06-23
Ładny, stabilny, kompaktowy, długo trzyma ciepło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Pabianice
2022-06-20
Korzystałem dotychczas z Chemexa i nie narzekałem. Serwer i drip kupiłem by mieć możliwość parzenia dobrej kawy podczas urlopu bez obawy o stłuczenie skarbu :) Wygodny otrzymuje ciepło kilka godzin. No i wygląda mega. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2022-03-19
Najlepszy serwer termiczny jakiego używałem. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Tychy
2022-03-13
Dzbanek bardzo przydatny. Wygodny i dobrze trzyma ciepło.To kolejny udany zakup w sklepie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-10
Świetnie trzyma temperaturę. Jedyny minus to nalewanie przy małej ilości płynu - trzeba dość mocno przechylać dzbanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Grębocin
2022-01-03
piękny czajniczek, bardzo dobrze i długo trzyma ciepło, nienagrzewa się poza górną, plastikową częścią. wygodny uchwyt, dziubek niczego nie rozlewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-03-21
Lepszego nie znajdziecie. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Koszalin
2020-12-17
bardzo szybka i bezproblemowa dostawa i płatność . Produkt wręcz doskonały. Będę polecała i sklep i produkty
Opinia naszego klienta w
    pixel