Opinie o Kawiarka Bialetti Musa Restyling 4 filiżanki

  • Kawiarka Musa Restyling włoskiego producenta Bialetti wykonana ze stali nierdzewnej o stylowym i eleganckim wyglądzie pozwala na zaparzenie 4 filiżanek espresso na każdym kuchence i płycie indukcyjnej.
Kod produktu: 8006363017428
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Żywiec
2022-03-20
Rewelacyjna kawiarka, jeżeli komuś zależy na pysznej aromatycznej kawie, to żaden expres tylko kawiarka, jest moc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artsiom, Warszawa
2021-12-10
Nie wiem gdzie tam 4 filiżanki, natomiast wychodzą 2 espresso. Wszystko jedno robi to trzeba, mi się podoba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2021-09-24
Starannie wykonana kawiarka, stal odpowiedniej grubości. Jedynie zakręcanie obu elementów wymaga staranności. Ilość naparu kawy mikroskopijna jak dla czterech osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, NOWE BIELICE
2021-04-12
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyn, Warszawa
2021-04-12
Przesyłka ze sklepu do klienta ekspresowa i dobrze zabezpieczona. Kawiarka solidna i zgodna z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bolesław
2021-04-09
Polecam, jestem bardzo zadowolona z kawiarki Bialetti, zamówiłam również tą samą na prezent dla rodziców :) świetny sklep z bogatym asortymentem i szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łęczyce
2021-03-25
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Zalesie Górne
2021-01-22
Udało mi się obdarować bliską mi osobę, zdecydowanie docenionym prezentem, nabytym u Was :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Białystok
2021-01-03
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poddębice
2020-11-01
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa (Wesoła)
2020-10-26
Polecam sklep. Sam produkt również. Jeden produkt zwracałam, by zakupić ostatecznie inny. Nie było z tym żadnych problemów i dodatkowych kosztów. Obsługa sklepu na duży plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Puławy
2020-09-21
jest ok
Opinia naszego klienta w
    pixel