Opinie o Ekspres do kawy Gaggia Classic Thunder Black

  • Gaggia Classic Thunder Black to domowy ekspres kolbowy włoskiego producenta Gaggia. Niewielkich rozmiarów ekspres Gaggia Classic w kolorze czarnym posiada duże możliwości techniczne i można w nim zaparzyć wyśmienitą kawę.
Producent: GAGGIA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Zamość
2022-12-15
Ekspres sprawdza się świetnie, żadnych przykrych niespodzianek - jednak akcesorium mogłoby być bardziej bogate.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anastasiia, Gdańsk
2022-09-12
Zamawial dla osobistego użytku i powiem ze za te pisze ten ekspres jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-04-20
Świetny ekspres na start przygody z espresso. W połączeniu z młynkiem Baratza sette 30AP robi bardzo smaczne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2022-03-16
Wszystko super. Zdecydowanie polecam! Szybka realizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zabierzów
2022-02-17
Kupiłem ekspres z polecenia i nie żałuje. Można teraz zgłębiać tajniki espresso. Polecam i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieszko, Piekary Śląskie
2022-01-10
Jest to mój pierwszy ekspres, także potrzebowałem chwili żeby się nauczyć go odpowiednio obsługiwać. Kilka filmików z youtube'a, parę prób i robi bardzo dobra powtarzalną kawę. W tej cenie (kupiłem za 1350zł) nic lepszego się nie kupi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2022-01-08
Produkt zdecydowanie spelnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-11-04
Nic dodać, nic ująć. Najlepszy ekspres jaki miałem do tej pory. Świetny dla początkujących domowych baristów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2021-10-09
Bardzo fajny ekspres do domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2021-10-06
Urządzenie robi znakomitą kawę a dodatkowo barzo ładnie się prezentuje. Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Stanisławów Pierwszy
2021-06-20
Na razie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-03-05
Zamówienie przyszło szybko i spełnia wszystkie oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Cieszyn
2021-01-15
Ekspres bardzo ładnie się prezentuje, konstrukcja jest przemyślana, niewielki bojler szybko się nagrzewa, z użyciem kawy zmielonej młynkiem Eureka Mignon Specialita można zaparzyć bardzo przyzwoite espresso, narazie jestem zadowolony. Małe minusy: - ekspres wyłącza się automatycznie po 20 min - nie zawsze wystarcza mocy pary przy spienianiu mleka (uroki małego bojlera) - uchwyt kolby trochę taki flajstik (sama kolba jest ok) - pokrętło od spieniania też trochę flajstik ;) Generalnie polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdynia
2020-12-04
Sprawnie, bez problemow.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bydgoszcz
2020-11-09
Express spełnił wszystkie moje oczekiwania. Dostawa bardzo szybka, otrzymałam następnego dnia po zamówieniu, polecam Konesso!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Dąbrówka
2020-10-12
Świetny sprzęt na początek kariery domowego baristy o którym zawsze marzyłem :). Przyjemny w obsłudze, plus za wygląd i kompaktowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Rzeszów
2020-04-03
Gaggię Classic znałem dobrze bo mój kolega ze studiów miał jedną ze starszych wersji tego ekspresu i bardzo dobrze mi się na nim pracowało. Zbierałem się do zakupu ekspresu i jak zobaczyłem nowe modele w różnych kolorach, to wybór był prosty - czarna Gaggia Classic. Na duży plus nowa dysza do spieniania mleka. W starej wersji była zdecydowanie mniej wygodna.
Opinia naszego klienta w
    pixel