Opinie o Kawiarka do Cappuccino Bialetti Mukka

  • Włoska kawiarka Bialetti, z którą przygotujemy prawdziwą kawę cappuccino. Bialetti Mukka jednocześnie parzy kawę i spienia mleko, tworząc aksamitne cappuccino. Pojemność: 220 ml.
Kod produktu: 8006363019088
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.68
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Nowa Sól
2021-05-27
Świetna jakość kawiarki,kawa wychodzi pyszna i aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radom
2021-05-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piotrków Tryb.
2021-04-25
Przepiękna kawiarka, kawa z niej wychodzi wspaniała. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to brak instrukcji obsługi po polsku, bo jednak jest ona potrzebna. Ale natychmiast po zgłoszeniu uwagi sklep tę instrukcję dosłał, więc jest ok. Przy napełnieniu maksymalnym wychodzą dwie całkiem spore filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Warszawa
2021-04-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Czestochowa
2021-04-12
gorąco polecam wielbicieom prawdziwego wloskigo cappucino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2021-03-18
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kołobrzeg
2021-02-12
Kawiarka bardzo Wygodna i prosta w użyciu robi wspaniałe cappuccino w 100 % polecam. Pierwszy model nie spieniał prawidłowo mleka ale zaledwie po kilku dniach od zgłoszenia reklamacji i odesłania towaru otrzymałam nową kawiarkę, która działa bez zarzutów. Firma Konesso ma rzetelne profesjonalne podejście do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Kraków
2021-02-02
profesjonalna obsluga, duzy wybor i korzystne przeceny, ekspresowa przesylka! Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, OlsZtyn
2021-01-07
Szybko, zgodnie, polecam, profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola, Polska
2021-01-04
Kawiarka świetnie wygląda i robi pyszną kawę. Zdecydowanie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Anita, Kielce
2021-01-03
Zdarzało się, że zaworek nie zadziałał. Ja wybieram jednak opcję parzenia samej kawy w zwykłej kawiarce + speiniania osobno mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Bydgoszcz
2021-01-02
Świetnie się sprawdza! Szkoda tylko ze nie ma instrukcji w języku polskim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2020-12-31
Dobra jakość utrwalona tradycją produkcyjną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-12-28
Złożyłam reklamację i czekam na wynik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Poznań
2020-10-15
Trochę kapryśne urządzenie, trudno o stałe rezultaty, czasem słabo spienia mleko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Lublin
2020-10-13
Używam kawiarki od ponad miesiąca wiec mogę już co nieco o niej napisać. Jest genialna! Kawa zaparza się bardzo szybko, piana w zalezności od użytego mleka wychodzi jak chmurka! Design też na plus, łatki ciesza oko :) Polecam serdeznie zkaupy w sklepie Konesso za profesjonalny sprzet w dobrej cenie i szybkość w dostarczceniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2020-10-04
Świetna kawiarka, pyszne latte, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2020-09-17
Jestem zadowolona, choć nie udało mi się jeszcze spieniać mleka tak jak w cappucino u mnie raczej wychodzi latte . Ale smak kawy jest nieoceniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łask
2020-09-10
Kawiarka robi wrażenie swoim designem oraz smakiem pysznego cappuccino. Gorąco polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-08-18
nie kupowałem w Konesso, ale i tak się wypowiem :) jeżeli ktoś pije mleczne kawy to jest to genialna kawiarka. i całkiem trwała. swoją mam 8 - 10 lat - już dobrze nie pamiętam - wymieniłem tylko zawór. nawet uszczelka jest jeszcze oryginalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Jaworzyna Śląska
2020-07-28
Kawiarka spisuje się bez zarzutu. Prosta w użytkowaniu. Efektowny wygląd. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-07-02
Polecam, szybka realizacja,towar ok
Opinia naszego klienta w
    pixel