Opinie o Kawiarka do Cappuccino Bialetti Mukka

  • Włoska kawiarka Bialetti, z którą przygotujemy prawdziwą kawę cappuccino. Bialetti Mukka jednocześnie parzy kawę i spienia mleko, tworząc aksamitne cappuccino. Pojemność: 220 ml.
Kod produktu: 8006363019088
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, OlsZtyn
2021-01-07
Szybko, zgodnie, polecam, profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola, Polska
2021-01-04
Kawiarka świetnie wygląda i robi pyszną kawę. Zdecydowanie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Anita, Kielce
2021-01-03
Zdarzało się, że zaworek nie zadziałał. Ja wybieram jednak opcję parzenia samej kawy w zwykłej kawiarce + speiniania osobno mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Bydgoszcz
2021-01-02
Świetnie się sprawdza! Szkoda tylko ze nie ma instrukcji w języku polskim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2020-12-31
Dobra jakość utrwalona tradycją produkcyjną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-12-28
Złożyłam reklamację i czekam na wynik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Poznań
2020-10-15
Trochę kapryśne urządzenie, trudno o stałe rezultaty, czasem słabo spienia mleko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Lublin
2020-10-13
Używam kawiarki od ponad miesiąca wiec mogę już co nieco o niej napisać. Jest genialna! Kawa zaparza się bardzo szybko, piana w zalezności od użytego mleka wychodzi jak chmurka! Design też na plus, łatki ciesza oko :) Polecam serdeznie zkaupy w sklepie Konesso za profesjonalny sprzet w dobrej cenie i szybkość w dostarczceniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2020-10-04
Świetna kawiarka, pyszne latte, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2020-09-17
Jestem zadowolona, choć nie udało mi się jeszcze spieniać mleka tak jak w cappucino u mnie raczej wychodzi latte . Ale smak kawy jest nieoceniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łask
2020-09-10
Kawiarka robi wrażenie swoim designem oraz smakiem pysznego cappuccino. Gorąco polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-08-18
nie kupowałem w Konesso, ale i tak się wypowiem :) jeżeli ktoś pije mleczne kawy to jest to genialna kawiarka. i całkiem trwała. swoją mam 8 - 10 lat - już dobrze nie pamiętam - wymieniłem tylko zawór. nawet uszczelka jest jeszcze oryginalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Jaworzyna Śląska
2020-07-28
Kawiarka spisuje się bez zarzutu. Prosta w użytkowaniu. Efektowny wygląd. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-07-02
Polecam, szybka realizacja,towar ok
Opinia naszego klienta w
    pixel