Opinie o Kawa ziarnista Agust Cremoso 250g

  • Włoska kawa ziarnista o przyjemnie pobudzających właściwościach. Odpowiednia mieszanka arabiki i robusty nadaje kawie moc, intensywny smak i gęste body. Długo utrzymujący się posmak czekolady łączy się z nutami karmelu i orzechów.
Kod produktu: 8010293202205
Producent: AGUST

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Pieszyce
2021-05-22
Dla lubiących blended to smaczny wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2021-05-21
Przyzwoity smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2020-12-21
Bardzo smaczna kawa, po zaparzeniu w automatycznym ekspresie ciśnieniowym na powierzchni tworzy się wspaniała pianka. Zdecydowanie polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2020-05-15
Pyszna kawa lepsza w mojej opinii od Elegante Agust
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2020-01-07
Pyszna kawa, po kilku miesiącach eksperymentowania z polskimi palarniami dopiero tutaj znalazłem smak prawdziwego włoskiego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-01-04
Kawa mnie nie zachwyciła. Jest mocna, o gorzkim posmaku - dla mnie niezbyt smaczna. Zyskuje po dodaniu dobrej arabiki ( ja dodałam na 2/3 Agust Cremosa - 1/3 Piacerepuro Bazarra).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2019-11-23
Cudowna kawa, polecam szczególnie tym, którzy kochaką gęste body z długim finiszem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2019-10-18
Kawa bardzo dobra jak na tą cenę. Idealna dla osób lubiących mocniejszy i wyrazisty smak. Robusta zapewnia zastrzyk odpowiedni kofeiny. W sam raz na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-10-05
Dobra ale bez rewelacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Skierniewice
2019-09-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel