Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extra Cream 1kg

Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extra Cream 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wyśmienita kawa ziarnista o lekko słodkim smaku. Idealna mieszanka ziaren arabiki z południowej Ameryki (50%) z najlepszej jakości robustą (50%). Kawa Kimbo Extra Cream to mieszanka idealna do przygotowania prawdziwego włoskiego cappuccino.
Kod produktu: 8002200140014
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2018-09-09
Testuję różne kawy, tę również i polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jelcz-Laskowice
2018-07-22
Najlepsza! Najlepszy sklep z kawą!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowa, aromatyczna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2017-08-31
Jedna z moich ulubionych kaw. Aromatyczna, wyrazista, zrównoważona. Do tego w bardzo dobrej cenie. A sklep jak zwykle na szóstkę!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-08-23
doskonała do espresso jak i w parzeniu alternatywnym. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2017-08-21
Bardzo dobra kawa. Nie ma słabych punktów i można ją zdecydowanie polecić każdemu. Dość uniwersalna, pozostawiająca fajną goryczkę w ustach.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Super do kawy latte, idealna do śniadania.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Łódź
2017-04-26
Kawa bardzo dobra, aromatyczna i mocna Sklep super wysyłka natychmiastowa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-01-30
Kawa cudowna, najlepsza o poranku. Nie da się ukryć znakomitej obsługi sklepu i szybciutkiej wysyłki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-01-19
Kawa bardzo aromatyczna i mocna. Jak dla mnie smakowo idealna. Polecam wszystkim smakoszom.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartlomiej, Krakow
2017-01-05
Kawa poprawna, dość delikatna, o przyjemnym aromacie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-12-11
Świetna, mocna kawa w świetnej cenie! Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2016-08-24
Doskonała, delikatna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Dobra i niedroga włoska kawa. Najlepsza w formie espresso 30 ml.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2016-03-22
polecam, nie zawiodłam się jeśli chodzi o smak i aromat, zarówno pyszna jako latte jak i capuccino
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Bardzo dobre latte i capuccino.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-02-16
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Kawa super dla osób które ma pobudzić od rana do pracy. Mocna i aromatyczna. Polecam ze spokojnym sumieniem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-08-29
Świetna kawa, raczej mocna i wyrazista, świetna z mlekiem. Dostawa jak zwykle na 5.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kaliska
2014-04-18
Kawa jest bardzo pyszna obsługa bardzo miła ekspresowa przysylka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-03-07
Kawa dobra, ale moim kubkom smakowym bardziej leży Pellini, a jeśli chodzi o sklep to rewelacja: szybko i sprawnie, żadnych problemów. Polecam!
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2013-12-18
kawa poprawna, przyjemny aromat i zapach ; nie tego jednak szukałam - wracam do Pellini TOP natomiast sklep rewelacja gratulacje :) polecam wszystkim
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2013-12-10
Nie będę się rozpisywał, bo jak zwykle: kawa super, a dostawa ekspresowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2013-10-04
Ulubiona kawa do Espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2013-09-20
Kawa idealna do cappucino i latte.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-04-05
kawa wysmienita, obsluga sklepu na najwyzszym poziomie, ekspresowa przesylka, polecam!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel