Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Espresso Bar Extra Cream 1kg

  • Wyśmienita kawa ziarnista o lekko słodkim smaku. Idealna mieszanka ziaren arabiki z południowej Ameryki (50%) z najlepszej jakości robustą (50%). Kawa Kimbo Extra Cream to mieszanka idealna do przygotowania prawdziwego włoskiego cappuccino.
Kod produktu: 8002200140014
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 56 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-09-18
Super obsluga super kawa i super dostawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2021-08-31
Kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kwidzyn
2021-08-29
Super, polecam. Szybka realizacja :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bobrek
2021-08-14
Bardzo dobra kawa. Świetny sprzedawca. Wysyłka szybka i wszystko bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomssz, Warszawa
2021-07-17
Faktycznie: kawa + pianka. Delikatny smak. Coś dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2021-07-13
Polecam sklep KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Chełm
2021-06-22
extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-06-14
Dobra kawa jak każda tej marki. Wziąłem z ciekawości i nie zawiodłem się. Smakuje sama i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Tarnów
2021-04-16
Bardzo smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Zielona Góra
2021-03-23
Włoska klasyka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ropczyce
2021-02-25
Mocna, smacz a, tak z mlekiem jak i czarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Ropczyce
2020-12-14
Kupuję kawę w Waszym sklepie już od paru miesięcy i jestem zadowolona. Obsługa szybka.Na trzeci dzień od zamówienia kawę już nam w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dębica
2020-12-13
Polecam, pyszna, intensywna, aromatyczna kawa bez posmaku kwaśnego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Toruń
2020-12-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Wrocław
2020-11-30
Świetna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-11-28
Dobra kawusia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2020-11-26
Bardzo dobra kawa na trudne jesienne poranki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2020-11-16
Bardzo dobra kawa,intensywny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Balice
2020-11-07
Bardzo dobra aromatyczna kawa. Delikatny smak. Kremowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Oswiecim
2020-11-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2020-10-12
Ok wszystko w porządku zgodnie z opisem - expresowe dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nikola, Krosno Odrzańskie
2020-06-27
Wszystko super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Owińska
2020-05-09
Uwielbiam smak tej kawy o poranku. Wysoka zawartość kofeiny pomaga się obudzić. Według mnie doskonała do przyrządzania espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legionowo
2020-05-09
Świetne, ładnie palone ziarno i wyraziste espresso, ze średnią ilością crema. Sklep Konesso w rewelacyjnie szybkim terminie dostarczył zamówienie do paczkomatu - rekord świata!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2020-05-06
Kawa pyszna do zaparzania w kawiarce! Ale przede wszystkim super obsługa, przesyłka doszła do punktu odbioru na drugi dzień od płatności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Piła
2019-09-08
Polecam .bardzo dobra kawa .SKLEP SUPER SZYBKA WYSYŁKA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-02-05
Extra crema w nazwie tej kawy to nie ściema. Do tej pory na żadnej innej kawie nie uzyskałem grubszej cremy. W smaku za to wydaje sie być dość płaska. Do espresso ok, ale do kaw mlecznych za mało intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2019-01-07
Wielu osobom smakuje, ale mnie i żonie nie do końca. Jest ok, ale jednak czekaliśmy aż się skończy i otworzymy Lavazze ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2018-09-09
Testuję różne kawy, tę również i polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jelcz-Laskowice
2018-07-22
Najlepsza! Najlepszy sklep z kawą!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowa, aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wieliczka
2017-08-31
Jedna z moich ulubionych kaw. Aromatyczna, wyrazista, zrównoważona. Do tego w bardzo dobrej cenie. A sklep jak zwykle na szóstkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-08-23
doskonała do espresso jak i w parzeniu alternatywnym. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-08-21
Bardzo dobra kawa. Nie ma słabych punktów i można ją zdecydowanie polecić każdemu. Dość uniwersalna, pozostawiająca fajną goryczkę w ustach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Super do kawy latte, idealna do śniadania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Łódź
2017-04-26
Kawa bardzo dobra, aromatyczna i mocna Sklep super wysyłka natychmiastowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2017-01-30
Kawa cudowna, najlepsza o poranku. Nie da się ukryć znakomitej obsługi sklepu i szybciutkiej wysyłki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, JAWORZNO
2017-01-19
Kawa bardzo aromatyczna i mocna. Jak dla mnie smakowo idealna. Polecam wszystkim smakoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartlomiej, Krakow
2017-01-05
Kawa poprawna, dość delikatna, o przyjemnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-12-11
Świetna, mocna kawa w świetnej cenie! Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2016-08-24
Doskonała, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Dobra i niedroga włoska kawa. Najlepsza w formie espresso 30 ml.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gliwice
2016-03-22
polecam, nie zawiodłam się jeśli chodzi o smak i aromat, zarówno pyszna jako latte jak i capuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Bardzo dobre latte i capuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-02-16
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-12-07
Kawa super dla osób które ma pobudzić od rana do pracy. Mocna i aromatyczna. Polecam ze spokojnym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2014-08-29
Świetna kawa, raczej mocna i wyrazista, świetna z mlekiem. Dostawa jak zwykle na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kaliska
2014-04-18
Kawa jest bardzo pyszna obsługa bardzo miła ekspresowa przysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-03-07
Kawa dobra, ale moim kubkom smakowym bardziej leży Pellini, a jeśli chodzi o sklep to rewelacja: szybko i sprawnie, żadnych problemów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2013-12-18
kawa poprawna, przyjemny aromat i zapach ; nie tego jednak szukałam - wracam do Pellini TOP natomiast sklep rewelacja gratulacje :) polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2013-12-10
Nie będę się rozpisywał, bo jak zwykle: kawa super, a dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zgierz
2013-10-04
Ulubiona kawa do Espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Zambrów
2013-09-20
Kawa idealna do cappucino i latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-04-05
kawa wysmienita, obsluga sklepu na najwyzszym poziomie, ekspresowa przesylka, polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel