Opinie o Kawa ziarnista New York EXTRA P 250g

  • New York Extra P to idealnie skomponowana mieszanka ziaren arabiki i robusty. Wyśmienita kawa ziarnista idealnie nadająca się do klasycznego włoskiego espresso, a także do kawy czarnej. Kawa z całą pewnością zadowoli nawet najbardziej wymagających smakosz
Producent: NEW YORK CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 37 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2024-04-07
Umiarkowanie kwaśna z lekkim smakiem czekolady Polecam do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2024-04-03
Znakomita kawa. Zamawiam zawsze jeśli tylko jest dostępna. Polecam niezdecydowanym. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Swarzędz
2023-05-17
Arabica + Robusta - doskonały miks. Ta kawa trafiła w mój gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Gdańsk
2023-04-27
Wyśmienita kawa w stricte włoskim stylu, orzechowo czekoladowa, pozbawiona kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Jelenia Góra
2023-04-21
Jedna z najlepszych kaw -bez odczuwalnej goryczy i kwasowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2022-07-15
Smaczna kawa. Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2022-06-03
Kawa dobrej jakości, o ciekawym smaku i aromacie. Warta spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2022-03-03
Kawa przepyszna, zarówno do espresso jak i kawa mlecznych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jelcz-Laskowice
2022-02-14
dobra ale polskie lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kaski
2022-02-14
jak wyżej-prezent podobno trafiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
Prawdziwa włoska kawa. Espresso z charakterem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2022-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Makowiec
2022-01-03
Bardzo smaczna aromatyczna kawa Raczej z tych mocniejszych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Sępólno Krajeńskie
2021-08-09
Kawa jest po prostu pyszna. Jak ktoś lubi mocną, lekko gorzką to polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Barczewo
2021-05-17
Bardzo wyrazista i ma naprawdę zniewalający aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2021-05-09
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gdańsk
2021-04-10
Jeszcze nie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2021-04-02
Znakomita kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Suchy Las
2020-12-28
Wyrazista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-07-09
O panie... dawno nie piłem tak dobrej kawy. Polecił mi ją znajomy i długo nie dawałem się namówić, ale teraz wiem, że będę do niej wracał częściej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bezrzecze
2019-01-07
Warto spróbować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-11-20
Nie mój smak, brak mi pięknego aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2018-07-06
Sporo się w niej dzieje. W smaku wyrazista i głęboka. Nie jest wyjątkowo mocna i według mnie nadaje się przede wszystkim na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2017-05-11
Dobra, wyrazista kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Stalowa Wola
2016-11-23
Świetna kawa, ale tak jak pisali inni kupujący, wymaga pewnego "dostrojenia" grubości mielenia i czasu zaparzania do swoich preferencji smakowych. Trzeba popróbować. W innym przypadku będzie przeciętna po prostu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2016-10-02
Wyrazisty smak, gorzki posmak, ciekawa kawa. Piję głównie z mlekiem - mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Najlepiej smakuje jako espresso. Mocna i wyrazista, bez nadmiernej kwaśności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2015-09-19
Tę kawę zamówiłam już kolejny raz - dla mnie bardzo dobra, zwłaszcza espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-04-11
Wyrazisty smak, intensywny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-04-08
Nie polecam ,nieciekawy zapach ,smak również pozostawia wiele do życzenia(posmak taniej kawy).Espresso z obfitą pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-02-02
Bardzo dobra kawa, warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirosław, Rzeszów
2014-08-28
Kawa obiektywnie bardzo dobra, dla mnie jednak małe rozczarowanie. Piękna crema, kawa gęsta, ale nie mój smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-07-17
Kawa wysokiej jakości wymagająca drobnego mielenia. Porównanie tej kawy do innych średnich gatunków kaw i przypisywanie jej kwaskowatości świadczy o błędach w parzeniu. Odpowiednie zestrojenie młynka, właściwy czas i temperatura parzenia powoduje, że uzyskuje się dobrą creme i bardzo dobry smak. Polecam popróbować i polecam drobne mielenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-23
Kawa wspaniała bardzo aromatyczna gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bartosz, Ornontowice
2013-05-02
Smak prawie identyczny do Lavazzy crema e aroma. Tylko cena dwa razy wyższa... Jako że Lavazza nie zachwyca, to ta kawa tym bardziej. Brak "gęstości" smaku. Lekko kwaskowata. Crema mała i bardzo jasna. Smakowo średnia półka, za cenę 1 w dzienniku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zakopane
2013-03-15
Mocna, o wyrazistym smaku i lekko ziemistym aromacie. Kwaskowa. Delikatna pianka. Smaczna.
Opinia naszego klienta w
    pixel