Opinie o Kawa ziarnista Bristot Tiziano 1kg

  • Bristot Tiziano jest bardzo często spotykaną kawą we włoskich kawiarniach i restauracjach. Kawa charakteryzuje się lekko owocowym i czekoladowym posmakiem. Skład: 85% Arabica, 15% Robusta
Kod produktu: 8001681011127
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2020-10-20
Najlepsza kawa z czekoladową nutą jaką piłam. Kawa łagodna, piękny aromat i crema. Cena zachęcająca. I oczywiście jak kupić to tylko w Konesso. Świetny kontakt ze sklepem i ekspresowa dostawa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gliwice
2020-10-08
Bardzo dobra kawa, kupuję ją już od kilku lat i zawsze do niej wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, SZCZEBRZESZYN
2020-08-21
SUPER KAWA,POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Dąbrowa Górnicza
2019-09-09
Bardzo dobra pod espresso, mocny, wyważony aromat. W smaku wszytko na swoim miejscu, jest dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2019-08-17
Delikatna kawa, cudowna crema i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2019-06-21
Bardzo dobra,aromatyczna, łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2019-03-20
Perfekcyjna kompozycja. Przyjemny aromat gorzkiej czekolady. Stosunek jakości do ceny znakomity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stargard
2017-10-16
Kawa dobra jako poranne cappuccino, ale też jako espresso jest OK. Polecam. Obsługa zamówienia/ sklep na najwyższym poziomie. Duży plus za terminy dostaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Regulice
2017-04-14
Kawa rewelacyjna, polecam kawoszom. Obsługa profesjonalna. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-03-17
Kolejna kawa tej marki, która potwierdza wysoką klasę jej produktów. Znakomite, rasowe espresso, trochę traci przy przedłużaniu. O mlecznych napojach nie wspomnę, bo z mlekiem, to nawet kawa za 3 zł będzie smakować. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-11-19
pyszna kawa, delikatny smak, doskonała z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Opole
2016-11-13
Kawa bardzo aromatyczna, smakuje dobrze, może przypaść do gustu. Dla mnie jednak za mała kwaskowa i nieco zbyt gorzka, szukam nadal swojego smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2016-06-02
Smaczna aromatyczna, łagodna, świetna do cappuccino. Świetny czekoladowy posmak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2016-04-02
Kawa - gęsta crema po zaparzeniu, delikatny smak - ale ma swoją moc. Szczerze polecam miłośnikom delikatnych, nie kwaśnych i nie gorzkich kaw. A sklep - jak zwykle błyskawiczna realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-10-02
Kawa bardzo dobra. Przesyłka expresowa!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-07-02
Kawa dobra w smaku,łagoda dla mnie trochę mało aromatyczna. Kupuje sporo kawy w sklepie, metodą prób i błędów szkam dla siebie tej najlepszej.Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie.Przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-14
Kawa o bardzo wyrazistym aromacie. Posiada posmak gorzkiej czekolady. Crema lekka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Kawa jest delikatna w smaku, charakteryzuje się lekko owocowym i czekoladowym posmakiem,jak również stanowi świetną bazę do cappuccino. Ponadto kawa Bristot Tiziano charakteryzuje się lekką pianką oraz jest bardzo łagodna dla żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2012-11-14
Kawa jest rewelacyjna i widać, że nad tą mieszanką arabik i robusty pracowali mistrzowie. Ziarna arabiki świetnie palone z pięknie błyszczącą powierzchnią i gdzieniegdzie ziarna robusty, wysokiej klasy, nadające wyrazistości i poprawiające piankę. Espresso niezwykle łagodne ale jednocześnie bardzo wyraziste. Aż szkoda dodawać mleko. Poza tym należy podkreślić, że profesjonalizm obsługi i błyskawiczna realizacja jest standardem tego sklepu
Opinia naszego klienta w
    pixel