Opinie o Kawa ziarnista Bristot Tiziano 1kg

  • Bristot Tiziano jest bardzo często spotykaną kawą we włoskich kawiarniach i restauracjach. Kawa charakteryzuje się lekko owocowym posmakiem. Skład: 85% Arabica, 15% Robusta
Kod produktu: 8001681011127
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 41 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2022-08-30
Świetna kawa na espresso. Obfita crema i przyjemny czekoladowy smak z długim "ogonem".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2022-07-20
bardzo dobra, wyjatkowa, droższa od innych marek ale warta swojej ceny. taka kawiarniana, jakby luksusowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2022-07-08
Bardzo dobra kawa, zarówno na espresso, jak i na americano. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Bierutów
2022-07-03
Bardzo dobra polecam, delikatna nie czuć goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Stalowa Wola
2022-05-24
Pyszna kawa pełna wyrazistości w smaku polecam na każdą porę dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-07
codzienna czarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Radomsko
2022-03-04
Znakomita kawa.Espresso z niej wychodzi doskonale.Z pewnością w cenie do 100zł za kilogram będzie to jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-02-27
Bardzo mi smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2022-02-22
Do zakupu zachęciła mnie promocyjna cena i fakt, że jest często serwowana we włoskich kawiarniach. Zakup okazał się strzałem w dziesiątkę, ekstrakt espresso z kolbowej R.S. ma obfitą cremę, przyjemny czekoladowy smak z długim ogonem i długo roztacza kawowy zapach. Dołączam do mojego topu kaw pod espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2022-02-14
BRISTOT owszem są to kawy dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2022-02-05
Fajna kawa, polecam pod espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-02-05
Bardzo dobra do ekspresu, smaczna i wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Poznań
2021-12-26
Jakość i wyrazisty smak kawy bardzo mi odpowiada. To taka kawa, jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2021-12-19
Rewelacja! 100% polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pułtusk
2021-10-17
Mega kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pułtusk
2021-08-15
Nareszczie znalazlem " swoją" kawę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2021-08-02
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2021-07-01
Świetny delikatny smak kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2021-05-31
świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2021-04-17
ZAWSZE JEDNAK KAWY BRISTOL CENIE WYSOKO ZA ZAPACH ORAZ SMAK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-03-27
Jeszcze nie próbowałem jak otworzę to wyślę-ale chyba ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-02-23
wyśmienity z nutką orzechową
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2020-10-20
Najlepsza kawa z czekoladową nutą jaką piłam. Kawa łagodna, piękny aromat i crema. Cena zachęcająca. I oczywiście jak kupić to tylko w Konesso. Świetny kontakt ze sklepem i ekspresowa dostawa. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gliwice
2020-10-08
Bardzo dobra kawa, kupuję ją już od kilku lat i zawsze do niej wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, SZCZEBRZESZYN
2020-08-21
SUPER KAWA,POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Siemianowice Śląskie
2019-09-09
Bardzo dobra pod espresso, mocny, wyważony aromat. W smaku wszytko na swoim miejscu, jest dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2019-08-17
Delikatna kawa, cudowna crema i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kraków
2019-06-21
Bardzo dobra,aromatyczna, łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2019-03-20
Perfekcyjna kompozycja. Przyjemny aromat gorzkiej czekolady. Stosunek jakości do ceny znakomity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stargard
2017-10-16
Kawa dobra jako poranne cappuccino, ale też jako espresso jest OK. Polecam. Obsługa zamówienia/ sklep na najwyższym poziomie. Duży plus za terminy dostaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Regulice
2017-04-14
Kawa rewelacyjna, polecam kawoszom. Obsługa profesjonalna. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-03-17
Kolejna kawa tej marki, która potwierdza wysoką klasę jej produktów. Znakomite, rasowe espresso, trochę traci przy przedłużaniu. O mlecznych napojach nie wspomnę, bo z mlekiem, to nawet kawa za 3 zł będzie smakować. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-11-19
pyszna kawa, delikatny smak, doskonała z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Opole
2016-11-13
Kawa bardzo aromatyczna, smakuje dobrze, może przypaść do gustu. Dla mnie jednak za mała kwaskowa i nieco zbyt gorzka, szukam nadal swojego smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jaworze
2016-06-02
Smaczna aromatyczna, łagodna, świetna do cappuccino. Świetny czekoladowy posmak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2016-04-02
Kawa - gęsta crema po zaparzeniu, delikatny smak - ale ma swoją moc. Szczerze polecam miłośnikom delikatnych, nie kwaśnych i nie gorzkich kaw. A sklep - jak zwykle błyskawiczna realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Prudnik
2013-10-02
Kawa bardzo dobra. Przesyłka expresowa!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-07-02
Kawa dobra w smaku,łagoda dla mnie trochę mało aromatyczna. Kupuje sporo kawy w sklepie, metodą prób i błędów szkam dla siebie tej najlepszej.Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie.Przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-14
Kawa o bardzo wyrazistym aromacie. Posiada posmak gorzkiej czekolady. Crema lekka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Kawa jest delikatna w smaku, charakteryzuje się lekko owocowym i czekoladowym posmakiem,jak również stanowi świetną bazę do cappuccino. Ponadto kawa Bristot Tiziano charakteryzuje się lekką pianką oraz jest bardzo łagodna dla żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2012-11-14
Kawa jest rewelacyjna i widać, że nad tą mieszanką arabik i robusty pracowali mistrzowie. Ziarna arabiki świetnie palone z pięknie błyszczącą powierzchnią i gdzieniegdzie ziarna robusty, wysokiej klasy, nadające wyrazistości i poprawiające piankę. Espresso niezwykle łagodne ale jednocześnie bardzo wyraziste. Aż szkoda dodawać mleko. Poza tym należy podkreślić, że profesjonalizm obsługi i błyskawiczna realizacja jest standardem tego sklepu
Opinia naszego klienta w
    pixel