Opinie o Kawa ziarnista Passalacqua Mekico Plus 1kg

Kawa ziarnista Passalacqua Mekico Plus 1kg - opinie w konesso.pl
  • Passalacqua Mekico to doskonała kawa ziarnista palona zgodnie z neapolitańską tradycją. Mieszanka Passalaqua Mekico Plus idealnie nadaję się do przygotowania espresso, a także kaw z mlekiem.
  • Skład: 97% Arabica, 3% Robusta
Kod produktu: 8003303037119
Producent: PASSALACQUA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danka, Rabka Zdroj
2017-09-04
Bardzo dobra kawa ,jedna z najlepszych .Odznacza się intensywnym smakiem i aromatem ,gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2017-01-07
Dosyć droga ale jedna z najlepszych kaw. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2015-12-20
Smaczna o wyrazistym wyczuwalnym smaku goryczki. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2015-08-28
Lubię ją za intensywny kolor i nuty zapachowe.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-06
Świetna bardzo wyrazista kawa. Dobrze wyczuwalne goryczka, jednak nie narzucająca się. Lekki posmak tytoniu. Rewelacyjne espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-25
Rewelacyjna polecam
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-08-16
Niespecjalnie mi ta kawa podeszła. Niezbyt intensywna, a przy tym jak dla mnie, to zbyt gorzka. Kimbo zdecydowanie bardziej mi smakuje.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2013-03-19
Znakomita mieszanka. Jest dość delikatna jak na tak duży stopień palenia. Szlachetny zapach, lekko przydymiony. Body konkretne, ale nie narzuca się. Można wyczuć nuty prażonych orzechów, cygara, lekka nuta suszonych owoców. Finisz przyjemny, niezbyt długi. Niezła crema, jak na tak mały udział robusty. Świetna zwłaszcza jako espresso i long espresso.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel