Opinie o Kawa ziarnista New York EXTRA P 1kg

  • Kawa New York Caffe Extra P to doskonała kawa ziarnista składająca się z idealnie dobranych ziaren arabiki (80%) pochodzących z Ameryki Środkowej i Indii oraz robusty (20%) z upraw indonezyjskich. Kawa idealnie nadaje się do klasycznego espresso.
Producent: NEW YORK CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Gruszewnia
2022-08-12
Jedna z najlepszych kaw jakie piłam. Zdecydowanie polecam kawę i sklep konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-08-01
Ta kawa wręcz rozpieszcza. Delektując się smakiem i aromatem masz wrażenie korzystania z ambrozji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rzeszów
2022-07-24
Wszystko w jak najlepszym porządku. Kawa pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Toruń
2022-06-25
Doskonała kawa, polecam! Szybka dostawa, wszystko solidnie i bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Konesso zadowoli każde kawowe gusta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-06-13
nie polecam , bo może dla mnie zabraknąć, a taka wspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-03-18
Rozsmakowałem się w tej kawie, i nie tylko ja. Nie polecam aby dla mnie nie zabrakło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-02-10
Rozpieszcza smakiem i aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-11-21
Coś wspaniałego. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Tomaszów Mazowiecki
2021-10-11
Super delikatna słodka bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-09-23
Ekskluzywna kawa, jedna z moich najbardziej ulubionych. Wspaniała jako poranne latte, ale również jako pobudzające espresso. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wit, Kraków
2021-09-20
Kawa bardzo dobra i Firma Konesso również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Poznań
2021-08-29
kawa ok smak idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Czernica
2021-07-22
Najlepsza kawa jaką się delektowaliśmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2021-07-09
Polacem. Idealny produkt za tą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wąchock
2021-07-06
Pyszna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WARSZAWA
2021-06-28
Ciekawy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nadarzyn
2021-06-14
znakomita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Podkowa Leśna
2021-06-13
Sentyment do tej kawy mam od zawsze. I od zawsze smakuje tam samo wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Brodnica
2021-05-23
Bogaty aromat i przepyszny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Mościenica
2021-05-22
Srednia, tlo bez polotu. Raczej juz nie wezme
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Katowice
2021-05-21
Fantastyczna kawa, którą piję z największą przyjemnością
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ryki
2021-05-15
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Łódź
2021-05-13
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-05-13
Oki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-10
Smaczna kawa zarówno sama jak i z mlekiem i syropem ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Poznan
2021-05-09
Doskonały wybór !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2021-04-17
Powiem że satysfakcja smakowa jest OKY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Częstochowa
2021-04-06
Świetna kawa, super aromat, wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Stargard
2020-04-17
Moja ulubiona kawa. Aromat, moc, kwasowość i pianka - świetne, zrównoważone. Ja piję czarną z ekspresu automatycznego, bez mleka i cukru. Sklep na medal, transakcje błyskawiczne, bogaty asortyment. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2019-10-07
Po wypiciu tony kaw, stwierdzam, że w końcu trafiłem na swój numer 1! Zero goryczy, zero kwaśności, czekoladowa nuta na finiszu, REWELACJA!!! Espresso i Cappuccino, jeszcze raz REWELACJA!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdańsk
2019-05-09
Kawa bardzo mi smakuje. Transakcja bardzo sprawna. Zamówiony towar otrzymałem bardzo szybko. Polecam sklep. Zbigniew, Gdańsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pyskowice
2019-02-15
Jedna z moich ulubionych kaw. Pilecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2018-01-18
Jak dla mnie to kawa trafiona w punkt. Idealny balans pomiędzy łagodnością i mocą. Świetna zarówno z mlekiem jak i bez. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-05-29
Bardzo dobra kawa, świetnie zrównoważony pomiędzy mocą i łagodnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-10-02
Super kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-03
Kawa o mocnym smaku oraz wyrazistym, intensywnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-01-21
Jeszcze jestem laikiem jeśli chodzi o kawy ale ta kawa bardzo smakuje mi i żonce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-07-25
Jedna z moich ulubionych kaw. Intensywne espresso z przyjemną cremą, bardzo dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-09
Doskonałe espresso. Błyskawiczna przesyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel