Opinie o Kawa ziarnista New York EXTRA P 1kg

  • Kawa New York Caffe Extra P to doskonała kawa ziarnista składająca się z idealnie dobranych ziaren arabiki (80%) pochodzących z Ameryki Środkowej i Indii oraz robusty (20%) z upraw indonezyjskich. Kawa idealnie nadaje się do klasycznego espresso.
Producent: NEW YORK CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Stargard
2020-04-17
Moja ulubiona kawa. Aromat, moc, kwasowość i pianka - świetne, zrównoważone. Ja piję czarną z ekspresu automatycznego, bez mleka i cukru. Sklep na medal, transakcje błyskawiczne, bogaty asortyment. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2019-10-07
Po wypiciu tony kaw, stwierdzam, że w końcu trafiłem na swój numer 1! Zero goryczy, zero kwaśności, czekoladowa nuta na finiszu, REWELACJA!!! Espresso i Cappuccino, jeszcze raz REWELACJA!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdańsk
2019-05-09
Kawa bardzo mi smakuje. Transakcja bardzo sprawna. Zamówiony towar otrzymałem bardzo szybko. Polecam sklep. Zbigniew, Gdańsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pyskowice
2019-02-15
Jedna z moich ulubionych kaw. Pilecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2018-01-18
Jak dla mnie to kawa trafiona w punkt. Idealny balans pomiędzy łagodnością i mocą. Świetna zarówno z mlekiem jak i bez. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-05-29
Bardzo dobra kawa, świetnie zrównoważony pomiędzy mocą i łagodnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2016-10-02
Super kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-07-03
Kawa o mocnym smaku oraz wyrazistym, intensywnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-01-21
Jeszcze jestem laikiem jeśli chodzi o kawy ale ta kawa bardzo smakuje mi i żonce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-07-25
Jedna z moich ulubionych kaw. Intensywne espresso z przyjemną cremą, bardzo dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-09
Doskonałe espresso. Błyskawiczna przesyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel