Opinie o Kawa ziarnista Pellini Aroma Oro Intenso 1kg

  • Mieszanka ziaren arabiki pochodzących z Ameryki Łacińskiej i wysokiej jakości robusty. Kawa posiada wspaniały aromat i na prawdę wyjątkowy smak. Skład: 70% Arabica, 30% robusta
Kod produktu: 8001685121655
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2022-08-05
super idealna do espresso aromat smak na 5+ polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Olsztyn
2022-03-11
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Tarnowskie Góry
2022-03-02
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2022-02-25
Polecam. Dobry, zrównoważony smak i dobra pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-10-24
delikatna mimo robusty.dostawa jak zawsze błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-10-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-06-21
Polecam, towar i obsługa na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ostrów Wlkp
2021-06-07
kawa bardzo dobra, delikatna, dostawa jak zawsze bardzo szybka. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-06-07
Dodatek robusty sprawia, że kawa jest "mocniejsza". Intensywny aromat i wyśmienity smak. Na dzień dobry :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2021-05-24
Towar zgodny z zamówieniem. Smak kawy bardzo dobry, zgodnie z oczekiwaniem. Zakupy szybkie, sprawne bez problemowe. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-04-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gliwice
2021-04-14
Zamówiony towar dotarł szybko, zgodnie z zamówieniem. Sklep rzetelny, wielokrotnie dokonuje zakupów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-03-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kutno
2021-02-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2020-12-22
Klienci naszej Willi Meander bardzo sobie cenią smak i jakość kawy. Włoska doskonałość. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2020-11-20
Pyszna kawa. Dzięki wyrazistości, a zarazem niskiej kwasowości smakuje świetnie zarówno jako espresso, jak i kawa z mlekiem, gdzie jej smak i aromat jest doskonale wyczuwalny. Lubię jak kawa z mlekiem lub cappucino smakuje kawą. W przypadku tej kawy tak właśnie jest. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2020-11-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2020-10-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-09-07
piękny aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnobrzeg
2020-08-20
to jest moja ulubiona bez grama kwasowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2020-02-23
Bardzo dobra, intensywna w smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Olsztyn
2020-02-16
Kawa mocna (duża ilość kofeiny) wyraźna lecz bez nadmiernej kwaśności ze średnią ilością aromatu. Jeżeli ktoś lubi dostać porządny zastrzyk kofeiny bez zbędnych wodotrysków i smacznie ją wypić, to ta kawa jest dla niego. W szczególności panowie powinni być zainteresowani opisywaną kawą. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Opole Lubelskie
2019-01-12
Sklep profesjonalny. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Ładnie opakowane produkty, w paczce są kupon rabatowy. Zakupy robi się tu z wielką przyjemnością, miły kontakt ze sprzedawcą. Polecam każdemu zakupy na Konesso.pl.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-01-15
Bardzo dobra kawa,mocna,dla mnie tylko z mleczkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2017-11-05
Kawa rewelacyjna, nie jest gorzka ani kwaśna. Jedna filiżanka to za mało :. Wysyłka ekspresowa, POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Zławieś Mała
2017-05-26
Dobra, mocna kawa. Bardzo intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2016-12-23
Bardzo aromatyczna, brak smaku kwasowości : ) bardzo przyjemna do espresso i do late
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2016-09-26
Kawa bardzo smaczna, delikatna a zarazem wyrazisty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2016-03-20
To już kolejna kawa zakupiona w tym sklepie. I kolejna Pellini. Każda dobra w swoim rodzaju. I tą kawę mogę spokojnie polecić. Niewielki dodatek Robusty, fajna intensywność i aromat, wyczuwalny przez śmietankę, z którą piję. Sklep i obsługa transakcji również na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-03-13
Aromatyczna i smaczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-02-12
Świetna aromatyczna mocna kawa w dogodnej cenie właśnie ją kończę pić ale moja ulubiona to Bazzara Top 12
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2014-07-29
moja ulubiona kawa, odpowiednio mocna i bez kwaśnej nuty, nie za mocno palona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-07-05
kawa doskonała, daje tzw kopa, na poranną kawę idealna. Sklep rewelacyjny, kupuję kawę tylko w tym sklepie, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2014-04-22
Świetna jakość. Mocna kawa. Dostawa długa ale chybe przez okres przedświąteczny. Polecam zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-04-07
Kawa rewelacyjna, wysyłka ekspres, POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Lesko
2014-02-25
Kawa jest wyśmienita! Pełen smak i aromat! Dostawa ekspresowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-02-12
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, wyrazisty, intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-02-06
Wyśmienita kawa, zaparzona rano w dobrym ekspresie stawia na nogi. Doskonała zarówno jako espresso,jak i z dodatkiem mleka. Gorąco polecam. A zakupy w tym sklepie po prostu uwielbiam:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-02-01
świetny smak , dość intensywny , z nutką santany :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2014-01-20
Bardzo dobra super sklep super realizacja polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Strzebiń
2014-01-16
wymieniona kawa zaparzona w dobrym ekspresie /np Jura .Impressa 9 /jest wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Aromatyczna kawa , nie jest kwaśna , ani gorzka. Nie mam wielkiego doświadczenia, ponieważ od pół roku mam ekspres , ale jak na razie to jedna z najlepszych kaw na jakie dotychczas trafiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2013-10-24
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
    pixel