Opinie o Kawa ziarnista Pellini Aroma Oro Intenso 1kg

Kawa ziarnista Pellini Aroma Oro Intenso 1kg  - opinie w konesso.pl
  • Mieszanka ziaren arabiki pochodzących z Ameryki Łacińskiej i wysokiej jakości robusty. Kawa posiada wspaniały aromat i na prawdę wyjątkowy smak. Skład: 70% Arabica, 30% robusta
Kod produktu: 8001685121655
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Opole Lubelskie
2019-01-12
Sklep profesjonalny. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Ładnie opakowane produkty, w paczce są kupon rabatowy. Zakupy robi się tu z wielką przyjemnością, miły kontakt ze sprzedawcą. Polecam każdemu zakupy na Konesso.pl.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2018-01-15
Bardzo dobra kawa,mocna,dla mnie tylko z mleczkiem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Czerwin
2017-11-05
Kawa rewelacyjna, nie jest gorzka ani kwaśna. Jedna filiżanka to za mało :. Wysyłka ekspresowa, POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Zławieś Mała
2017-05-26
Dobra, mocna kawa. Bardzo intensywna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2016-12-23
Bardzo aromatyczna, brak smaku kwasowości : ) bardzo przyjemna do espresso i do late
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2016-09-26
Kawa bardzo smaczna, delikatna a zarazem wyrazisty smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2016-03-20
To już kolejna kawa zakupiona w tym sklepie. I kolejna Pellini. Każda dobra w swoim rodzaju. I tą kawę mogę spokojnie polecić. Niewielki dodatek Robusty, fajna intensywność i aromat, wyczuwalny przez śmietankę, z którą piję. Sklep i obsługa transakcji również na 5.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-03-13
Aromatyczna i smaczna kawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-02-12
Świetna aromatyczna mocna kawa w dogodnej cenie właśnie ją kończę pić ale moja ulubiona to Bazzara Top 12
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2014-07-29
moja ulubiona kawa, odpowiednio mocna i bez kwaśnej nuty, nie za mocno palona
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-07-05
kawa doskonała, daje tzw kopa, na poranną kawę idealna. Sklep rewelacyjny, kupuję kawę tylko w tym sklepie, dziękuję.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2014-04-22
Świetna jakość. Mocna kawa. Dostawa długa ale chybe przez okres przedświąteczny. Polecam zakupy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2014-04-07
Kawa rewelacyjna, wysyłka ekspres, POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Lesko
2014-02-25
Kawa jest wyśmienita! Pełen smak i aromat! Dostawa ekspresowa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-02-12
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, wyrazisty, intensywny smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-02-06
Wyśmienita kawa, zaparzona rano w dobrym ekspresie stawia na nogi. Doskonała zarówno jako espresso,jak i z dodatkiem mleka. Gorąco polecam. A zakupy w tym sklepie po prostu uwielbiam:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-02-01
świetny smak , dość intensywny , z nutką santany :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2014-01-20
Bardzo dobra super sklep super realizacja polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Strzebiń
2014-01-16
wymieniona kawa zaparzona w dobrym ekspresie /np Jura .Impressa 9 /jest wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Aromatyczna kawa , nie jest kwaśna , ani gorzka. Nie mam wielkiego doświadczenia, ponieważ od pół roku mam ekspres , ale jak na razie to jedna z najlepszych kaw na jakie dotychczas trafiłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Oleśnica
2013-10-24
Bardzo dobra
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel