Opinie o Kawa ziarnista Pellini Aroma Oro 1kg

  • To wysokiej klasy mieszanka ziaren arabiki i robusty. Kawa jest bardzo aromatyczna i łagodna w smaku. Dodatek robusty niweluje kwaskawość oraz pozwala osiągnąć klasyczne espresso z trwałą, gęstą cremą. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Kod produktu: 8001685026004
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.71
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-05-30
Kawa delikatna bez oznak kwasowości. Przyjemna pianka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2022-02-25
Bardzo dobra kawa, bardzo dobry smak i długo utrzymująca się pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-01-04
Produkty spełniły moje oczekiwania,wysyłka szybka,sprawna.Doskonale zapakowana paczka.Polecam sklep konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2021-07-01
zamawiam, płacę i mam. szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-06-20
Dobra delikatna kawa średnia intensywnosc
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-04-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Kłodzko
2021-04-12
Kawa super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-03-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Torun
2021-01-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2021-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-01-03
Smakowała moim znajomym. Wspaniały smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, ŻAGAŃ
2020-10-10
Zamawianie w firmie Konesso podoba mi się, zawsze mogę liczyć na normalne traktowanie. Kawy mają naprawdę pyszne co okazują moi znajomi którym parzę kawę. Są zachwyceni smakiem i aromatem. Pytają skąd mam kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-07-14
Godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2018-12-08
Jakaś taka niesmaczna, dziwny posmak z mlekiem, nie kupię jej już.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-11-29
Bardzo wyraźny, intensywny, czekoladowy aromat. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2016-12-02
Moja ulubiona kawa i tym razem mnie nie zawiodła. Ma wszystkie te właściwości jakie oczekuję od dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nysa
2016-09-01
Jedna z moich ulubionych, aromatyczna ale bardzo delikatna . W wersji latte doskonała jak już przedawkujemy dzienną porcję mocniejszych wersji :) . Sklep jak zawsze na medal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2015-09-25
bardzo podobna do swej siostry ORO INTENSO, tylko o mniejszej zawartości kofeiny,łagodna, o doskonałym zapachu, bez kwaśnego posmaku, średnie palenie powoduje że nie czuć w niej goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2015-02-21
Kawa doskonała, obsługa sklepu rewelacyjna, dostawa błyskawiczna, czego tu jeszcze wymagać, może jedynie tego, aby ten sklep istniał wiecznie. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-23
cudowny aromat rewelacyjna cena polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-02-15
Kawa bardzo nikła w smaku. W wersji latte praktycznie nie czuję kawy. Trochę dziwne, ale moja dziewczyna twierdzi, że czuje w niej bardzo intensywny, kawowy aromat. Ja nie czuję :(.
Opinia naszego klienta w
    pixel